MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

Jak przybać na masie z 5 kg pomóżcie

« poprzednia strona

Strona 5 z 5 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 ] - Skocz do strony

Str 5 z 5

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

mlody_leszczyk

Post #1 Ocena: 0

2011-08-23 00:19:47 (14 lat temu)

mlody_leszczyk

Mężczyzna

Z nami od: 03-06-2010

Cytat:

2011-08-21 18:33:39, kociefraszki napisał(a):
Alter_Ego, ja bym chyba musiala z bagazu zrezygnowac zupelnie! Nie badz taki...:-] Poniewaz srednia wagi do wzrostu musi sie zgadzac, przynajmniej w obrebie rodziny, jak malz chuchro, to ja... chuchro inaczej. Obawiam sie ze nie stac by mnie bylo na zaden bilet w najtanszych liniach.:-] A co do zwinnosci, gibkosci, kondycji - masz racje. Szczupli naprawde maja lzej. I ten luksus bezkarnego jedzenia tego co sie lubi w ilosciach dowolnych...

[ Ostatnio edytowany przez: <i>kociefraszki</i> 21-08-2011 18:34 ]

Jak to mówi pewne przysłowie...
Dobra kura nigdy nie jest chuda, a dobry kogut nie może być tłusty ;)

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

pantiktak

Post #2 Ocena: 0

2011-08-23 21:50:27 (14 lat temu)

pantiktak

Mężczyzna

Z nami od: 15-11-2010

Zejdę trochę z tematu ale zrobiłem kilka dni temu 30 pompek, możliwe ze dociągnął bym do 35 i przez dwa następne dni miałem zakwasy na kalcie :)) (przypomnę że codziennie przezucam skrzynki setki skrzynek)
mój kolega natomiast także zrobił 30 pompek i nie miał zakwasów (pracuje przy kompie)

kolega parę cm wyższy i cięższy rok młodszy.

zdziwiłem się

ale zauważyłem u sibie pewną reugułę po dobrym zmęczeniu mięśni zbytnio nie wysilanych wcześniej mam opóżnione akwasy w porównaniu ze stanem kiedy miałem 17 czy 20 lat oraz zaklwasy trwają dłużej trochę.
opóżnienie to polega na tym iż na nastęny dzien po wysiłku sa oznaki zakwasów ale dopiero na drugi dzien np po grze w piłkę jest to co kiedyś było nazajutrz czyli apogeum zakwaszenia :)

nie wiem czy to wiek czy fakt palenia pepierosów czy coś z moimi mięsniami nie tak ??

nie wiem czy się komuś to zechce całe przeczytać ...:))

Do góry stronyOffline

Post #3 Ocena: 0

2011-12-26 15:26:11 (13 lat temu)

Uczestnik nie jest zarejestrowany

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

ChrisCov

Post #4 Ocena: 0

2011-12-26 16:54:46 (13 lat temu)

ChrisCov

Mężczyzna

Z nami od: 18-12-2008

Cytat:

2011-08-23 21:50:27, pantiktak napisał(a):
Zejdę trochę z tematu ale zrobiłem kilka dni temu 30 pompek, możliwe ze dociągnął bym do 35 i przez dwa następne dni miałem zakwasy na kalcie :)) (przypomnę że codziennie przezucam skrzynki setki skrzynek)
mój kolega natomiast także zrobił 30 pompek i nie miał zakwasów (pracuje przy kompie)

kolega parę cm wyższy i cięższy rok młodszy.

zdziwiłem się

ale zauważyłem u sibie pewną reugułę po dobrym zmęczeniu mięśni zbytnio nie wysilanych wcześniej mam opóżnione akwasy w porównaniu ze stanem kiedy miałem 17 czy 20 lat oraz zaklwasy trwają dłużej trochę.
opóżnienie to polega na tym iż na nastęny dzien po wysiłku sa oznaki zakwasów ale dopiero na drugi dzien np po grze w piłkę jest to co kiedyś było nazajutrz czyli apogeum zakwaszenia :)

nie wiem czy to wiek czy fakt palenia pepierosów czy coś z moimi mięsniami nie tak ??

nie wiem czy się komuś to zechce całe przeczytać ...:))

Ja w wieku 20 lat robiłem 20 pompek, na drugi dzień 14, a na trzeci może 7. Potem zacząłem robić je codziennie i w wieku 22 lat robiłem ich już 160. Waga i budowa ciała ta sama.
A very unrealistic man who thinks his ass is like wine - the older the better

Do góry stronyOffline

Numer gadu-gadu

Post #5 Ocena: 0

2011-12-26 18:22:13 (13 lat temu)

Uczestnik nie jest zarejestrowany

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

Strona 5 z 5 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 ] - Skocz do strony