MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

Kulturystyka - warto czy nie?

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Strona 7 z 11 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 ] - Skocz do strony

Str 7 z 11

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

ChrisCov

Post #1 Ocena: 0

2012-03-22 10:10:51 (13 lat temu)

ChrisCov

Mężczyzna

Z nami od: 18-12-2008

Cytat:

2012-03-22 07:40:48, Mama-Myszy napisał(a):
Calkowicie wyrzucilismy z diety ziemniaki.

Błąd. Zamień na słodkie ziemniaki i ogranicz spożycie do 1-2 razy w tygodniu.
A very unrealistic man who thinks his ass is like wine - the older the better

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

Numer gadu-gadu

bodybuilding

Post #2 Ocena: 0

2012-03-25 18:07:05 (13 lat temu)

bodybuilding

Mężczyzna

Z nami od: 15-07-2010

Zdrowy organaiz potrzebuje do prawidlowego funkcjanowania od 80 do 110 gram bialka dziennie.
zalezy od plci i rodzaju pracy fizycznej wykonywane codziennie.
Chcac zbudowac wieksze objetosci swojej muskulatury,zapotrzebowanie to wzrasta.
Czas wchlaniania sie protein do naszego organizmu to okolo 3 godziny,dlatego cale zapotrzebowanie proteinowo-energrtyczne powinnismy rozlozyc na caly dzien.
5 a najlepiej 6 malych posilkow podawanych regularnie co 3-3,5 godziny przynosi nam nalepsze efekty.
Chcac pozbyc sie niechcianego balastu nie nalezy absolutnie odstawiac posilkow w godzinach popoludniowych gdyz nasz organiz dostaje wtedy sygnal,ze kolejny posilek dostarczony bedzie po np.12 godzinach i kazda kalorie postara sie ulokowac w naszym magazynie(najczesciej okolice brzucha)
Bardzo wazne jest rowniez regularne picie wody.
Im wiecej i czescie pijemy tym wiecej pozbywamy sie jej z naszego organizmu.
Zrodel protein nalezy szukac w miesie,rybach,jajkach,zadziej w serach(co raz czesciej przy ich produkcji uzywana jest chemia tak jak w przypadkach wedlin,gdzie z jednego kilograma producent otrzymuje 1,8kg slicznej pulchniutkiej szyneczki).
"Vitaminki w puszce" nie sa niczym zlym oczywiscie jesli sluza tylko jako uzupelnienie naszej diety.
Nie kazdy jest w stanie zjesc dziennie kilogram miesa(jest z tym maly klopot jesli chodzi o przygotowanie pozywienia na caly dzien).
Mniejszym problemem sa zrodla weglowodanow.
Let me change your body

Do góry stronyOffline

Post #3 Ocena: 0

2012-03-25 20:15:32 (13 lat temu)

Uczestnik nie jest zarejestrowany

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

prospector

Post #4 Ocena: 0

2012-03-25 20:19:58 (13 lat temu)

prospector

Mężczyzna

Z nami od: 22-02-2012

Cytat:

2012-02-29 23:10:50, grubasson napisał(a):
Cytat:

2012-02-29 02:07:27, znowu-ciupek napisał(a):
Kurde jedno mnie zastanawia...
Odkąd pamiętam pochłaniałem tony żarcia.Zawsze byłem chudy jak patyk.Nigdy nie zdarzało mi się ważyć powyżej 74kilo.Ba zakładałem się z takimi co to twierdzili że zjeść potrafią.Mój rekord to taki porządny kurczak z rożna(taki polski nie tutejsze glapki)+pół bochenka chleba w niecałe 4 minuty....Tych dwóch co się ze mną załozyli jak ja skończyłem nie dobrneli jeszcze do połowy swoich a ja piłem już spokojnie piwko które wygrałem.zawsze jadałem po nocach.2 czy 3 w nocy to nie była jakaś rzadkość kiedy łapałem za gary i pichciłem.Zawsze byłem chudy I ZAWSZE SIĘ GRUBASY NABIERAŁY NA ZAKŁADY ZE MNĄ....

Teraz nie jem nawet połowy tego co kiedyś,tyram tak samo ciężko a boiler rośnie....
Może się starzeje już?

Spalacz tłuszczu dobraliśmy ci z kumplem taki aby na psychikę nie szło i aby zmniejszyć ci nieco apatyt.

Thermo Fat Burner

firma: TREC
120 kapsułek.

Kupisz to tutaj - Vitamin Shop UK

Nie zażywaj tego z żadną kreatyną itp., bo ma przeciwstawne działanie. Rano po wstaniu i popołudniu po jednej kapsułce. Starczy na 60 dni.

Angielskie placki tego nie wiedzą. :-]

ja wazylem 102 kg i postanowilem sobie ze usune ten okropny bebzun! na poczatku w 10 dni waga spadla mi do 91 kg i tu napotkalem opor materii :/
bo od tego momentu nic a nic nie moge zejsc z wagi
powiem tak waga mnie nie interesuje tylko chce na brzuchu uzyskac szesciopak...

robie 6km biegu 11km/h
oraz minimum 150 brzuszkow
oraz 300 razy na wioslarzu
do tego na multigym 'ie ciagne troche ciezarow na klate i brzuch

no ale brzuch nic a nic sie nie kurczy...?!
jem po trochu wiele razy dziennie wczesniej jadalem 2 razy duzo...
w porownaniu z poprzednim moim zywieniem teraz to mam zdrowa diete ale to za malo dla mego brzucha ,
juz mam go dosyc i kupilem sobie taki spalacz tluszczu troche sie tego obawiam zazywac ale bez pomocy nic nie zdzialam ...
IT&_trksid=p3984.m1439.l2649" target="_blank">muscletech hydroxycut hardcore pro

dopiero 2 dni to biore wiec nic nie potrafie powiedziec o jego dzialaniu , bynajmniej jakichkolwiek odczuc nie zanotowalem, biore to zgodnie z ulotka 2 kapsulki godzinke przed treningiem.
bede walczyl dalej :/ zona mi sie tylko przyglada z niedowierzaniem...

