MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Strona 5 z 22 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 ... 20 | 21 | 22 ] - Skocz do strony

Str 5 z 22

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

Alter_Ego

Post #1 Ocena: 0

2011-05-06 12:58:54 (14 lat temu)

Alter_Ego

Mężczyzna

Konto zablokowane

Z nami od: 14-04-2010

Tez wkleje link a co mi tam.

Rowerki i kondycja w formie? przeglady zrobione? zapasowe dentki i zapas podstawowych kluczy jest? Cieszy mnie to ogromnie, zatem czekam na pomysly trasy. ;-)

ps: mniej teorii wiecej praktyki.:-P

[ Ostatnio edytowany przez: Alter_Ego 06-05-2011 13:00 ]

"Przez życie trzeba przejść z godnym przymrużeniem oka, dając tym samym świadectwo nieznanemu stwórcy, że poznaliśmy się na kapitalnym żarcie, jaki uczynił, powołując nas na ten świat." S.J.Lec

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

Rivil

Post #2 Ocena: 0

2011-05-06 13:10:37 (14 lat temu)

Rivil

Mężczyzna

Z nami od: 05-01-2011

AAAA to jedziemy za 10 lat? Bo jak ma byc kondycja to pewnie tak wypadnie :).

Co do trasy to lepiej najpierw zgodzic sie na rejon, a pozniej pewnie bedzie sie trase dobierac. Ja tam nie mam nic przeciwko Reading - Bristol :D.

Rozumiem, ze bedziemy jechac x-country?
Tu bylem. Rivil Rycerz chędożony! Herbowy! Trzy lwy w tarczy! Dwa srają, a trzeci warczy!

Do góry stronyOffline

Strona WWWNumer SkypeNumer gadu-gadu

EFKAKONEFKA33

Post #3 Ocena: 0

2011-05-06 13:15:42 (14 lat temu)

EFKAKONEFKA33

Konto usunięte

ja tam jestem ugodowa nieslychanie ;-) dla mnie najwazniejsza przyjemnosc jechania ...
czekam na propozycje tras ,moge sie dostosowac
kondycja...mhm...nie wiem
w praniu sie okaze ;-) zaraz czas cwiczyc zeby ta kondycje troche poszlifowac
jak bede sie za wami wlokla prosze sie nie przejmowac;-)
Na ścianie jej sypialni widać krzyż lecz ona i tak skończy potępiona, bowiem jakiś zniewalający obraz nocą zapłonął w jej myślach i pomiędzy jej udami złamany bólem człowiek.

Do góry stronyOffline

Alter_Ego

Post #4 Ocena: 0

2011-05-06 13:17:28 (14 lat temu)

Alter_Ego

Mężczyzna

Konto zablokowane

Cytat:

2011-05-06 13:10:37, Rivil napisał(a):
AAAA to jedziemy za 10 lat? Bo jak ma byc kondycja to pewnie tak wypadnie :).

O kondycje trzeba dbac caly rok, w szczegolnosci jak temat rowerow nie pojawia sie sezonowo a jest stalym, calorocznym elementem stylu zycia.

Rivil, czym masz zamiar sie wybrac i jakie preferujesz dzienne dystanse? jezdzisz raz, dwa czy 5 razy w tygodniu, czy 3 razy w sezonie jak sie lampka zapali bo ktos zaproponowal?
"Przez życie trzeba przejść z godnym przymrużeniem oka, dając tym samym świadectwo nieznanemu stwórcy, że poznaliśmy się na kapitalnym żarcie, jaki uczynił, powołując nas na ten świat." S.J.Lec

Do góry stronyOffline

Rivil

Post #5 Ocena: 0

2011-05-06 13:24:49 (14 lat temu)

Rivil

Mężczyzna

Jezdrze 5 dni w tygodniu 2x po 17 mil :) + czasem w weekendy jakies dluzsze trasy do 100 mil, predkosc srednia bo okolo 20mph. Dystans dzienny wolniejszym tempem i x-country, sadze ze z przerwa do 100 mil moze byc jak dla mnie. Aczkolwiek nie wiem jak mi bedzie offroad szlo. Jestem beznadziejny we wspinaczkach a z wiatrem dopiero co ucze sobie lepiej radzic.
Tu bylem. Rivil Rycerz chędożony! Herbowy! Trzy lwy w tarczy! Dwa srają, a trzeci warczy!

Do góry stronyOffline

Alter_Ego

Post #6 Ocena: 0

2011-05-06 13:30:07 (14 lat temu)

Alter_Ego

Mężczyzna

Konto zablokowane

Cytat:

2011-05-06 13:15:42, EFKAKONEFKA33 napisał(a):
ja tam jestem ugodowa nieslychanie ;-) dla mnie najwazniejsza przyjemnosc jechania ...
kondycja...mhm...nie wiem
w praniu sie okaze ;-)

Cytat:

2011-05-03 10:10:08, EFKAKONEFKA33 napisał(a):
100 albo ponad sto mil na dzien wystarczy.
W przyszlosci mozna pomyslec nad czyms wiekszym.

