MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

Poszukiwania z wykrywaczem metali w UK

« poprzednia strona

Strona 11 z 11 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 9 | 10 | 11 ] - Skocz do strony

Str 11 z 11

temat zamknięty | nowy temat | Regulamin

Dwunasty

Post #1 Ocena: 0

2015-02-21 21:39:12 (10 lat temu)

Dwunasty

Konto usunięte

Kolego Poszukiwacz7 założyłeś konto na naszym portalu aby dzielić się swoją pasją. Super. Bądź jednak łaskaw nie odsyłać użytkowników na inne fora. Skoro masz wiedzę podziel się z nią ...

ps, co do "ram regulaminowych" nie powinieneś narzekać zważywszy iż niemal każdy Twój post zawiera link.

Do góry stronyOffline

Temat zamknięty

poszukiwacz7

Post #2 Ocena: 0

2015-02-21 21:50:06 (10 lat temu)

poszukiwacz7

Mężczyzna

Z nami od: 09-04-2008

Kolego Dwunasty - pomijam już bezsensowność takiej sugestii bo przecież nikt nie ma tyle czasu by pisać o wszystkim tym co gdzie indziej jest znacznie lepiej i dokładniej opisane, to jedenastostronicowy tasiemiec, w dodatku umieszczony w niewłaściwym dziale (mimo wielu próśb nie przesunięty) naprawdę nie jest dobrym miejscem do umieszczania ważnych informacji, poszukiwanych przez forumowiczów. Zresztą szkoda tracić czas na słowne przepychanki - naprawdę nie ma sensu usuwać linków do miejsc niekomercyjnych, specjalistycznych i w ŻADEN sposób nie mogących zaszkodzić popularności Mojej Wyspy. Wręcz przeciwnie, osoba trafiająca na forum Thesaurus z portalu MW najczęsciej rekomenduje ten portal innym forumowiczom z UK. Życie warto sobie ułatwiać a nie bezmyślnie utrudniać :)

Do góry stronyOffline

Temat zamknięty

Dwunasty

Post #3 Ocena: 0

2015-02-21 21:57:49 (10 lat temu)

Dwunasty

Konto usunięte

jakoś nie znalazłem 13-sto stronicowego wątku na Twoim forum w którym co drugi link odsyła na nasz portal.
Ciekawa forma wzajemnej pomocy...

Zgadzam się z jednym , nie będziemy tracić czasu na słowne przepychanki.
Skoro uważasz iż nie ma sensu tutaj odpowiadać nie odpowiadaj, ale kolejna próbą promocji Twojego forum skończy się blokadą konta.

Do góry stronyOffline

Temat zamknięty

keramczak

Post #4 Ocena: 0

2015-02-21 21:59:45 (10 lat temu)

keramczak

Mężczyzna

Z nami od: 09-02-2010

Poszukiwacz 7 w swoim profilu,możesz na legalu, wpisać linka do swojej strony www.

Możesz tasiemce pisac,ja tam chętnie poczytam.
#MajsterNaStulecie

Do góry stronyOffline

Temat zamknięty

Numer gadu-gadu

poszukiwacz7

Post #5 Ocena: 0

2015-02-21 22:09:41 (10 lat temu)

poszukiwacz7

Mężczyzna

Z nami od: 09-04-2008

Dwunasty - forum nie jest moje i kiepski z Ciebie poszukiwacz :) Czyli rozumiem, że forum polskich poszukiwaczy skarbów w Wielkiej Brytanii zostało uznane za regulaminową "konkurencję" dla Mojej Wyspy? Czym się kierowałeś Dwunasty w takim typowaniu, bo o dyskryminację polskiego i niekomercyjnego specjalistycznego forum poszukiwaczego w UK, wcale Cię nie podejrzewam :) Czy jeśli będziemy chcieli zamieścić informację o comiesięcznym spotkaniu polskich poszukiwaczy w Londynie, musimy u Was wykupować płatne ogłoszenie? Czy MW nie może/nie potrafi/nie chce wspierać polskich inicjatyw obywatelskich w UK? Ja proszę tylko o odrobinę zrozumienia bo nasze stowarzyszenie działa od lat i takie traktowanie ze strony polskiego portalu w UK jest naprawdę mało fajne i nieprofesjonalne.

PS - Nie, no to przecież jest już żałosne - z mojego postu na poprzedniej stronie usunięto wiadomość dla kolegi "biewie" sugerującą mu wpisanie w Google odpowiedniego hasła :D Linki usuwacie i teraz już sugestie i odsyłacze do wyszukiwarek? Ludzie, dajcie spokój bo naprawdę takie akcje są już kompletnie nie na miejscu. OK jeśli ktoś chce być strasznym służbistą i stosować dosłownie każdy fragment regulaminu, (choć ten podkreśla dopuszczalność niekomercyjnych linków niezagrażających" Mojej Wyspie) , i usuwa link, ale nie bądźmy żłośliwymi dziećmi i nie bawmy się w usuwanie rad polegających na skierowaniu ludzi do miejsc gdzie mogą uzyskać SPECJALISTYCZNĄ informację :D Czego teraz nie będzie można napisać? Usuniecie tekst "poszukaj w necie polskiego dentysty w Londynie"? A może odesłanie do wujka Googla po poradę dostycząca alimentów na dziecko też już jest faux pas na MW? No naprawdę...

[ Ostatnio edytowany przez: poszukiwacz7 21-02-2015 22:11 ]

Do góry stronyOffline

Temat zamknięty

Dwunasty

Post #6 Ocena: 0

2015-02-21 22:18:59 (10 lat temu)

Dwunasty

Konto usunięte

Cytat:

2015-02-21 22:09:41, poszukiwacz7 napisał(a):
Czyli rozumiem,

Niestety nie rozumiesz lub udajesz że nie rozumiesz.
Przejrzyj ten temat i zobacz jak długo to tolerowaliśmy. Dosyć. Tym bardziej iż piszesz że nie ma sensu tutaj odpowiadać...Szkoda.

Do góry stronyOffline

Temat zamknięty

Strona 11 z 11 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 9 | 10 | 11 ] - Skocz do strony

« poprzednia strona

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,