Str 2 z 2 |
|
---|---|
Post #1 Ocena: 0 2011-06-21 14:39:11 (14 lat temu) |
|
![]() Anonim |
Usunięte
|
krakn | Post #2 Ocena: 0 2011-06-21 16:08:49 (14 lat temu) |
Z nami od: 25-06-2007 Skąd: Caterham |
no ten budynek ma w sobie coś i jest ładny, ta londyńska wierza, wysoka nowoczesna, w sumie zaburza widok, ale też jest wyjątkowa architektonicznie.
natomiast co do krakowskiej galerii przy dworcu, to po prostu skandal. Gdyby wybudowali go choć z nawiazaniem do tradycji, albo gdyby była halą, dziełem sztuki nowoczesnej architektury. A to kurna zwykły ohydny blaszak, po prostu hala magazynowa ze sklepami. I wcale nie mam wątpliwości że w krakowie doszło do korupcji, tam wszytscy radni, no moze prawie wszyscy są skorumpowani, doświadczyłęm tego gdy była debata o sporze gdy gosciu chciał mi zablokować dojazd do mojej posesji żebym mu sprzedał za grosze. To co widziałem co się działo na posiedzeniu to po prostu było czystą bezczelnością. A że podawane na posiedzeniu!!! przy ludziach! karteczki "protegowanym" nie dały rade to mu w zamian za tą działkę gdzie nie mógł zdobyć miasto dało mu w zastępstwie grunt w samym centrum Krakowa! ZA Grosze! Oszuści i tyle. Liczy się czas który żyjemy dla kogoś, reszta to czas śmieć.
|
galadriel | Post #3 Ocena: 0 2011-06-21 17:40:12 (14 lat temu) |
Z nami od: 29-01-2009 Skąd: Lothlorien |
Cytat: 2011-06-21 14:39:11, Hail_Eris napisał(a): Przyłozyłem rękę do tego projektu. (..) Była to w swoim czasie najbardziej kontrowersyjna restauracja zabytku w Toruniu. Ludzi związanych z tym projektem nazywano barbarzyńcami. ![]() Co myślicie? ![]() Obłędne! ![]() Magowie byli ludźmi cywilizowanymi, o wysokiej kulturze i wykształceniu. Kiedy mimowolnie stali się rozbitkami na bezludnej wyspie, natychmiast zrozumieli, że najważniejszą rzeczą jest zrzucenie na kogoś winy.
Ostatni Kontynent, Terry Pratchett
|
ROTAREDOM | Post #4 Ocena: 0 2011-06-21 17:56:28 (14 lat temu) |
Z nami od: 05-02-2011 Skąd: 英國 |
Cytat: 2011-06-21 14:39:11, Hail_Eris napisał(a): Co myślicie? ![]() Profanacja! ______________________________________________________________ گاو نر اینترنتی
|