MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Strona 11 z 22 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 10 | 11 | 12 ... 20 | 21 | 22 ] - Skocz do strony

Str 11 z 22

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

Rivil

Post #1 Ocena: 0

2011-05-13 18:12:39 (14 lat temu)

Rivil

Mężczyzna

Z nami od: 05-01-2011

Ja niestety musze zmienic status na nie potwierdzony :(. Wyszla jazda z klientem i mozliwe ze akurat w ten weekend bede musial siedziec w pracy. Potwierdzenie mam dostac do konca maja :(
Tu bylem. Rivil Rycerz chędożony! Herbowy! Trzy lwy w tarczy! Dwa srają, a trzeci warczy!

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

Strona WWWNumer SkypeNumer gadu-gadu

Alter_Ego

Post #2 Ocena: 0

2011-05-14 10:13:44 (14 lat temu)

Alter_Ego

Mężczyzna

Konto zablokowane

Z nami od: 14-04-2010

Ciekawe czy jeszcze ktos sie dolaczy, bo na razie to zaczyna wygladac blado. moze ktos jeszcze odpadnie ;-)

Zastanawia mnie razaco niskie zainteresowanie tym sposobem spedzania wolnego czasu. wypady namiotowe wyspiarzy ciesza sie nieprzerwanym powodzeniem od 3 miesiecy a tutaj cisza. jak widac na mw latwiej jest zorganizowac wypad na wspolny pochlej i wyzerke, niz aktywne spedzanie wolnego czasu w siodle ;-) moze to i lepiej, bo imprezy masowe od dawna sa mi obce. u mnie nic sie nie zmienia, jestem zwarty i gotowy +1/+2.
"Przez życie trzeba przejść z godnym przymrużeniem oka, dając tym samym świadectwo nieznanemu stwórcy, że poznaliśmy się na kapitalnym żarcie, jaki uczynił, powołując nas na ten świat." S.J.Lec

Do góry stronyOffline

Post #3 Ocena: 0

2011-05-14 10:29:16 (14 lat temu)

Uczestnik nie jest zarejestrowany

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

Post #4 Ocena: 0

2011-05-15 13:12:13 (14 lat temu)

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

EFKAKONEFKA33

Post #5 Ocena: 0

2011-05-15 15:04:11 (14 lat temu)

EFKAKONEFKA33

Konto usunięte

Cytat:

2011-05-15 13:12:13, boostertv napisał(a):
Efka, jakies newsy w temacie???

nie wiem jakie newsy masz na mysli?;-)
w tym tygodniu bylam zarobiona , w przyszlym tez bede , w kwestii mojego wyjazdu nic sie na razie nie zmienilo -jade

Cytat:
moze ktos jeszcze odpadnie ;-)

ktos nie odpada
Na ścianie jej sypialni widać krzyż lecz ona i tak skończy potępiona, bowiem jakiś zniewalający obraz nocą zapłonął w jej myślach i pomiędzy jej udami złamany bólem człowiek.

Do góry stronyOffline

Post #6 Ocena: 0

2011-05-15 20:33:39 (14 lat temu)

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

Rivil

Post #7 Ocena: 0

2011-05-15 20:40:22 (14 lat temu)

Rivil

Mężczyzna

Z nami od: 05-01-2011

No ja jak mowilem bede mial potwierdzenie, czy musze zostac czy nie do konca maja. Wiec dopiero pozniej sie wypowiem czy bede jechal w tym terminie.
Niestety jezeli bede musial zostac, to nic z tego jako, ze tez sie musze wybrac w czerwcu do polski :(

Mam jednak bardzo wielka nadzieje, ze klient sie wycofa.

W sumie rower nie jest jakos bardzo popularny wsrod Polakow na obczyznie... Kiedys czytalem ciekawy artykul, dlaczego w sumie w wiekszosci kolarstwo jest sportem "bialych" i chyba duza czesc tego artykulu mozna by odniesc do Polakow w UK.
Tu bylem. Rivil Rycerz chędożony! Herbowy! Trzy lwy w tarczy! Dwa srają, a trzeci warczy!

