MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

bengal1

Post #1 Ocena: 0

2013-01-23 17:10:46 (12 lat temu)

bengal1

Mężczyzna

Z nami od: 15-05-2012

Witam wszystkich.

Wykupiłem karnet miesięczny w wyżej wymienionej sieci siłowni. Problem jest tego typu, że siłownia generalnie obsługiwana jest online (płatności itd.) Nie ma stacjonarnie kompetentnej osoby, która może nam konkretnie pomóc i:

Na samej siłowni są trenerzy, którzy za bardzo nie mogą pomóc w moim konkretnym problemie: mianowicie nie działa mi PIN do wejścia na siłownię. Na stronę mogę się zalogować i w teorii działa wszystko jak powinno, natomiast na samą siłownię nie mogę wejść. Dzwoniłem na infolinię i konkretnie nie mogli pomóc (odświeżyli mi niby ten PIN) i tylko tyle mogli. Emaile ta firma zlewa całkowicie. Manager na siłowi teoretycznie może zrobić więcej, ale nie w moim przypadku. Pieniądze zeszły, mam potwierdzenia i wszystko i dupa. Manager powiedział, że mogę ćwiczyć w godzinach kiedy oni pracują i będą mnie wpuszczać i wypuszczać, no ale nie po to wybierałem siłownię 24h żeby chodzić od 8 do 8 bo tak akurat pracują. I cały problem tkwi w tym, że każdy umywa ręce. Kasy nie odzyskam, bo nie ma nikogo kompetentnego, a problemu też nikt nie może rozwiązać.

Czy ma ktoś jakiś pomysł? W sumie kwota nie duża bo 40 funtów, ale uparłem się, że albo mi naprawią, albo odzyskam pieniądze. Zależało mi strasznie na tej siłowni, bo sprzęt fajny, mam 5 minut od domu i dosyć tania.

Chciałbym żeby mi ktoś może poradził, są jakieś w Anglii "UOKIK lub Rzecznik Praw Konsumenta"?

Dzięki za pomoc.

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

Post #2 Ocena: 0

2013-01-23 19:05:03 (12 lat temu)

Uczestnik nie jest zarejestrowany

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

bengal1

Post #3 Ocena: 0

2013-01-24 12:00:32 (12 lat temu)

bengal1

Mężczyzna

Z nami od: 15-05-2012

Sam karnet kosztuje 15 funtow, ale przy rejestracji trzeba wykupić członkostwo.
Wiadomo, ze takie rozwiązanie najlepsze, ale ta silka mi najbardziej pasuje, ale nie jest widocznie mi pisana. Teraz chciałbym odzyskać przynajmniej kasę.

Do góry stronyOffline

Post #4 Ocena: 0

2013-01-26 23:53:58 (12 lat temu)

Uczestnik nie jest zarejestrowany

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia