Dwunasty - forum nie jest moje i kiepski z Ciebie poszukiwacz

Czyli rozumiem, że forum polskich poszukiwaczy skarbów w Wielkiej Brytanii zostało uznane za regulaminową "konkurencję" dla Mojej Wyspy? Czym się kierowałeś Dwunasty w takim typowaniu, bo o dyskryminację polskiego i niekomercyjnego specjalistycznego forum poszukiwaczego w UK, wcale Cię nie podejrzewam

Czy jeśli będziemy chcieli zamieścić informację o comiesięcznym spotkaniu polskich poszukiwaczy w Londynie, musimy u Was wykupować płatne ogłoszenie? Czy MW nie może/nie potrafi/nie chce wspierać polskich inicjatyw obywatelskich w UK? Ja proszę tylko o odrobinę zrozumienia bo nasze stowarzyszenie działa od lat i takie traktowanie ze strony polskiego portalu w UK jest naprawdę mało fajne i nieprofesjonalne.
PS - Nie, no to przecież jest już żałosne - z mojego postu na poprzedniej stronie usunięto wiadomość dla kolegi "biewie" sugerującą mu wpisanie w Google odpowiedniego hasła :D Linki usuwacie i teraz już sugestie i odsyłacze do wyszukiwarek? Ludzie, dajcie spokój bo naprawdę takie akcje są już kompletnie nie na miejscu. OK jeśli ktoś chce być strasznym służbistą i stosować dosłownie każdy fragment regulaminu, (choć ten podkreśla dopuszczalność niekomercyjnych linków niezagrażających" Mojej Wyspie) , i usuwa link, ale nie bądźmy żłośliwymi dziećmi i nie bawmy się w usuwanie rad polegających na skierowaniu ludzi do miejsc gdzie mogą uzyskać SPECJALISTYCZNĄ informację :D Czego teraz nie będzie można napisać? Usuniecie tekst "poszukaj w necie polskiego dentysty w Londynie"? A może odesłanie do wujka Googla po poradę dostycząca alimentów na dziecko też już jest faux pas na MW? No naprawdę...
[ Ostatnio edytowany przez: poszukiwacz7 21-02-2015 22:11 ]