MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

WTC-CTC- Decyzje, same problemy

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

kluska77

Post #1 Ocena: 0

2009-04-03 15:54:15 (16 lat temu)

kluska77

Kobieta

Z nami od: 03-04-2009

Witam jestem nową użytkowniczką waszego portalu mojawyspa , miło mi wszystkich powitać. przejdę wiec do tematu.

Jakiś czas temu wysłałam papiery na working tax credit - czas oczekiwania na odpowiedz trwał bardzo długo bo aż ponad rok , w marcu tego roku dostalam decyzje ze tax przyznany a zalegly tax splaca mi albo na raty lub odrazu, tydzien temu skonczyly sie platnosci zwiazane z taxem , powód: wysłali nastepna decyzje z wyjasnieniem czy ta zalegla kwota nie jest za wysoka co do mnie i czy mi sie ona wogóle należy , bedą sprawdzac moje papiery i wszystkie dane ktore podalam - czyli wszystkie prace, (dobrze ze wszystkie Home office mam ) - czy ktoś z was miał też takie problemy (a co dzwonie na ich linie to nic nie mogą mi powiedziec, bo sami nie maja nic z tym do czynienia, tym zajmuje sie biuro głowne) , 30.03.2009 dostałam nową decyzje ze platnosci bedą rozpoczęte w raz ze spłatą zaległości , a tu 31.03.2009 wyslali list ze wszystko musza sprawdzic ,

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

kik1976

Post #2 Ocena: 0

2009-04-03 19:27:33 (16 lat temu)

kik1976

Kobieta

Z nami od: 30-08-2006

zdarzaja sie drobiazgowe kontrole, ale jesli wsio bedzie ok, to wyplaca.
no coz szukaja kasy gdzie sie da.
Actus hominis non dignitas iudicentur ..

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,