MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

Instruktor sztuk walki - szczególne uprawnienia?

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Strona 7 z 9 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 6 | 7 | 8 | 9 ] - Skocz do strony

Str 7 z 9

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

Adacymru

Post #1 Ocena: 0

2011-02-09 21:19:48 (14 lat temu)

Adacymru

Konto usunięte

Drugi raz mu sie zdarzylo miec cos lepszego do roboty....

Cytat:
nie wierze by ktokolwiek patrzyl na konsekwencje ataku w obronie."
Alex - ja "patrze", bo wiem, ze majac wysoki stopien aikido to JA bede sadzona w sadzie jako "ta gorsza". Wedlug prawa mialam przewage nad przeciwnikiem, ktorej nie moglam wykorzystac. Taki mam nawyk z Polski. Co prawda nie wiem jak to wyglada w Anglii...

Tak samo w UK.

Ada

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

Dwunasty

Post #2 Ocena: 0

2011-02-09 21:21:34 (14 lat temu)

Dwunasty

Konto usunięte

Cytat:

2011-02-09 21:19:48, Adacymru napisał(a):
Drugi raz mu sie zdarzylo miec cos lepszego do roboty....

eeeeeee to jestem lepszy:P

Do góry stronyOffline

myfreedom

Post #3 Ocena: 0

2011-02-09 21:26:53 (14 lat temu)

myfreedom

Mężczyzna

Z nami od: 21-12-2008

cholera, nic nie przywiozl z Syrii..

Do góry stronyOffline

Adacymru

Post #4 Ocena: 0

2011-02-09 21:31:27 (14 lat temu)

Adacymru

Konto usunięte

Pojechal, zeby przywiezc....
Ada

Do góry stronyOffline

veshiriah

Post #5 Ocena: 0

2011-02-09 22:14:41 (14 lat temu)

veshiriah

Mężczyzna

Z nami od: 06-02-2011

Tak dla scislosci bo widze ze kolega odpuscil - kazdy zolnierz bedacy na misji na "wzgorzach golan" przywozi ze soba a raczej sobie "golanke" to taki pierscien rozkladany dlugo by tlumaczyc jak wyglada Ci co byli to wiedza o co chodzi, kosztuje psie pieniadze kilka dolarów, wiekszosc ma srebrna ale zdarzaja sie i zlote, kazdy to przywozi bo to tylko na wzgorzach mozna dostac - taka pamiatka na cale zycie :)

Do góry stronyOffline

Strona WWW

veshiriah

Post #6 Ocena: 0

2011-02-09 22:17:15 (14 lat temu)

veshiriah

Mężczyzna

Z nami od: 06-02-2011

http://www.youtube.com/watch?v=-yFOE7knmV8 to jest taki pierscien ale ten z syrii jest troszke inny i zolnierze mowia na niego "golanka" :)

Do góry stronyOffline

Strona WWW

Dwunasty

Post #7 Ocena: 0

2011-02-09 22:18:41 (14 lat temu)

Dwunasty

Konto usunięte

Ja tam osobiscie uważam ze Syria i ta dyskusja nie miała znaczenia . Mial kaprys i prawo usunąć konto to skasował. Ja tam do Marciniaka nic nie miałem i osobiscie szczerze wolałbym żeby był niż go ma nie być. I tak jestem pewien ze wróci:))) On jest z grupy uzależnionych heheh

Do góry stronyOffline

ALEX77

Post #8 Ocena: 0

2011-02-10 23:57:01 (14 lat temu)

ALEX77

Mężczyzna

Z nami od: 04-02-2011

to dobrze , ze jestes przezorna i boisz sie o wlasne konto ale ja juz pracowalem w klubach nocnych i na imprezach masowych wiec , nie mowmy o pacyfizmie...walka to walka jak nie ty to ktos ja wygra jak sie bronic to na maxa,juz nozem dostalem w zyciu raz bo odpuscilem JUZ NIGDY NIE POZWOLE NIKOMU WSTAC choc bym mial zabic to w obronie swojego czy mojej narzeczonej zycia to zrobie
..aikido piekne ,ale chwyty dzialaja w klubie w scisku nie na ulicy(cos wiem)ciut o tym podsumowujac kazdy ma swoje sposoby na obrone , ja nie uciekam bo jak dlugo mozesz biec....?? tyle w temacie:-o
SZUKAM CHETNYCH NA TRENINGI SELF DEFENSE....INFO NA MAIL LUB NA FORUM POZDRO

Do góry stronyOffline

E-mailNumer gadu-gadu

kolezanka_szkla

Post #9 Ocena: 0

2011-02-11 09:16:41 (14 lat temu)

kolezanka_szkla

Kobieta

Z nami od: 17-12-2010

ja pisze o wysokim stopniu aikido, a trenowalam nie tylko aikido. Tylko zawsze mialam awersje do zdobywania stopni. Moj trener aikido mnie bezczelnie do tego zmuszal, wiec mam. Z innych sportow walki - stopni nie posiadam, natomiast umiejetnosci - i owszem.

Ja raz odpuscilam, kilka razy nie. Naiwna nie jestem. W sytuacji "albo ja jego, albo on mnie" - nie mam zludzen, co do tego, co powinnam robic. Natomiast nie lubie krzywdzic innych. I tyle. Chodzi mi oto, ze (pomijajac sprawe czyjegos zawodu) omijam niebezpieczne miejsca i nie pcham sie w gowniarskie "kto lepszy".
Widzialam na wlasne oczy jak sie kolesie przechwalali co to nie potrafia i niestety - cala ich wiedza byla kierowana przeciwko nim. Widzialam, jak dziewczyna chciala sie bronic gazem, ktorego sama zostala ofiara. Ponoc gaz kazano jej nosic na jakims kurie samoobrony. Pokazano jej nawet jak go uzywac, tylko nie wpadla na to, ze ktos moze byc szybszy od niej... Ja sie za glowe chwytam, jak widze podobne ceny.

Ale najwiekszy szlag mnie trafil, jak doprowadzilam do policjanta gada, ktory chcial mnie okrasc, a policjant mnie opierniczyl, ze nie mialam do tego prawa. Powinnam byla dac sie okrasc, a potem go o tym poinformowac. Paranoja jakas.

[ Ostatnio edytowany przez: kolezanka_szklanka 11-02-2011 09:19 ]

"Chuda krowa, to jeszcze nie sarenka"

Do góry stronyOffline

Post #10 Ocena: 0

2011-02-11 09:48:26 (14 lat temu)

Uczestnik nie jest zarejestrowany

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

Strona 7 z 9 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 6 | 7 | 8 | 9 ] - Skocz do strony

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,