MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Strona 4 z 5 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 ] - Skocz do strony

Str 4 z 5

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

Superlover

Post #1 Ocena: 0

2009-05-07 21:49:44 (16 lat temu)

Superlover

Mężczyzna

Konto zablokowane

Z nami od: 21-03-2009

Cytat:

2009-05-07 21:20:06, PAJDUS napisał(a):
niewiem co zrobic a tez niechce zeby bylo tak ze dadza mi kase polasze sie na 100 funow a oni jakos dojda ze o tu mieszka i bede musiala oddac duzo wiecej doradzcie co byscie wtakiej sprawie zrobili z gory dziekuje;-):-D

Ja bym podal tak jak jest a dlaczego to wlasnie wyzej wyjasnilas. I jeszcze dlatego ze nieladnie jest oszukiwac

[ Ostatnio edytowany przez: Superlover 07-05-2009 21:50 ]

Kto za młodu nie był socjalistą, ten na starość zostanie świnią :)

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

Strona WWW

justys22

Post #2 Ocena: 0

2009-05-07 21:51:17 (16 lat temu)

justys22

Kobieta

Z nami od: 31-08-2007

Spokojnie mozna rozlozyc na raty zadluzenie-moze to nawet lepsza opcja,bo councilowi musialabys zaplacic calosc a tutaj splacasz co miesiac te kwote.Moj maz dostal kilka mandatow;)-nazbieralo sie do kupy,nie mielismy pieniazkow by zaplacic niemala sume jednorazowo,wiec rozlozylismy na raty-nie bylo problmeu.Jedno zastrzezenie,ze jesli komornik poda dzien miesiaca do ktorego trzeba zaplacic to nie mozna spoznic sie ani dnia:) Powodzenia zycze,napisz jak sobie poradzilas

Do góry stronyOffline

Adacymru

Post #3 Ocena: 0

2009-05-07 22:46:48 (16 lat temu)

Adacymru

Konto usunięte

Cytat:
Nie chwal się znajomym tym benefitem co by Cię ktoś nie sypnął.

To sie nazywa wyczerpujaca odpowiedz...
:-]
Ada

Do góry stronyOffline

kkoala

Post #4 Ocena: 0

2009-05-08 00:34:05 (16 lat temu)

kkoala

Mężczyzna

Z nami od: 08-05-2009

Cytat:

2009-04-30 07:17:48, Bestia napisał(a):
Mam male pytanie. Za miesiac przyjezdza do mnie kuzynka. Bedzie sie tu uczyc, chce zrobic przy okazji prawo jazdy. Co jesli nie placac za nia councilu, poda adresy na uczelni i na prawo jazdy. No i pewnie bedzie chciala pracowac.Czy moga byc z tego jakies konsekwencje? Czy council nie upomni sie o to, albo czy nie wlepia mi jakiejs kary?

Ja place council jedynie za siebie a mieszkam w czworke dzieki temu mam 25%znizki a council dopoki sie cos mu placi to sie nie doczepi

Do góry stronyOffline

Adacymru

Post #5 Ocena: 0

2009-05-08 01:06:17 (16 lat temu)

Adacymru

Konto usunięte

Jesli masz znizke, a faktycznie znizka ci sie nie nalezy, to jak w kazdym oszustwie, jak sie wyda, beda tego odpowiednie konsekwencje. No chyba, ze masz jakis immunitet :-]
Ada

Do góry stronyOffline

Post #6 Ocena: 0

2009-05-08 01:57:40 (16 lat temu)

Uczestnik nie jest zarejestrowany

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

PAJDUS

Post #7 Ocena: 0

2009-05-08 09:43:14 (16 lat temu)

PAJDUS

Kobieta

Z nami od: 08-01-2008

dzieki za odpowiedzi dopytuje w tej sprawie bo moze ktos czytajacy to byl w takiej samej sytuacji i mieszkajac z kims obcym staral sie o to...chcialam zapytac o tym tylko tak kontrolnie bo u mnie w miescie takie ploty chodza ze maskara ze sprawdzaja notorycznie i filmuja wychodzacych ludzi z domu niewiem ile w tym prawdy bo wiecie niektorzy maja bojna wyobraznie.np slyszalam tez cos takiego ze nawet trzeba sie tlumaczyc z tego za co kupiles nowy telewizor ze wszystko sprawdzaja?????

Do góry stronyOffline

E-mailNumer gadu-gadu

PAJDUS

Post #8 Ocena: 0

2009-05-08 09:51:32 (16 lat temu)

PAJDUS

Kobieta

little flower doczytalam sie na necie ze jak sklada sie tam paiery to trzeba przedstawic umowe najmu to i pewnie ludzi znjdujacych sie na umowie, tak mam duze mieszkanie ale nie zarabiamy az tak wiele ja pracuje na pol etatu a maz i brat normalnie ale szalu z wyplata niema...zreszta brat nie placi tyle ile my jako mieszkajac tam cala rodzinna bo jednak nas jest tam wiecej niz on jeden;-)

Do góry stronyOffline

E-mailNumer gadu-gadu

littleflower

Post #9 Ocena: 0

2009-05-08 09:58:15 (16 lat temu)

littleflower

Kobieta

Z nami od: 15-07-2008

w tamtym tyg skladalam papiery i wiem ze podaje sie wszystkie osoby mieszkajace w danym domu, nawet jesli nie sa na umowie, np ja mam umowe tylko i na siebie a podac musialam wszystkich,
co do szalu ja przez ponad dwa lata nie korzystalam z dofinansowania za sam rent placilam 235 f tyg, mieszkalismy w 7 osob tzn ja , maz i 5 dzieci, czesto tylko jedno z nas pracowalo i dalismy rade bez dofinasowania. zlozylam dopiero teraz jak moj odszedl od nas a ja zostalam bez pracy,
"Take a chance because you never know how absolutely perfect something could turn out to be."

Do góry stronyOffline

Numer SkypeNumer MSN MessengerNumer gadu-gadu

PAJDUS

Post #10 Ocena: 0

2009-05-08 10:18:08 (16 lat temu)

PAJDUS

Kobieta

littleflower nie zazdroszcze sytuacji,ja rowniez sie nigdy nie staralam o dofinansowanie mozesz mi powiedziec te osoby co wpisalas w podanie to twoje dzieci czy obce osoby z ktorymi mieszkasz?i co oni na to w councilu biora pod uwage dochody wszystkich czy tylko twoje jako rodzinny.?;-)

Do góry stronyOffline

E-mailNumer gadu-gadu

Strona 4 z 5 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 ] - Skocz do strony

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,