Rowerki i kondycja w formie? przeglady zrobione? zapasowe dentki i zapas podstawowych kluczy jest? Cieszy mnie to ogromnie, zatem czekam na pomysly trasy.

ps: mniej teorii wiecej praktyki.

[ Ostatnio edytowany przez: Alter_Ego 06-05-2011 13:00 ]
Str 5 z 22 |
|
---|---|
Alter_Ego | Post #1 Ocena: 0 2011-05-06 12:58:54 (14 lat temu) |
Konto zablokowane Z nami od: 14-04-2010 Skąd: . |
Tez wkleje link a co mi tam.
Rowerki i kondycja w formie? przeglady zrobione? zapasowe dentki i zapas podstawowych kluczy jest? Cieszy mnie to ogromnie, zatem czekam na pomysly trasy. ![]() ps: mniej teorii wiecej praktyki. ![]() [ Ostatnio edytowany przez: Alter_Ego 06-05-2011 13:00 ] "Przez życie trzeba przejść z godnym przymrużeniem oka, dając tym samym świadectwo nieznanemu stwórcy, że poznaliśmy się na kapitalnym żarcie, jaki uczynił, powołując nas na ten świat." S.J.Lec
|
Rivil | Post #2 Ocena: 0 2011-05-06 13:10:37 (14 lat temu) |
Z nami od: 05-01-2011 Skąd: Reading |
AAAA to jedziemy za 10 lat? Bo jak ma byc kondycja to pewnie tak wypadnie
![]() Co do trasy to lepiej najpierw zgodzic sie na rejon, a pozniej pewnie bedzie sie trase dobierac. Ja tam nie mam nic przeciwko Reading - Bristol :D. Rozumiem, ze bedziemy jechac x-country? Tu bylem. Rivil
Rycerz chędożony! Herbowy! Trzy lwy w tarczy! Dwa srają, a trzeci warczy!
|
EFKAKONEFKA33 | Post #3 Ocena: 0 2011-05-06 13:15:42 (14 lat temu) |
Konto usunięte |
ja tam jestem ugodowa nieslychanie
![]() czekam na propozycje tras ,moge sie dostosowac kondycja...mhm...nie wiem w praniu sie okaze ![]() jak bede sie za wami wlokla prosze sie nie przejmowac ![]() Na ścianie jej sypialni widać krzyż lecz ona i tak skończy potępiona, bowiem jakiś zniewalający obraz nocą zapłonął w jej myślach i pomiędzy jej udami złamany bólem człowiek.
|
Alter_Ego | Post #4 Ocena: 0 2011-05-06 13:17:28 (14 lat temu) |
Cytat: 2011-05-06 13:10:37, Rivil napisał(a): AAAA to jedziemy za 10 lat? Bo jak ma byc kondycja to pewnie tak wypadnie ![]() O kondycje trzeba dbac caly rok, w szczegolnosci jak temat rowerow nie pojawia sie sezonowo a jest stalym, calorocznym elementem stylu zycia. Rivil, czym masz zamiar sie wybrac i jakie preferujesz dzienne dystanse? jezdzisz raz, dwa czy 5 razy w tygodniu, czy 3 razy w sezonie jak sie lampka zapali bo ktos zaproponowal? "Przez życie trzeba przejść z godnym przymrużeniem oka, dając tym samym świadectwo nieznanemu stwórcy, że poznaliśmy się na kapitalnym żarcie, jaki uczynił, powołując nas na ten świat." S.J.Lec
|
Rivil | Post #5 Ocena: 0 2011-05-06 13:24:49 (14 lat temu) |
Jezdrze 5 dni w tygodniu 2x po 17 mil
![]() Tu bylem. Rivil
|
|
|
Alter_Ego | Post #6 Ocena: 0 2011-05-06 13:30:07 (14 lat temu) |
Cytat: 2011-05-06 13:15:42, EFKAKONEFKA33 napisał(a): ja tam jestem ugodowa nieslychanie ![]() kondycja...mhm...nie wiem w praniu sie okaze ![]() Cytat: 2011-05-03 10:10:08, EFKAKONEFKA33 napisał(a): 100 albo ponad sto mil na dzien wystarczy. W przyszlosci mozna pomyslec nad czyms wiekszym. Czyzby sugerowane przez Ciebie "100mil albo ponad" zostalo zastapiane przez "kondycja...mhm...nie wiem w praniu sie okaze" hmmm ? Wiec wiesz czy nie wiesz? kiedy ostatnio zrobilas 100 lub wiecej mil w ciagu jednego dnia? jako pasazer w samochodzie nie liczy sie ![]() Po ostatnim tripie watpie czy mam ochote na dystans dluzszy niz max 100 km dziennie. to jest naprawde mordega, samo zrobienie 100 km daje nam srednia pedalowania 20kmh przez bite 5 h non stop, a watpie czy ktokolwiek ma ochote na bicie rekordow ![]() [ Ostatnio edytowany przez: Alter_Ego 06-05-2011 13:35 ] "Przez życie trzeba przejść z godnym przymrużeniem oka, dając tym samym świadectwo nieznanemu stwórcy, że poznaliśmy się na kapitalnym żarcie, jaki uczynił, powołując nas na ten świat." S.J.Lec
