MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

środek wspomagający w ćwiczeniach

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Strona 6 z 7 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 5 | 6 | 7 ] - Skocz do strony

Str 6 z 7

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

znowu-ciupek

Post #1 Ocena: 0

2012-08-04 10:11:04 (13 lat temu)

znowu-ciupek

Mężczyzna

Konto zablokowane

Z nami od: 19-02-2010

Cytat:

2012-08-04 09:54:16, grubasson napisał(a):
Ciupek - takie mam wrażenie.

Jeśli brałeś sterydy, to podniosłeś sobie za bardzo poziom testosteronu, który później przekształcił się w estrogen, już po cyklu. Nie miałeś pojęcia czym jak tzw. kuracja po sterydowa, stąd się wzięło wzdęcie zwane utyciem. Normalna sprawa, każdy facet ma estrogen, u wielu objawia się to otyłością, bo estrogenu jest po prostu za dużo.

Nie miałem tu na celu obrażanie Ciebie, po prostu wiem, że to jest obecnie powszechny problem.

Ja też nadal mam za dużo estrogenu i jestem daleko od perfekcji, ale jest coraz lepiej, kombinuję z jedzeniem, zastępuję jedne rzeczy drugimi (przestałem jeść kurczaka!) i jakoś powoli do przodu, brzuch maleje.
Ja nie utyłem po cyklu...Bęben miałem wcześniej.Po prostu nie zleciał.Łapa poszła,plecy, wszystko poszło tylko brzucha nie spaliłem.Jest dokładnie taki sam dzisiaj jak przed cyklem.
Fakt jest taki że nie lubię robić brzucha i poświęcałem na to za mało czasu (i tu był cały błąd).

Gdybym teraz miał się decydować na cykl to zrobiłbym brzuch przed jego rozpoczęciem bo biegałem bez sensu gubiac masę a brzuch nie spadał.

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

Post #2 Ocena: 0

2012-08-04 10:29:33 (13 lat temu)

Uczestnik nie jest zarejestrowany

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

znowu-ciupek

Post #3 Ocena: 0

2012-08-04 10:33:53 (13 lat temu)

znowu-ciupek

Mężczyzna

Konto zablokowane

Cytat:

2012-08-04 10:29:33, grubasson napisał(a):
Co to znaczy robić brzuch?

Wyjaśnijmy najpierw to zanim pójdziemy dalej.
To samo co robić plecy,nogi,klatę.

U mnie z tym jest problem,nie lubie strasznie

Do góry stronyOffline

KaskaM

Post #4 Ocena: 0

2012-08-04 10:36:44 (13 lat temu)

KaskaM

Kobieta

Z nami od: 17-12-2010

Cytat:

2012-08-04 07:12:16, ie2ox4 napisał(a):
Kasiu!!! co się dzieje? Na szersze ramiona to najlepsze jest chodzenie na rękach. Wtedy ten mięsień podpiersiowy, inaczej zwany brzusznym przemieszcza się w stronę karku... Wszystkim odżywkom, dietom, ćpaniom i paleniom mówię STOP.

Jan-Ty jak zawsze żartowniś;-)
Sek w tym ze M.nie ma zadnego miesnia brzusznego i nie ma co przemiescic:-]inaczej juz bym go do lampy za nogi przywiazala i po problemie:-]:-].Jak zesmy sie poznali to taki lekko tlusciutki byl ale na delikatna sugestie z mojej strony ze moglby cos z tym zrobic-cwiczyl i bez niczego zszedl do normalnej wagi.Jak facet ma jakies 2 cm sadelka to tez nie szkodzi bo to nadwaga nie jest.W koncu facet musi wygladac jak facet a nie jak gumka od kaleson:-]

A do uwag Ciupka-Dzieki Przemek-to co ty znasz z autopsji ja sie naogladalam w PL.Milalam kilkoro znajomych co brali,cwiczyli a potem jak pochlali to im sie w czerepach tak lasowalo ze wiekszosc w pierdlu skonczyla.
Doceniam fakt ze poniewaz miales z tym badziewiem do czynienia teraz umiesz powiedziec ze to glupota.Szkoda ze musiales sie przekonac na wlasnej skorze.

