Cytat:
2012-03-27 21:43:38, Mama-Myszy napisał(a):
Zapytam Was Panowie, ktorzy macie wiecej z silownia do czynienia niz ja... i z pewnoscia przez dluzszy okres czasu niz ja
Czy to jest mozliwe???
Tak, jest to całkowicie możliwe. Wejdź na Facebooka i wpisz "Josef Rakic". Oglądając jego zdjęcia widać, że facet w 2 lata zmienił się ze "szczura" w kulturystę.
Możesz też na
rogresspics" target="_blank">http://bodyspace.bodybuilding.com/josef_rakich/more.php?section

rogresspics, by porównać zdjęcia "przed" i "po". Jak widzisz na zdjęciach, między styczniem 2008, a marcem 2010 zmienił się nie do poznania. Nie ma opcji, by facet się zmienił z bezmięśniowego "szczura" w ciacho w 2 lata bez brania jakiegoś
really good shit. Gościu próbuje zbić kasę na układaniu systemu ćwiczeń i diety. Jestem w stanie uwierzyć, że on tak siebie zmienił, ale na pewno nie wspominał o kilogramach sterydów, jakie w siebie wpakował, więc jego porady wydają mi się bez sensu. Osoba o takim wyglądzie musi mieć sponsora, albo być bardzo bogata (to już rzadziej), bo normalnego człowieka na takie diety, suplementy plus sterydy nie stać. Jak już wspomniałem, o sterydach on nic nie pisze
Ja też się diametralnie zmieniłem między kwietniem, a lipcem 2009, po zrzuceniu 24kg. Teraz przytyłem, bo od listopada nie chodzę na siłownię, ale od maja się biorę za siebie. W chwili obecnej jestem na takiej luźnej diecie, co znaczy, że przez kilka dni się pilnuję, ale 1-2 dni w tygodniu mam jakieś napady na słodycze.
Opisywany przeze mnie Alex (filmy na YouTube też zapodawałem), również potrafił się zmienić diametralnie w kilka miesięcy z zalanego tłuszczem miśka w jednego z topowych kulturystów w tym kraju. Tylko, że ten człowiek bardzo intensywnie ćwiczy (rano ćwiczenia siłowe, a wieczorem aeroby) i ma sponsorów. Kogo normalnego stać na wydawanie mniej więcej 15 funtów dziennie na jedzenie (nie pytałem, tak to oceniam) plus jeszcze nie wiadomo ile na odżywki? Skoro mam okazję z takim człowiekiem za darmo ćwiczyć, to trzeba korzystać z okazji. Alex swoją dietę opiera na cykliczności węglowodanów. Jedzenie 350g białka dziennie też do codziennych rzeczy nie należy u normalnego człowieka. Nie wiem tylko, jak będzie później z jego wątrobą, bo przekracza to znacznie dopuszczalne normy.
[ Ostatnio edytowany przez: ChrisCov 27-03-2012 22:48 ]
A very unrealistic man who thinks his ass is like wine - the older the better