MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

środek wspomagający w ćwiczeniach

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Strona 5 z 7 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 ] - Skocz do strony

Str 5 z 7

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

Post #1 Ocena: 0

2012-08-03 20:38:56 (13 lat temu)

Uczestnik nie jest zarejestrowany

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

znowu-ciupek

Post #2 Ocena: 0

2012-08-03 20:59:30 (13 lat temu)

znowu-ciupek

Mężczyzna

Konto zablokowane

Z nami od: 19-02-2010

Cytat:

2012-08-03 20:37:00, grubasson napisał(a):
Cytat:

2012-08-02 23:23:24, znowu-ciupek napisał(a):
Cytat:

2012-08-02 23:18:12, OKidoki444 napisał(a):
ciupek niby racja a potem i tak ludzie sie zachwycaja taka Siwiec co sie samozwala miss euro a powinna byc miss glonojadow...tak samo z pudzianem czy innymi....oni kase zarabiaja na tym pajacowaniu a my ...

Prawda jest taka ;
-albo ciężko pracujesz nad sobą i na efekty czekasz latami,
-Albo skalpel/koks ( w zależnosci kto i co potrzebuje) albo jedno i drugie.

Złotego środka nie ma.Nawet wspomniana Kreatyna jest sterydem tyle że legalnym

"...Preparaty kreatynowe są uważane za najlepsze legalne środki anaboliczne stosowane przez osoby uprawiające sporty siłowe, gdyż dają bardzo duże przyrosty beztłuszczowej masy mięśniowej w relatywnie krótkim czasie. Ze względu na udział kreatyny w metabolizmie wysiłku fizycznego, preparaty te również wydatnie poprawiają siłę i wytrzymałość sportowców. Z powodu tych właściwości są powszechnie i wielokrotnie stosowane przez sportowców wyczynowych i amatorskich..."

[ Ostatnio edytowany przez: <i>znowu-ciupek</i> 02-08-2012 23:25 ]

Kreatyna to jeden z naturalnych składników tkanki mięśniowej ogrywającym zasadniczą rolę w przemianach chemicznych powodujących skurcz mięśnia. Do sterydów bym jej nie porównywał.
Ale nim jest.Tego faktu nie zmienisz.
Testosteron przecież też jest naturalny.Przysadka mózgowa go wytwarza

Do góry stronyOffline

Post #3 Ocena: 0

2012-08-03 22:21:49 (13 lat temu)

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

znowu-ciupek

Post #4 Ocena: 0

2012-08-03 22:30:05 (13 lat temu)

znowu-ciupek

Mężczyzna

Konto zablokowane

Cytat:

2012-08-03 22:21:49, grubasson napisał(a):
Tak, ale nie mówmy tu o nadużywaniu jednego i drugiego. Są goście na ciągu, którzy robią straszne rzeczy, a potem jak się ciąg kończy to stają się pośmiewiskiem.
Nbadużywaniu czego?
Każdy rozpisuje sobie cykl taki jaki mu potrzebny.Jak ktos będzie łykał kreatynę jak dropsy to też narobi sobie wiecej burdelu w organiźmie niż pozytku.
To samo z tymi odżywkami proteinowymi.Sraka po nich jest jak trzeba wiec nie sądzę żeby to takie dobre było,gazy takie że można po mału mysleć o przejściu na zasilanie gazowe...

Do góry stronyOffline

KaskaM

Post #5 Ocena: 0

2012-08-04 00:29:00 (13 lat temu)

KaskaM

Kobieta

Z nami od: 17-12-2010

Dobra teraz ja na powaznie mam kilka pytan.Przez ten temat /i problem/z tym moim oslem do kwadratu zesmy sie poklocili i zaznaczylam ze zrywam zareczyny jak zacznie zrec jakies sterydy!
Poczytalam co napisaliscie i poniewaz jako madra i kochajaca kobieta jestem gotowa zaakceptowac jakies jego kompleksy zwiazane z wygladem/choc dla mnie to nie ma powodu najmniejszego/chce zapytac-ktos z was bral kreatyne?poczytalam-to anabolik.Mojemu oslowi nie chodzi o wyrobienie bicepsow w rozmiarze xxl ani szesciopaka.Generalnie chodzi mu o to zeby miec tylko troszke "szersze ramiona"cokolwiek to znaczy-czyli jak ja to rozumiem-o wymodelowanie barkow.I to nie w jakims baardzo widocznym sensie z mięsniami na wierzchu-tylko troche.Interesuje mnie tez jak to wyglada w momencie kiedy juz sie cos tam osiagnie-a potem przestaje sie brac i cwiczyc.zwis?czy co?i jak reaguje organizm na takie odstawienie.boje sie zeby sobie nie zrobil krzywdy.

