Tak Rot. Oczywiscie, ze sie odmieniasz.
; )
Str 27 z 45 |
|
---|---|
galadriel | Post #1 Ocena: +1 2021-03-05 20:55:33 (4 lata temu) |
Z nami od: 29-01-2009 Skąd: Lothlorien |
Poki co zaciekawil mnie opis Kafki i faktycznie teledysk Brodki ciekawy i wlasnie taki Procesowaty. Muza i vocal niestety do mnie nie przemawiaja. Jeszcze bardziej zniesc nie moge rapu, ale i tym razm opis teledysku mnie zainteresowal, wiec po namysle- moze sie skusze.
Tak Rot. Oczywiscie, ze sie odmieniasz. ; ) Magowie byli ludźmi cywilizowanymi, o wysokiej kulturze i wykształceniu. Kiedy mimowolnie stali się rozbitkami na bezludnej wyspie, natychmiast zrozumieli, że najważniejszą rzeczą jest zrzucenie na kogoś winy.
Ostatni Kontynent, Terry Pratchett
|
ListyzArni | Post #2 Ocena: 0 2021-03-06 21:50:29 (4 lata temu) |
Konto usunięte |
Nasi
![]() Klimatyczny kawałek . Podmalowanie pod oczami, kusi mnie by sprawdzić, czy mnie do Matki żywicielki w poniedziałek wpuszczą ![]() A tak na marginesie, Tak, gadam tez w kinie podczas seansu , wiec nienawidzi mnie cała sala , a ciekawi mnie , czekają po filmie ,żeby mi podziękować za dodatkową listę dialogową . Tak więc tu też będę gadał co myślę , wiec myślcie co chcecie ![]() [ Ostatnio edytowany przez: ListyzArni 06-03-2021 21:55 ] |
ROTAREDOM | Post #3 Ocena: 0 2021-03-07 17:27:30 (4 lata temu) |
Z nami od: 05-02-2011 Skąd: 英國 |
Cytat: 2021-03-05 20:49:17, ListyzArni napisał(a): Jak mówiła moja mentorka Doda:Król jest tylko jeden.Nie bawię sie w tanie chwyty ![]() ![]() ![]() DROGI KRÓL ( Boney M. - Daddy Cool PARODIA ) || Kabaret Czwarta Fala & Dagmara Michta Wolałbym ze byś tu nie wklejał takich staroci. Nie wiem po jaki uj czy q/we wkleiłeś tu swoje prywatne zdjęcie jeszcze? Chciałeś sobie czymś zaimponować? Cytat: 2021-03-06 21:50:29, ListyzArni napisał(a): A tak na marginesie, Tak, gadam tez w kinie podczas seansu , wiec nienawidzi mnie cała sala , a ciekawi mnie , czekają po filmie ,żeby mi podziękować za dodatkową listę dialogową . Tak więc tu też będę gadał co myślę , wiec myślcie co chcecie ![]() Pisałem że nie lubimy tu opisów takich jak robisz! nie rozumiesz? Tu jest pełny industrial! Właściciel tematu zyje wiec sie dostosuj! Albo pisz do Redakcji herbatniku! ______________________________________________________________ گاو نر اینترنتی
|
ListyzArni | Post #4 Ocena: 0 2021-03-07 18:57:56 (4 lata temu) |
Konto usunięte |
Nie życzę sobie by mnie obrażano na forum MW .
Zadziwiajace ,ze na moje posty sa reakcje a na ,,świętego,, ROTARENOMA ani adminka ani moderatoprzy nie reaguja ? Przykre ... |
galadriel | Post #5 Ocena: 0 2021-03-07 19:03:02 (4 lata temu) |
A zglaszales formalnie obraze majestatu?
Admini nie wchodza do kazdego tematu i nie wtracaja sie do kazdej wymiany zdan miedzy uzytkownikami. Magowie byli ludźmi cywilizowanymi, o wysokiej kulturze i wykształceniu. Kiedy mimowolnie stali się rozbitkami na bezludnej wyspie, natychmiast zrozumieli, że najważniejszą rzeczą jest zrzucenie na kogoś winy.
|
|
|
ruuuda | Post #6 Ocena: 0 2021-03-07 19:08:12 (4 lata temu) |
Z nami od: 05-02-2013 Skąd: brak |
Cytat: 2021-03-05 20:49:17, ListyzArni napisał(a): Jak mówiła moja mentorka Doda:Król jest tylko jeden.Nie bawię sie w tanie chwyty ![]() ![]() ![]() ![]() Raczej to mozna wstawic do Wideoteki http://www.mojawyspa.co.uk/forum/6/9602/WIDEOTEKA-Z-WYSPY-CZLOWIEKA a zdjecie do Nasze zdjecia ![]() Korzystaj z dnia. Jutro jeszcze dniem nie jest.
