MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

« poprzednia strona

Strona 2 z 2 - [ przejdź do strony: 1 | 2 ] - Skocz do strony

Str 2 z 2

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

ROTAREDOM

Post #1 Ocena: 0

2011-05-14 18:00:57 (14 lat temu)

ROTAREDOM

Mężczyzna

Z nami od: 05-02-2011

clockwork_orang dajesz nam wyraźnie do zrozumienia ze Nie To Forum i nie to miejsce. Ja na to: Jest to właściwe forum, tylko może nie ten czas (jeden powie za wcześnie durgi za późno). Myśle ze nie będzie to temat w którym będziemy rozbijać cyberpunka na dieselpunk’a, clockpunk’a, postcyberpunk’a czy mówić o twórczości William’a Gibsona (od którego wszystk się zaczęło). Z cyberpunkiem wiąże się nowa samodzielna kultura (to przecież nie subkultura:-W). Kultura która łączy zwyczaje, interesy i poglądy.

A propos cyber sex’u, fajnie pokazuje ten wideoklip.:-]

Rot Ty lamerze:-]:-]:-]
______________________________________________________________ گاو نر اینترنتی

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

Strona WWW

krunschwitz

Post #2 Ocena: 0

2011-05-14 18:04:04 (14 lat temu)

krunschwitz

Mężczyzna

Z nami od: 21-05-2006

Stary dobry Aerosmith.
Życie jest krótkie. Praca jest dla tych, którzy nigdy życia nie zrozumieją. Bezczynność nie poniża człowieka. Kto umie patrzeć dobrze, ten ją odróżnia od lenistwa.

Do góry stronyOffline

Strona WWW

clockwork_orang

Post #3 Ocena: 0

2011-05-15 13:25:48 (14 lat temu)

clockwork_orange

Z nami od: 28-06-2007

Cytat:

2011-05-14 18:00:57, ROTAREDOM napisał(a):
clockwork_orang dajesz nam wyraźnie do zrozumienia ze Nie To Forum i nie to miejsce. Ja na to: Jest to właściwe forum, tylko może nie ten czas (jeden powie za wcześnie durgi za późno). Myśle ze nie będzie to temat w którym będziemy rozbijać cyberpunka na dieselpunk’a, clockpunk’a, postcyberpunk’a czy mówić o twórczości William’a Gibsona (od którego wszystk się zaczęło). Z cyberpunkiem wiąże się nowa samodzielna kultura (to przecież nie subkultura:-W). Kultura która łączy zwyczaje, interesy i poglądy.
ja nikomu nic nie daje... szczegolnie do zrozumienia 8-) po prostu kazdy inaczej widac rozumie pojecie punk - dla mnie to anarchia z przytupem i duza dawka humoru, czesto wulgarnego lub dosadnego, ale taki wlasnie jest punkrock, a przynajmniej byl ten pierwszy - buntem przeciw stereotypom i bzdurnym nakazom, regulom zycia spolecznego itp.

tego zabraklo w muzyce zwanej 'cyberpunk' (chocby w/w Billy Idol - amerykanska popsieczka), ale przetrwalo w komiksach glownie

klasyczna Siekiera czy Dr. Hackenbush dzis nie mialby szans na zaistnienie, nie przy tej calej poprawnosci politycznej...

Do góry stronyOffline

ROTAREDOM

Post #4 Ocena: 0

2011-05-15 21:05:08 (14 lat temu)

ROTAREDOM

Mężczyzna

Z nami od: 05-02-2011

clockwork_orang, wydaje się być zbędne rozwazania na temat punka skoro w temacie jest nacisk na CYBER (napisane caps lock’em), jest rowniez zastrzezenie w tresci co do anarchi. Ale pomijając to zbyt ogólnie przestawiłeś punka a twoje rozwazanie o jego egzystencji trudno powiązać z tematem [jeśli by mnie interesowal punk założyłbym taki temat].
A może zmienic temat na przyszłośc alternatywna? 8-)
______________________________________________________________ گاو نر اینترنتی

Do góry stronyOffline

Strona WWW

Strona 2 z 2 - [ przejdź do strony: 1 | 2 ] - Skocz do strony

« poprzednia strona

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,