Do góry stronyOffline

Numer gadu-gadu

znowu-ciupek

Post #6 Ocena: 0

2012-08-04 00:40:01 (13 lat temu)

znowu-ciupek

Mężczyzna

Konto zablokowane

Cytat:

2012-08-04 00:29:00, KaskaM napisał(a):
Dobra teraz ja na powaznie mam kilka pytan.Przez ten temat /i problem/z tym moim oslem do kwadratu zesmy sie poklocili i zaznaczylam ze zrywam zareczyny jak zacznie zrec jakies sterydy!
Poczytalam co napisaliscie i poniewaz jako madra i kochajaca kobieta jestem gotowa zaakceptowac jakies jego kompleksy zwiazane z wygladem/choc dla mnie to nie ma powodu najmniejszego/chce zapytac-ktos z was bral kreatyne?poczytalam-to anabolik.Mojemu oslowi nie chodzi o wyrobienie bicepsow w rozmiarze xxl ani szesciopaka.Generalnie chodzi mu o to zeby miec tylko troszke "szersze ramiona"cokolwiek to znaczy-czyli jak ja to rozumiem-o wymodelowanie barkow.I to nie w jakims baardzo widocznym sensie z mięsniami na wierzchu-tylko troche.Interesuje mnie tez jak to wyglada w momencie kiedy juz sie cos tam osiagnie-a potem przestaje sie brac i cwiczyc.zwis?czy co?i jak reaguje organizm na takie odstawienie.boje sie zeby sobie nie zrobil krzywdy.

Krzywdę można sobie zrobić nawet kawą...
Niech nic nie bierze jak macie sobie szaty drzeć.Szkoda sensu.

Mi osobiscie moja LP waliła Deke w dupę i żeby nie to że stary a głupi i jakis czas po cyklu( czyli kiedy już nie brałem a jeszcze w organiźmie koks był) sie nachlałem nie byłoby żadnych skutków ubocznych.A był...Wizyta na dołku...

Najwiecej n/t szkodliwosci sterydów,dragów czy innych maja do powiedzenia Ci którzy nigdy nawet koło nich nie stali.

to normalne że nikt nie żer koksu (choćby to nawet kreatyna była) jak cukierków bez orientu.Zawsze trzeba zasięgnać rady u kogos kto o tym wie cos więcej niż jakiś Władek co gdzies wyczytał że coś tam.

A tak na marginesie...Duzo kurczaków niech je i wystarczy.Kurczaki w paszy dostaja tyle koksu że samo jedzenie kurczaków nakoksuje go bardziej niż ta kreatyna....

To dokładnie tak samo jak z trawką...O tym ze niebezpieczna najlepiej wiedzą Ci co nigdy nawet jej w ręce nie mieli.

[ Ostatnio edytowany przez: znowu-ciupek 04-08-2012 00:42 ]

Do góry stronyOffline

Post #7 Ocena: 0

2012-08-04 07:12:16 (13 lat temu)

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

Post #8 Ocena: 0

2012-08-04 09:17:27 (13 lat temu)

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

znowu-ciupek

Post #9 Ocena: 0

2012-08-04 09:21:41 (13 lat temu)

znowu-ciupek

Mężczyzna

Konto zablokowane

Cytat:

2012-08-04 09:17:27, grubasson napisał(a):
Ciupek jak dla masz problem z estrogenem. Tak by wyglądało z Twoich dotychczasowych opisów.

Nie wierzę że to napisałeś...
Miałem Cię za takiego co wie co mówi/pisze....

Cytat:

2012-08-04 09:17:27, grubasson napisał(a):
Powiedz mu że to co chce zrobić nie ma większego sensu i może być zwyczajnie trudne, musi trenować całe ciało to i barki będą szersze i lepiej będzie wyglądał. Same szerokie barki bez pleców, nóg itp., nawet bez tricepsów wyglądają jeszcze gorzej niż nie trenowane -

A tu masz rację.Zwłaszcza jak nogi nie trenowane.To się wtedy nazywa fachowo więzienny kulturysta

[ Ostatnio edytowany przez: znowu-ciupek 04-08-2012 09:27 ]

Do góry stronyOffline

Post #10 Ocena: 0

2012-08-04 09:54:16 (13 lat temu)

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

Strona 5 z 7 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 ] - Skocz do strony

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,