Str 2 z 5 |
|
---|---|
Superlover | Post #1 Ocena: 0 2009-10-04 15:14:54 (16 lat temu) |
Konto zablokowane Z nami od: 21-03-2009 |
Wygląda na to że nie stać was na to że by mieć 2 auta. Może pozbądźcie się jednego. A jak dalej będzie ciężko, pozbądźcie się także drugiego i przesiądźcie na metro czy autobus co tam macie. Logika. I życie, koleżanko
![]() Kto za młodu nie był socjalistą, ten na starość zostanie świnią
![]() |
evasta4 | Post #2 Ocena: 0 2009-10-04 15:19:27 (16 lat temu) |
Z nami od: 12-06-2008 Skąd: Hampshire |
Dokladnie,w takiej sytuacji czas pomyslec o sprzedaniu jednego auta.
"(...)Ślubujesz mi uśmiech przy porannej kawie,parasol w deszczu i stokrotki na wiosnę(...)".
|
beata76 | Post #3 Ocena: 0 2009-10-04 16:27:07 (16 lat temu) |
Z nami od: 13-03-2007 Skąd: Londyn |
No i mysle ze znikome szanse, jezeli on zlozy sam na siebie.Pracuje,dobrze zarabia, wiec stac go na wynajecie.
Moim zdaniem macie wieksze szanse skladajac razem,jako para,choc i to ciezko widze. Ja zlozylam 3 lata temu,bedac powiedzmy w trudnej sytuacji.Dostalismy list od ladlorda ze mamy sie wyprowadzic,ja bylam w ciazy plus jedno dziecko. Stwierdzili ze mamy gdzie mieszkac i tylko wpisali na liste i tak sobie czekam i czekam Kobieta piękna, lecz pozbawiona bystrości umysłu, nie daje kochankowi nic poza fizycznym delektowaniem się jej urodą. Brzydka, ale mądra może do tego stopnia rozkochać mężczyznę w swojej inteligencji, że nie pragnie on niczego ponadto.
|
Post #4 Ocena: 0 2009-11-15 20:14:54 (16 lat temu) |
|
![]() Anonim |
Usunięte
|
Bromba40 | Post #5 Ocena: 0 2009-11-21 23:26:54 (16 lat temu) |
Z nami od: 27-04-2009 Skąd: Bury St.Edmunds |
Witam.Mam podobny problem jak zalozyciel forum.
Z ta tylko roznica,ze dom nie jest usytuowany daleko od szkol dzieci. Mamy 3 dzieci(18,15-chlopcy i 3,5-dziewczynka).mamy 3 sypialnie.jedna nasz,druga starszego syna i trzecia mlodszego. Corka do tej pory(2 lata)byla z nami w pokoju.Jednak wyrosla ze swojego lozka i wieksze sie u nas nie miesci,wiec zostalo ulokowane w pokoju syna starszego.jego prawie nie ma w domu,bo rano do szkoly (dojazd godzine) a powrot wieczorem.Jednak nie zmienia to faktu,ze ona ma z nim pokoj na spolke.Corla spi na lozku,ale syna lozko by sie nie zmiscilo,wiec spi na samym materacu na podlodze. Spotkanie na obejrzenie mieszakania mamy we wtorek,ale ze wzgledu na to,ze maz pracuje,to pojechalismy tam zobaczyc dom z zewnatrz. Dom jak bunkier w ciagu z 3 innymi.Widok przez okna koszmarny.Brak podlog(cement),przedpokoju,malenki salon i kuchnia.Stolu nie wstawie na pewno.W salonie zmiesci sie moze kanapa i fotel,ale jak na 5 osob malo miejsca.Okna stare drewniane.Koszmar.Ja nie oczekuje luksusu,wiem,ze takie domy sa czesto w ruinie,ale ..............ogrodek z sasiadami malolatami,gdzie za ogrodzenie robi jedynie 1m siatka,to koszmar raczej.Ogrodek po dkatem jakis 30stopni,wiec nic nie postawie(hustawka,basenik itp).Nie wiem,czy jak odmowie to czy nie potraktuja tego jako moja niechec do domu. Czy jesli samemu remontuje se taki dom po demolce,to czy counsil zwraca czesc chociaz kosztow,bo bez remontu zyc sie tam nie da. Nadmieniam iz pradu na razie tam brak,dlatego mieszkanie musimy obejrzec okolo poludnia. Co nas nie zlamie,to nas wzmocni
![]() |
|
|
Post #6 Ocena: 0 2009-11-21 23:38:40 (16 lat temu) |
|
![]() Anonim |
Usunięte
|
Post #7 Ocena: 0 2009-11-22 00:19:12 (16 lat temu) |
|
![]() Anonim |
Usunięte
|
Post #8 Ocena: 0 2009-11-22 00:27:42 (16 lat temu) |
|
![]() Anonim |
Usunięte
|
Adacymru | Post #9 Ocena: 0 2009-11-22 00:35:33 (16 lat temu) |
Konto usunięte |
Jakie warunki? Domyslic sie mozna, ze ciasne, dziecko spi na podlodze jedno. Dziewczynka dzieli pokoj z najstarszym synem......chyba jakby to byla willa, to nie wciskaliby dziecka na materacu na podlodze.
Co do odmowy, to dwa razy mozesz odmowic bez problemow, jesli jest za maly na wasze potrzeby to tym bardziej masz powod.
Ada
|
Post #10 Ocena: 0 2009-11-22 00:40:05 (16 lat temu) |
|
![]() Anonim |
Usunięte
|