MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

Zabranie benefitow, zakrecona sprawa :/

« poprzednia strona

Strona 2 z 2 - [ przejdź do strony: 1 | 2 ] - Skocz do strony

Str 2 z 2

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

Post #1 Ocena: 0

2012-10-30 06:51:09 (13 lat temu)

Uczestnik nie jest zarejestrowany

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

Tommy63pl

Post #2 Ocena: 0

2012-10-30 07:54:02 (13 lat temu)

Tommy63pl

Mężczyzna

Konto zablokowane

Z nami od: 17-05-2010

Jesli ze wzgledu na stan zdrowia nie mozesz wykonywac swojej pracy to zloz wniosek o employment and support allowance/B] i [B]disability living allowance Nie daj sobie wcisnac jobseeker allowance ....

[ Ostatnio edytowany przez: Tommy63pl 30-10-2012 07:57 ]

Do góry stronyOffline

prycz

Post #3 Ocena: 0

2012-10-30 09:43:03 (13 lat temu)

prycz

Kobieta

Z nami od: 18-08-2007

witaj czegos tu nie rozumie ja choruje od 12 lutego tego roku placi mi job center[ esa ]ma wszystkie taxy i nikt mi nic nie zabral placi mi dlatego job center bo pracowalam przez agencje ,operacje nogi mialam dopiero w sierpniu i nadal dostaje zwolnienia za ktore mi placa mialam nawet komisje lekarska na ktorej stwierdzili ze jestem zdrowa ale bylo to miesiac przed operacja i lekarz ze szpitala napisal mi taki papierek ze nie moge pracowac wypelnilam forme GL 24 TO jest forma odwolania i spowrotem mi przywrocili wszystko tylko przez tydzien mi nie placili ale wyrownali ,wiec mowie ci walcz odwoluj sie bo im oto chodzi nie odwolasz sie to maja cie z glowy jesli pracowalas to chorobowe ci sie nalezy a taxy przepisz na partnera i bedzie ok ja jestem mezatka wiec taxy mamy wspolni e i mowie ci nie sa male pozdrawiam
kundzia

Do góry stronyOffline

franka69

Post #4 Ocena: 0

2012-10-30 11:13:48 (13 lat temu)

franka69

Kobieta

Z nami od: 08-06-2010

dzieki, za odzew, czasami sami sobie dajemy w kosc, niestety

Tommy63pl ja skladalam wlasnie o employment and support allowance, odnosnie placenia odpisali ze nie beda ale jeszcze dostaje od nich pisma, musialam wyslac zwolnienia oraz niedawno uzupelnic 20sto stronna ksiazeczke na temat zdrowia, ale to przyszlo z MEDICAL SERVICES

prycz taxy mamy wspolne z mezem, ale mimo to zabrali nam

Do góry stronyOffline

prycz

Post #5 Ocena: 0

2012-10-30 12:39:42 (13 lat temu)

prycz

Kobieta

Z nami od: 18-08-2007

odwoluj sie nie mieli prawa jesli pracuje powyzej 30 godzin a ta ksiazeczka to jest wlasnie na ta cholerna komisje lekarska odwoluj sie jesli ci nie przysla z esa wszystko na formie g24 z job center oni maja teraz premie placone za to ze tak zalatwia czlowieka ze nie dostanie zadnej kasy walcz o swoje mi przez pierwsze 7 tygodni tez nic nie zaplacili tylko ciagle przysylali to nowe pisma to ze zwolnienie nie doszlo dlatego trzeba miec kopie aby w rzaie czego im odeslac i brac kazde nastepne i wysylac oni swoje a ty swoje do upierdliwosci im w koncu mam spokuj i teraz mam juz decyzje ze moge chorowacc do 11 lutego 2013 bo przez rok placa tylko ESA A POTEM JABY CO TO JEST JAKIS INNY ZASILEK JAKBYS COS CHCIALA WIEDZIEC WIECEJ TO PISZ NA PRIWAT
kundzia

Do góry stronyOffline

Strona 2 z 2 - [ przejdź do strony: 1 | 2 ] - Skocz do strony

« poprzednia strona

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,