Czyzby sugerowane przez Ciebie "100mil albo ponad" zostalo zastapiane przez "kondycja...mhm...nie wiem w praniu sie okaze" hmmm ?

Wiec wiesz czy nie wiesz? kiedy ostatnio zrobilas 100 lub wiecej mil w ciagu jednego dnia? jako pasazer w samochodzie nie liczy sie ;-)

Po ostatnim tripie watpie czy mam ochote na dystans dluzszy niz max 100 km dziennie. to jest naprawde mordega, samo zrobienie 100 km daje nam srednia pedalowania 20kmh przez bite 5 h non stop, a watpie czy ktokolwiek ma ochote na bicie rekordow ;-)

[ Ostatnio edytowany przez: Alter_Ego 06-05-2011 13:35 ]

Do góry stronyOffline

EFKAKONEFKA33

Post #7 Ocena: 0

2011-05-06 13:39:17 (14 lat temu)

EFKAKONEFKA33

Konto usunięte

Moge jechac caly dzien ,dystans do 100 mil zaliczylam nie tak dawno ,caly czas staram sie trenowac i poswiecac kazda wolne chwile na rower
postaram sie zobaczyc ile mil pokonalam w jakim czasie i jakie mam tempo
Mowie o kondycji , ze okaze sie w praniu bo czytajac wasze opowiesci jak sobie radzicie nie chce sie opowiadac jak to jest ze mna ,sami zobaczycie i bedziecie mogli ocenic
Jade dla przyjemnosci wyprawy rowerowej nie po to zeby sie zazynac i cos komus udawadniac nie chodzi mi tez o bicie rekordow

Oprocz jazdy dzien w dzien cwicze wiec ufam ze dam rade ,mam jeszcze troche czasu do wyprawy wiec bede ostro trenowac
jutro mam nadzieje uda mi sie spedzic troche czasu w siodelku

Lubie sobie stawiac pewne cele i je osiagac wiec napewno nie poddam sie bez walki chlopaki;-)

Na ścianie jej sypialni widać krzyż lecz ona i tak skończy potępiona, bowiem jakiś zniewalający obraz nocą zapłonął w jej myślach i pomiędzy jej udami złamany bólem człowiek.

Do góry stronyOffline

Rivil

Post #8 Ocena: 0

2011-05-06 13:44:57 (14 lat temu)

Rivil

Mężczyzna

Szczerze powiedziawszy w 100% popieram tutaj siostre.

Jedziemy pierwszy raz taka grupa wiec, mozna sobie powiedziec, ze mamy np. do przejechania 100 mil a czy przejedziemy je w 4h czy w 12 to juz sprawa drugorzedna. Teraz jak dla mnie najwazniejsze byloby zebysmy sie zgrali i dobrze bawili.

Po drodze mozemy przeciez przystawac, zeby zrobic zdjecia, wszamac cos etc.

Do góry stronyOffline

Alter_Ego

Post #9 Ocena: 0

2011-05-06 13:48:59 (14 lat temu)

Alter_Ego

Mężczyzna

Konto zablokowane

Gleboko wierze ze juz niedlugo bedziemy mogli wszyscy skonfrontowac nasze teorie z praktyka w siodle.
Teraz poczekamy co Booster na to.

Do góry stronyOffline

EFKAKONEFKA33

Post #10 Ocena: 0

2011-05-06 13:49:40 (14 lat temu)

EFKAKONEFKA33

Konto usunięte

Cytat:

2011-05-06 13:44:57, Rivil napisał(a):

Jedziemy pierwszy raz taka grupa wiec, mozna sobie powiedziec, ze mamy np. do przejechania 100 mil a czy przejedziemy je w 4h czy w 12 to juz sprawa drugorzedna. Teraz jak dla mnie najwazniejsze byloby zebysmy sie zgrali i dobrze bawili.

Po drodze mozemy przeciez przystawac, zeby zrobic zdjecia, wszamac cos etc.

dokladnie ...bedzie nas kilka osob i zobaczymy jak to wszystko bedzie wygladalo i czy chcemy te wypawy kontynuowac czy po jednorazowym wypadzie damy sobie spokoj bo sie okaze ,ze kazdy z nas ma inne oczekiwania i inne tempo
ja nie lubie nikogo spowalniac wiec mam tylko nadzieje ze nie bede nikomu zawadzac ,wiem na 100 procent ze zrobie wszystko zeby nie odstawac od grupy i nie byc nikomu przyslowiowa kula u nogi

Do góry stronyOffline

Strona 5 z 22 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 ... 20 | 21 | 22 ] - Skocz do strony

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,