MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

Pobieram Maternity Allowance i SMP

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

magdusia2005

Post #1 Ocena: 0

2009-03-12 22:11:09 (16 lat temu)

magdusia2005

Kobieta

Z nami od: 21-09-2008

Czy zna ktos taki przypadek? Ze pobieral Maternity Allowance i SMP od pracodawcy? Mialam problemy z moim pracodawca jak bylam w ciazy w koncu wszystko sie wyjasnilo i zaczeli mi wyplacac SMP ale w miedzy czasie kiedy mialam problemy z pracodoawca staralam sie o MA czy i komu powinnam o tym powiedziec ze maciezynskie placone jest mi podwojnie?

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

magdusia2005

Post #2 Ocena: 0

2009-03-15 23:49:18 (16 lat temu)

magdusia2005

Kobieta

Z nami od: 21-09-2008

Czy zna ktos odpowiedz na moje pytanie??

Do góry stronyOffline

Adacymru

Post #3 Ocena: 0

2009-03-16 00:26:01 (16 lat temu)

Adacymru

Konto usunięte

Cytat:

2009-03-12 22:11:09, magdusia2005 napisał(a):
Czy zna ktos taki przypadek? Ze pobieral Maternity Allowance i SMP od pracodawcy? Mialam problemy z moim pracodawca jak bylam w ciazy w koncu wszystko sie wyjasnilo i zaczeli mi wyplacac SMP ale w miedzy czasie kiedy mialam problemy z pracodoawca staralam sie o MA czy i komu powinnam o tym powiedziec ze maciezynskie placone jest mi podwojnie?

Zapewne podwojne ci sie nie nalezy, pobierajac SMP masz ciaglosc pracy i drzwi otwarte jesli chcesz wrocic po urlopie, MA nie daje ci takich gwarancji, wiec idz do Job Centre Plus wyjasnic ze dostalas od pracodawcy SMP, powiedza ci jak masz pewnie zwrocic nadplate. Popros o potwierdzenie, ze zglosilas, albo chociaz zapisz date, imie i nazwisko, i stanowisko osoby u ktorej zglosisz, gdyby sie okazalo, ze ktos zapomnial wpisac w system, ze zglosilas.

SMP
Ada

Do góry stronyOffline

superzuzia23

Post #4 Ocena: 0

2009-05-28 14:11:02 (16 lat temu)

superzuzia23

Kobieta

Z nami od: 27-05-2009

Witam serdecznie mam ogromną prośbę zupełnie nie wiązaną z obecnym Twoim pytaniem . Mam pytanie do Ciebie magdusia2005 odnalazłam ostatnio po wielkich poszukiwaniach że miałaś kiedys problem z pracodawcą chodziło o zwolnienie dyscyplinarne w momencie kiedy byłaś w ciąży piszę do ciebie ponieważ mam ten sam problm obecnie spodziewam się spotkania dyscyplinarnego które z góry już wiem jak się zakończy a jestem w 15 tygodniu ciąży boję się że stracę pracę ponieważ utracę prawo do SMP i oczywiście dochodów do czasu urlpou? Nie mam pojęcia gdzie mogę się z ty zgłosić czy wogóle jest szansa że jednak uda mi się utrzymać pracę dodam oczywiście że dyscyplinarka nie jest z powodu jakiejś jawnej mojej winy? nie wiem co robić czy możesz mi pomóc prosze cię o odpowiedz np. na maila superzuzia23@WP.PL

Do góry stronyOffline

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,