|
ListyzArni | Post #7 Ocena: 0 2021-03-07 19:22:10 (4 lata temu) |
Konto usunięte |
Cytat: 2021-03-07 19:03:02, galadriel napisał(a): A zglaszales formalnie obraze majestatu? Admini nie wchodza do kazdego tematu i nie wtracaja sie do kazdej wymiany zdan miedzy uzytkownikami. Chodzi o zasady na forum. Mnie nie interesuje kto sie z kim tu lubi i kto kogo wspiera.Mi napisano (gdy spytalem o to publicznie , czemu nie mogę tam wideoklipów umieszczać),ze ROTARENOM nie ma prawa ustalac zasad bo to nie jest to prywatne forum .Natomista jemu tej informacji nie przekazano . Bo co ? biedny Mis ? ![]() ![]() ![]() Nie odosze sie do ludzi wulgarnie . Moj mem ze slowem angielskim na F na zdjeciu z Van Gogiem zostal uznany za wulgaryzm .Przeoczylem to , umiem przeprosic i uwazac na tresci, ktore publikuje. Szkoda ,ze inni mogą byc wulgarni , bo ucinają literki w przekleństwach ... to jest ta NETYKIETA tak tu pielęgnowana,za której łamanie mnie bez uprzedzenia wywalono ? NIC NIE BEDE ZGLASZAL BO posty sa monitorowane na okrągło tylko reakcji brak . Ludzie , wiecej luzu ![]() [ Ostatnio edytowany przez: ListyzArni 07-03-2021 20:12 ] |
galadriel | Post #8 Ocena: 0 2021-03-07 19:31:58 (4 lata temu) |
On dobrze wie co komu wolno co nie wolno.
Natomiast ty w tej chwili trollujesz w tym temacie. Posty od poczatku maja tu jakas sobie charakterystyczna pedantyczna dynamike. Dotycza nowosci w swiecie muzyki, nie wspominek, tak jak Rot wyzej wytlumaczyl. Teoretycznie mozesz sobie wrzucac posty z muzyka do kazdego muzycznego tematu, ale to juz o tobie swiadczy czy te niuansy zauwazysz, i czy sie dostosujesz. Czy bedziesz spamowal histerycznymi wpisami. Poki co @ruuuda ci dala wskazowki, gdzie twoje posty pasuja bardziej. Magowie byli ludźmi cywilizowanymi, o wysokiej kulturze i wykształceniu. Kiedy mimowolnie stali się rozbitkami na bezludnej wyspie, natychmiast zrozumieli, że najważniejszą rzeczą jest zrzucenie na kogoś winy.
|
ListyzArni | Post #9 Ocena: 0 2021-03-07 19:43:04 (4 lata temu) |
Konto usunięte |
Wolałbym ze byś tu nie wklejał takich staroci. Faktycznie pewna pomyŁka, bo to staroć JEST ,ALE ŻEBY halo ZARAZ ROBIĆ ? Od decydowanie co gdzie można publikować jest ADMINISTRATORKA I MODERATORZY. Nie jest to twój prywatny dzial. Przykro mi ze pozwalaj ci tu ludzi obrażać i rządzić jak na swoim prywatnym Poletku .Kolejny raz nikt nie reaguje na to ze innych pouczasz jakby byli u ciebie .... Nie wiem po jaki uj czy q/we wkleiłeś tu swoje prywatne zdjęcie jeszcze? Chciałeś sobie czymś zaimponować? Lubie siebie spotykać w publicznych miejscach , nie stać mnie na bilbordy na mieśćcie , kwestia substytutu ![]() Nie musze sie tlumaczyc dlaczego wkleiłem zdjęcie z sentencja na zasadzie Mema. Moje poczucie humoru jest specyficzne . Uwazam ,ze smianie sie z samego siebie to moja sprawa . Tak upuszczam powietrze z balonika ![]() Co dzień miliony głupich obrazków gdzieś zauważamy , a tu atak na faceta bo jeden umieścił ? Nie dociera do Ciebie ROTAREDOM, ze nie ma czegoś takiego jak twój prywatny Dział ? na MW . Cytat: 2021-03-06 21:50:29, ListyzArni napisał(a): A tak na marginesie, Tak, gadam tez w kinie podczas seansu , wiec nienawidzi mnie cała sala , a ciekawi mnie , czekają po filmie ,żeby mi podziękować za dodatkową listę dialogową . Tak więc tu też będę gadał co myślę , wiec myślcie co chcecie ![]() Pisałem że nie lubimy tu opisów takich jak robisz! nie rozumiesz? Tu jest pełny industrial! Właściciel tematu zyje wiec sie dostosuj! Albo pisz do Redakcji herbatniku! Bravo ! ![]() To co ty lubisz mnie nie interesuje. Nie jestem od zaspakajanie twoich potrzeb. Jesteś wulgarny w publicznym miejscu. Gdybys w sposob kulturalny , inteligentny sie do mnie odezwal ,z uwaga, bym znalazl zrozumienie .Ale ja nie rozumiem twojego jezyka i tej frustracji . Przeciez choci tu o dobre relacje, fajna atmosfere , nie tego tu szukasz ? Nie chce już dyskutować na poziomie pyskówki. Czytają nas inni i twoja zła energia ma tez wpływ na nich.A i pewnie moje odpowiedzi , tez kogos irytują Po prostu przybijmy piątkę na zgodę i omijajmy sie szeroki łukiem ![]() |
ListyzArni | Post #10 Ocena: 0 2021-03-07 19:48:04 (4 lata temu) |
Konto usunięte |
Cytat: 2021-03-07 19:03:02, galadriel napisał(a): A zglaszales formalnie obraze majestatu? Admini nie wchodza do kazdego tematu i nie wtracaja sie do kazdej wymiany zdan miedzy uzytkownikami. a tak z ciekawości ,jesteś Adwokatka ROTAREDOMA ? ze sie tu odezwałaś w naszą dyskusje ? No bez urazy ,ale z iloma osobami mam tu dyskutowac o pierodle ? |