Do góry stronyOffline

Numer gadu-gadu

znowu-ciupek

Post #5 Ocena: 0

2012-08-04 10:52:47 (13 lat temu)

znowu-ciupek

Mężczyzna

Konto zablokowane

Cytat:

2012-08-04 10:36:44, KaskaM napisał(a):
A do uwag Ciupka-Dzieki Przemek-to co ty znasz z autopsji ja sie naogladalam w PL.Milalam kilkoro znajomych co brali,cwiczyli a potem jak pochlali to im sie w czerepach tak lasowalo ze wiekszosc w pierdlu skonczyla.
Doceniam fakt ze poniewaz miales z tym badziewiem do czynienia teraz umiesz powiedziec ze to glupota.Szkoda ze musiales sie przekonac na wlasnej skorze.

Głupotą nie było samo branie koksu.Głupota było picie wódy bo to ona mi zaszkodziła.

Idiota będzie idiotą i nawet bez koksów sobie przypału narucha (to o tych Twoich znajomkach co ich pozamykali).
Powiem Ci więcej...Dobrze że się o tym przekonałem na własnej skórze.Wcześniej miałem na temat sterydów zdanie dokładnie takie jak Ty.Teraz wiem że to mit.Wiadomo ze robi sie bordello w gospodarce hormonalnej.Testosteronem aż śmierdzi naokoło.U mnie działało jak zapalnik na różnego rodzaju zaczepki czy głupie odzywki.
Powiem nawet więcej.Mi wyszło koksowanie na zdrowie.Ci co mnie znają dłużej wiedzą że miałem spore problemy z plecami.Czasem ruszyć się nie mogłem.Na koksie chodziłem jak robot.Zrobiłem plecy i problem na jakiś czas zniknał.
To brzyszysko z przodu obciąża kręgosłup a plecy były słabe.Wystarczyło iść do pracy i podźwigac i juz był problem.Teraz też czasem boli ale po pierwsze nie ćwiczę a to błąd a po drugie powinienem unikać prac gdzie wystawiam korzonki na działanie niskiej temperatury ( a ostatnio pracowałem w hurtowni gdzie do takiej zamrażary musiałem często wchodzić.

Do góry stronyOffline

Post #6 Ocena: 0

2012-08-04 13:08:00 (13 lat temu)

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

znowu-ciupek

Post #7 Ocena: 0

2012-08-04 13:12:46 (13 lat temu)

znowu-ciupek

Mężczyzna

Konto zablokowane

Cytat:

2012-08-04 13:08:00, grubasson napisał(a):
Cytat:

2012-08-04 10:33:53, znowu-ciupek napisał(a):
Cytat:

Wyjaśnijmy najpierw to zanim pójdziemy dalej.
To samo co robić plecy,nogi,klatę.

U mnie z tym jest problem,nie lubie strasznie

Dobrze ale jakie ćwiczenia i po co? Nadmienię tylko, iż mięśnie ud mają kilkukrotnie większa objętość, podobnie mięśnie ramion czy pleców.

Uginanie się w pół czyli tzw brzuszki może być fajowe, ale niewiele daje, bo mięśnie brzucha nie są ani silne ani rozbudowane.

Trening pleców i nóg najlepiej działa na brzuch.

Nogi zawsze lubiłem robić,to samo z plecami

Do góry stronyOffline

staryznajomy

Post #8 Ocena: 0

2012-08-04 13:23:50 (13 lat temu)

staryznajomy

Konto usunięte

Cytat:

kiedyś zrobiłem -potem X lat płacenia;-).
teraz robię sobie8-) koszty mniejsze i dłużej zostaje:-]:-]:-]:-]
przesłodziutka, radośnie skacząca małpeczka... to jednak nie ja. i dodam jeszcze że: ?v=ZXNx4g960-I

Do góry stronyOffline

Post #9 Ocena: 0

2012-08-04 13:54:53 (13 lat temu)

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

znowu-ciupek

Post #10 Ocena: 0

2012-08-05 21:54:27 (13 lat temu)

znowu-ciupek

Mężczyzna

Konto zablokowane

Cytat:

2012-08-04 13:54:53, grubasson napisał(a):
Kiedyś pisałeś że nie robiłeś nóg tylko klatę i biceps.

do Ciupka

[ Ostatnio edytowany przez: <i>grubasson</i> 04-08-2012 14:28 ]

Coś Ci sie musiało pomylić,brzucha nie robiłem...

Do góry stronyOffline

Strona 6 z 7 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 5 | 6 | 7 ] - Skocz do strony

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,