ta mini silownie zrobilem sobie w domu

[ Ostatnio edytowany przez: prospector 25-03-2012 20:25 ]

Do góry stronyOffline

hanibal36

Post #5 Ocena: 0

2012-03-25 22:08:27 (13 lat temu)

hanibal36

Mężczyzna

Z nami od: 09-01-2012

Cytat:

2012-03-22 07:40:48, Mama-Myszy napisał(a):

Hanibal, a gdzie Ty w tym swoim twarogu z mlekiem masz proteiny??? :-o W zaleznosci jaki twarog, bo jak pelnotlusty lub poltlusty to zapychasz sie tluszczem, jezeli jeszcze dodajesz do tego mleko niebieskie lub zielone to juz wogole.

Quark, odtluszczony serek z morrisona w 100g produktu zawiera (z tego co nas interesuje najbardziej):
proteiny 13.3
carbohydrate 3.4
do tego miarka protein i masz proteinowy deserek. Ja jeszcze lubie dodac odrobine gorzkiej czekolady

.

[ Ostatnio edytowany przez: <i>Mama-Myszy</i> 22-03-2012 07:42 ]

hehe wiekszych pierdol dawno nie slyszalem.

Przepis co podalem jest jak najbardziej proteinowy. Polecam ser twarog z 0% tluszczu, ma 18,5g protein w 100g i do tego mleko, a gdzie przepraszam pisalem ze tluste?? wiadomoze ze chodzi o odtluszczone...

juz ja widze te wasze diety skoro twierdzicie ze w moim shake nie ma protein

powodzenia :-]

Do góry stronyOffline

hanibal36

Post #6 Ocena: 0

2012-03-25 22:15:18 (13 lat temu)

hanibal36

Mężczyzna

Z nami od: 09-01-2012

ktos dal linka do vitamin shop, nie znam tego thermo fat burner, ale z reka na sercu moge polecic clenburexin

http://www.vitamin-shop.co.uk/pl/spalacze-tluszczu/clenburexin-180-kap.html

naprawde super dobry srodek.

Do góry stronyOffline

bodybuilding

Post #7 Ocena: 0

2012-03-25 22:25:22 (13 lat temu)

bodybuilding

Mężczyzna

Z nami od: 15-07-2010

hanibal36 masz racje ale nie 18,5g niestety:(
Let me change your body

Do góry stronyOffline

Post #8 Ocena: 0

2012-03-25 22:39:17 (13 lat temu)

Uczestnik nie jest zarejestrowany

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

prospector

Post #9 Ocena: 0

2012-03-25 23:06:51 (13 lat temu)

prospector

Mężczyzna

Z nami od: 22-02-2012

Cytat:

2012-03-25 22:15:18, hanibal36 napisał(a):
ktos dal linka do vitamin shop, nie znam tego thermo fat burner, ale z reka na sercu moge polecic clenburexin

tu o wiele taniej :)

taniej na ebay

taniej i bezpieczniej bo chroni cie paypal a to nieoceniona sprawa po doswiadczeniach z polskimi handlarzami....

[ Ostatnio edytowany przez: prospector 25-03-2012 23:09 ]

Do góry stronyOffline

ChrisCov

Post #10 Ocena: 0

2012-03-26 01:37:45 (13 lat temu)

ChrisCov

Mężczyzna

Z nami od: 18-12-2008

Cytat:

2012-03-25 23:06:51, prospector napisał(a):
Cytat:

2012-03-25 22:15:18, hanibal36 napisał(a):

tu o wiele taniej :)

taniej na ebay

taniej i bezpieczniej bo chroni cie paypal a to nieoceniona sprawa po doswiadczeniach z polskimi handlarzami....

[ Ostatnio edytowany przez: <i>prospector</i> 25-03-2012 23:09 ]

Clenburexin jest dobry i trochę go sprzedałem na eBayu. Dawno już mi się skończył, bo dobrze szedł. Gdybym miał stałych nabywców na spalacze tłuszczu, to mógłbym nimi dalej handlować i oferować najlepsze ceny na eBay'u. Musiałbym jednak zamówić odżywek na kwotę ponad 5000 zł, by kupić je w hurtowni po dobrej cenie. Teraz mam na eBayu tylko 5 puszek x 300 megakapsułek BCAA Treca. Ponadto trochę mi zostało niesprzedanego towaru i nie wiem, co z nim zrobić, bo po prostu nie idzie, np. tauryna, BCAA w proszku, kapsułki na ścięgna, itp. Nikt nie oferuje ode mnie niższych cen.
Hydroxycut Hardcore też jest bardzo dobry. Pierwsza formuła była jeszcze lepsza, ale z polskiego rynku szybko wycofał go Sanepid. Nie wiem czemu i nie chce mi się o tym czytać. W każdym bądź razie działał super. Ta nowa wersja to już nie jest to, ale wciąż jest bardzo dobry.
A very unrealistic man who thinks his ass is like wine - the older the better

Do góry stronyOffline

Numer gadu-gadu

Strona 7 z 11 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 ] - Skocz do strony

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,