|
EFKAKONEFKA33 | Post #7 Ocena: 0 2011-05-06 13:39:17 (14 lat temu) |
Konto usunięte |
Moge jechac caly dzien ,dystans do 100 mil zaliczylam nie tak dawno ,caly czas staram sie trenowac i poswiecac kazda wolne chwile na rower
postaram sie zobaczyc ile mil pokonalam w jakim czasie i jakie mam tempo Mowie o kondycji , ze okaze sie w praniu bo czytajac wasze opowiesci jak sobie radzicie nie chce sie opowiadac jak to jest ze mna ,sami zobaczycie i bedziecie mogli ocenic Jade dla przyjemnosci wyprawy rowerowej nie po to zeby sie zazynac i cos komus udawadniac nie chodzi mi tez o bicie rekordow Oprocz jazdy dzien w dzien cwicze wiec ufam ze dam rade ,mam jeszcze troche czasu do wyprawy wiec bede ostro trenowac jutro mam nadzieje uda mi sie spedzic troche czasu w siodelku Lubie sobie stawiac pewne cele i je osiagac wiec napewno nie poddam sie bez walki chlopaki ![]() Na ścianie jej sypialni widać krzyż lecz ona i tak skończy potępiona, bowiem jakiś zniewalający obraz nocą zapłonął w jej myślach i pomiędzy jej udami złamany bólem człowiek.
|
Rivil | Post #8 Ocena: 0 2011-05-06 13:44:57 (14 lat temu) |
Szczerze powiedziawszy w 100% popieram tutaj siostre.
Jedziemy pierwszy raz taka grupa wiec, mozna sobie powiedziec, ze mamy np. do przejechania 100 mil a czy przejedziemy je w 4h czy w 12 to juz sprawa drugorzedna. Teraz jak dla mnie najwazniejsze byloby zebysmy sie zgrali i dobrze bawili. Po drodze mozemy przeciez przystawac, zeby zrobic zdjecia, wszamac cos etc. Tu bylem. Rivil
|
Alter_Ego | Post #9 Ocena: 0 2011-05-06 13:48:59 (14 lat temu) |
Gleboko wierze ze juz niedlugo bedziemy mogli wszyscy skonfrontowac nasze teorie z praktyka w siodle.
Teraz poczekamy co Booster na to. "Przez życie trzeba przejść z godnym przymrużeniem oka, dając tym samym świadectwo nieznanemu stwórcy, że poznaliśmy się na kapitalnym żarcie, jaki uczynił, powołując nas na ten świat." S.J.Lec
|
EFKAKONEFKA33 | Post #10 Ocena: 0 2011-05-06 13:49:40 (14 lat temu) |
Konto usunięte |
Cytat: 2011-05-06 13:44:57, Rivil napisał(a): Jedziemy pierwszy raz taka grupa wiec, mozna sobie powiedziec, ze mamy np. do przejechania 100 mil a czy przejedziemy je w 4h czy w 12 to juz sprawa drugorzedna. Teraz jak dla mnie najwazniejsze byloby zebysmy sie zgrali i dobrze bawili. Po drodze mozemy przeciez przystawac, zeby zrobic zdjecia, wszamac cos etc. dokladnie ...bedzie nas kilka osob i zobaczymy jak to wszystko bedzie wygladalo i czy chcemy te wypawy kontynuowac czy po jednorazowym wypadzie damy sobie spokoj bo sie okaze ,ze kazdy z nas ma inne oczekiwania i inne tempo ja nie lubie nikogo spowalniac wiec mam tylko nadzieje ze nie bede nikomu zawadzac ,wiem na 100 procent ze zrobie wszystko zeby nie odstawac od grupy i nie byc nikomu przyslowiowa kula u nogi Na ścianie jej sypialni widać krzyż lecz ona i tak skończy potępiona, bowiem jakiś zniewalający obraz nocą zapłonął w jej myślach i pomiędzy jej udami złamany bólem człowiek.
|