Str 4 z 5 |
|
---|---|
Post #1 Ocena: 0 2011-08-22 15:24:33 (14 lat temu) |
|
![]() Anonim |
Usunięte
|
marcinb | Post #2 Ocena: 0 2011-08-22 15:28:07 (14 lat temu) |
Z nami od: 20-05-2006 Skąd: Newark on Trent |
Marciniak,
Tu sie akurat nie zgodze, bo juz kolejny artykul o tym, ze przeprowadzono badania na ten temat. Przyrost masy przy opisanym treningu byl wyraznie wiekszy niz przy treningu dzielonym. Inna sprawa, ze dlugo tak sie nie da bo orgaznim sie przyzwyczaja. Tak czy siak trzeba trening zmieniac. Kwestia tez co, kto lubi - jedni chca byc jak Facet Zwany Szafa, a inni lubia miec Plazowa Sylwetke. Teraz zrzucam sadlo wiec oprocz silowni jest jeszcze Adult Spinning 2x w tygodniu i X-trainer 3x w tygodniu. Przedtem byl Pump FX ale bylem przetrenowany. Mimo wszystko uwazam, ze warto sprobowac czegos nowego. --- Ironiusz, To po czesci prawda z tymi paierowymi miesniami - na Pump FX byly same kobity, niektore jedrne, inne mlode, inne grube. Wiekszosc nie meczyla sie tak szybko jak ja. Bylo mi wstyd i se poszedlem, ![]() ![]() ![]() Wyobraźnia jest ważniejsza od wiedzy, ponieważ wiedza jest ograniczona - Albert Einstein
|
Post #3 Ocena: 0 2011-08-22 15:43:25 (14 lat temu) |
|
![]() Anonim |
Usunięte
|
Post #4 Ocena: 0 2011-08-22 15:50:24 (14 lat temu) |
|
![]() Anonim |
Usunięte
|
marcinb | Post #5 Ocena: 0 2011-08-22 16:31:19 (14 lat temu) |
Z nami od: 20-05-2006 Skąd: Newark on Trent |
No jesli to prawda to wychodzi na to ze sport jest szkodliwy dla zdrowia.
Wyobraźnia jest ważniejsza od wiedzy, ponieważ wiedza jest ograniczona - Albert Einstein
|
|
|
grande | Post #6 Ocena: 0 2011-08-22 17:10:12 (14 lat temu) |
Z nami od: 19-01-2010 Skąd: Portsmouth |
Generalnie sprawa jest prosta - chcesz przytyc musisz jesc i cwiczyc ;-D
Co do jedzenia musi byc poprostu nadwyzka kaloryczna a zeby to obliczyc musisz sobie rozpisac diete, co do treningu zgodze sie z Marcinb najlepszy trening z jakim sie spotkalem to trening FBW (full body workout) gdzie cwiczy sie cale cialo 2 albo 3 razy w tygodniu. Sprawa z magicznymi proszkami wyglada tak ze "koks" to o wiele wiecej zlego niz dobrego, rezultaty znikna po czasie a pozniej bedzie trudniej. Wszelkie bialka, masowki, itp to suplementy diety czyli rzeczy ktore teoretycznie jestes w stanie sam dostarczyc orhanizmowi jezeli masz dobra diete. Czasami jest trudno no zjesc dobry posilek w pracy i tu sie przydaje taka odzywka , zreszta na poczatek to i tak moim zdaniem lepiej poprostu zwiekszyc ilosc jedzenia i obserwowac co sie dzieje... |
Post #7 Ocena: 0 2011-08-22 17:49:58 (14 lat temu) |
|
![]() Anonim |
Usunięte
|
Post #8 Ocena: 0 2011-08-22 21:53:25 (14 lat temu) |
|
![]() Anonim |
Usunięte
|
krakn | Post #9 Ocena: 0 2011-08-22 22:53:38 (14 lat temu) |
Z nami od: 25-06-2007 Skąd: Caterham |
jak chcesz przyprać na wadze to 2 ciężarki w gacie i po sprawie
![]() A na poważnie to ciesz się że jesteś szczupły i tzw "żylasty" to najlepsze i najzdrowszy typ siły i zwinnosci. co z tego że napompujesz mięsień wodą, do tego dorośnie ci tłuszcz i też nabierze wody, jak będziesz jak napompowany balon, jeden pierd i wszytko spadnie. przybędziesz na wadze to bedziesz szybciej się męczył. Masz podobną budowę do mnie, od kilku lat trochę przytyłem, przed 30tką dla mnie 20 kilometrowy marszobieg nawet z obciążeniem, czy całodzienne marsze po górach czy pustyni były przyjemnością nawet się nie spociłem za bardzo. Mając 10 do 20 lat nie mogłem pojąć co za durne ćwiczenia niby, te przysiady, brzuszki gdzie miałem nogi np na wysokości siedzenia i do ziemi od 6 latka robiłem dla zabawy. Teraz się trochę pozmieniało, na sił nie narzekam, bez problemu wytargam 80 kg na 7 piętro po stromych schodach w tępię normalnego wchodzenia. Ale widzę że odkąd maxymalnie zmechanizowałem się i jem prawie tyle co Beata, to w przeciwieństwie do niej przybrałem na wadze. Wytrzymałość leci na pysk, bez sensu. Nic na siłę, nie daj się wciągnąć w pilularstwo, piguła na "urodę", piguła na sex ... ![]() Liczy się czas który żyjemy dla kogoś, reszta to czas śmieć.
|
grekan | Post #10 Ocena: 0 2011-08-22 23:34:08 (14 lat temu) |
Z nami od: 15-03-2008 Skąd: Londyn Croydon |
Codziennie rano i wieczorem, oprocz normalnych posilkow wypijaj mus/ przygotowany samemu, nie ze sklepu!/ z trzech bananow i szklanki 10% jogurtu lub 18% smietanki.Efekt powinien byc pozytywny.
|