|
|
---|---|
pakuszta | Post #1 Ocena: 0 2009-04-27 18:51:03 (16 lat temu) |
Z nami od: 31-08-2008 Skąd: londyn |
Waitam !!!Mam taki wielki wielki kłopot ,i już sama nie wiem co mam zrobić.5 maja 2008r zlozylam forme na Working Tax Credit sprawa cignie sie az do dzisiaj ,na poczatku byly jakies problemy z NIN ,pozniej brakowalo jakis danych ,wszystko to uzupelnilismy ,oczywiscie dzwonilismy do Revenue co miesiac i za kazdym razem mowili nam ze juz wszystko jest ok. i teraz trzeba tylko czekac na decyzje centrali ,chcielismy nawet od nich na pismie ze zlozylismy cala dokumentacje(zeby pozniej znowu nie bylo ze cos brakuje),ale niestety nie mogli nam takiego czegos wyslac
![]() |
ag-tom | Post #2 Ocena: 0 2009-04-27 20:12:05 (16 lat temu) |
Z nami od: 29-10-2008 Skąd: Swiat |
Cytat: 2009-04-27 18:51:03, pakuszta napisał(a): Waitam !!!Mam taki wielki wielki kłopot ,i już sama nie wiem co mam zrobić.5 maja 2008r zlozylam forme na Working Tax Credit sprawa cignie sie az do dzisiaj ,na poczatku byly jakies problemy z NIN ,pozniej brakowalo jakis danych ,wszystko to uzupelnilismy ,oczywiscie dzwonilismy do Revenue co miesiac i za kazdym razem mowili nam ze juz wszystko jest ok. i teraz trzeba tylko czekac na decyzje centrali ,chcielismy nawet od nich na pismie ze zlozylismy cala dokumentacje(zeby pozniej znowu nie bylo ze cos brakuje),ale niestety nie mogli nam takiego czegos wyslac ![]() Wedlug mnie bedzie najlepiej jesli pojdziesz do CAB. Pozdrawiam i zycze cierpliwosci. Oferuje polskie meble, tylko u nas rabaty dla naszych klientow.
|
|