Do góry stronyOffline

Strona WWWNumer SkypeNumer gadu-gadu

Alter_Ego

Post #8 Ocena: 0

2011-05-15 20:52:03 (14 lat temu)

Alter_Ego

Mężczyzna

Konto zablokowane

Cytat:

2011-05-15 20:33:39, boostertv napisał(a):
Na MW w tej chwili mamy ponad 78k zarejestrowanych uzytkownikow. Wiadomo, spora czesc to konta od dawien dawna juz nieaktywne, oceniam ze jest ich ok 60% czyli ok 44k. Pozostaje 34tys. ludzi.
I jakos wierzyc mi sie nie chce, ze wsrod takiej masy znalazly sie tylko 4 osoby chetne do jazdy na rowerze...

Widze ze rozwijasz temat ktory omawialismy telefonicznie.
Musimy wziasc poprawke ze czesc rowerowej imigracji nie zna MW lub nie czuje potrzeby takich wspolnych wypadow. Bywaja tez przypadki ktore na mysl o przejechaniu proponowanego dystansu dostaja gesiej skorki, no ale zeby zainteresowanie bylo az tak znikome w sumie dosc popularnym sportem, to moze byc zastanawiajace.
UK to nie Holandia gdzie na 1 mieszkanca przypada 2,5 roweru :-D

"Przez życie trzeba przejść z godnym przymrużeniem oka, dając tym samym świadectwo nieznanemu stwórcy, że poznaliśmy się na kapitalnym żarcie, jaki uczynił, powołując nas na ten świat." S.J.Lec

Do góry stronyOffline

Post #9 Ocena: 0

2011-05-15 21:00:29 (14 lat temu)

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

Alter_Ego

Post #10 Ocena: 0

2011-05-15 21:06:51 (14 lat temu)

Alter_Ego

Mężczyzna

Konto zablokowane

Cytat:

2011-05-15 20:40:22, Rivil napisał(a):
W sumie rower nie jest jakos bardzo popularny wsrod Polakow na obczyznie... Kiedys czytalem ciekawy artykul, dlaczego w sumie w wiekszosci kolarstwo jest sportem "bialych" i chyba duza czesc tego artykulu mozna by odniesc do Polakow w UK.

Fakt, to jednak zdecydowanie sport bialych. Szkoda ze tych bialych aktywnych w ogole Polakow jest jak na lekarstwo. staram sie grac regularnie w badmingtona i tenisa, no i rower na pierszym miejscu ale czasem po prostu nie ma z kim bo czasem ktos sie wykruszy w ostatnim momencie.
Z wlasnego doswiadczenia wiem ze ciezko wyciagnac kogos na rower kto traktuje go jako zlo konieczne czyli transport do pracy. do roweru trzeba miec zaciecie, bez tego ani rusz. :-D

Zauwazylem rowniez ze kiedy pada propozycja wspolnego wypadu na rowery, czesc ludzi dziala impulsywnie, ich optymizm i checi poczatkowe spadaja gwaltownie im blizej takiego wyjazdu dla tego juz zrezygnowalem z proponowania i jezdze w stalym skladzie. Wystarczy jeden telefon, szybka decyzja i wiem ze dopoki nie bedzie gradobicia z piorunami i trzesienia ziemi to jedziemy.

Cytat:

2011-05-15 21:00:29, boostertv napisał(a):
Na sile nikogo w siodle nie posadzimy:-|

Ale zeby zrobic flaszke lub spalic lolka to zapraszac nie trzeba ;-)

Booster, dymyrydy :-]

[ Ostatnio edytowany przez: Alter_Ego 15-05-2011 21:14 ]

Do góry stronyOffline

Strona 11 z 22 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 10 | 11 | 12 ... 20 | 21 | 22 ] - Skocz do strony

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,