PS. dodatkowym atutem takich zajęć byłoby spotkanie się i pogadanie.
![:-] :-]](modules/Forum/images/smiles/lol.gif )
|
|
---|---|
Moniafitness | Post #1 Ocena: 0 2014-02-22 23:58:12 (11 lat temu) |
Z nami od: 22-02-2014 Skąd: London |
Cześć wszystkim. Mam pewien pomysł i jestem ciekawa czy ktoś będzie nim zainteresowany. Jestem instruktorką fitness'u ale z powodów zdrowotnych w chwili obecnej nie mogę wykonywać tego zawodu. Ale jak każdy wie, ruch to zdrowie (w racjonalnych ilościach). Zbliża się wiosna i fajnie byłoby się poruszać. Pomyślałam że mogłabym poprowadzić takie zajęcia dla osób zainteresowanych i sama się w tedy poruszam. Zajęcia mogą być na wolnym powietrzu (jak się zrobi ciepło), wtedy będzie zupełnie za darmo. A jeśli chcielibyśmy je zorganizować niebawem, no to jedyny koszt to wynajęcie jakiejś sali. Czekam na wasze opinie.
PS. dodatkowym atutem takich zajęć byłoby spotkanie się i pogadanie. ![]() |
ania_caterham | Post #2 Ocena: 0 2014-02-23 11:20:15 (11 lat temu) |
Z nami od: 06-05-2007 Skąd: Caterham |
Powiem Ci, ze u mnie w okolicy sa podobne zajecia na zewnatrz i nawet pani instruktorka pobiera oplate za to. Sa to zajecia dla mam z dziecmi w wozkach. Biegaja po parku pchajac wozki i wykanuja cwiczenia, a pozniej kto tam chce to zostaje na placu zabaw lub przenasza sie do kawiarenki. Koszt to ok £5 i platnosc tylko jak sie pojawiasz (czyli nie musisz wykupywac cyklu zajec). Sama nie bralam w tym udzialu, ale tak regularnie widze przynajmniej 10 mam gdy nie pada. Mysle ze to swietny pomysl ....
|
Izka85 | Post #3 Ocena: 0 2014-02-23 12:08:06 (11 lat temu) |
Z nami od: 20-04-2012 Skąd: London |
Czesc, super pomysl! U mnie na osiedlu tez cos takiego jest dla rezydentow i to za darmo. W sobote jak nie pada na trawce zbieraja sie ludzie i spedzaja aktywnie czas. Trzy grupy sa, od poczatkujacych do zaawansowanych. Widze, ze cieszy sie to dosc sporym zainteresowaniem.
![]() Tak to wyglada u nas ![]() [ Ostatnio edytowany przez: Izka85 23-02-2014 12:13 ] |
Moniafitness | Post #4 Ocena: 0 2014-02-27 07:55:11 (11 lat temu) |
Z nami od: 22-02-2014 Skąd: London |
Jeżeli ktoś jest zainteresowany wzięciem udziału w tych zajęciach to niech odezwie się tutaj na forum, lub napisze na mojego maila: fitnesslondyn@gmail.com
PS. Ja mieszkam na południu Londynu (okolice elefant&castle) |
|