Cytat:
2013-06-07 13:06:31, wielbicielka napisał(a):
Niunia moze nie mierz sie za tydzien, tylko dopiero po miesiacu, po tygodniu moze jeszcze nie widac az takich efektow
Kurka tak, dlatego trzeba krecic w obie strony. Zanim nauczylam sie dobrze krecic w obie strony to krecilam po 5 minut na kazda strone, czyli 5 minut w prawo, 5 minut w lewo, 5 minut w prawo, 5 minut w lewo, lacznie 20 minut
Buszko czytalam wypowiedzi innych dziewczyn to pisaly ze z czasem siniaki i bol znika.
Niunia ciezko sie tym hula hop kreci?
sorki, ze dopiero odpisuje ale bylam w szkole na sport day i zapomnialam sie stad wylogowac, kreci sie latwo, jak dla mnie,ciezar jest rozlozony na te 104 cm, wiec jest ok. tylko jak mi uderzy w siniaka to boli i automatycznie przestaje krecic no i spada. moja kolezanka tez mowila ze ja pobolewalo ale przetrzymala i dala rade , ja wlasnie pierw u niej takim pokrecilam no i pojechalam kupic. ale dzis jej pokazalam moje siniaki (jeden jest brazowy a drugi taki fioletowy ) to ona pyta sie mnie od czego to a ja do niej no jak od czego od hula hoop

ja bede krecila raz 10 min w prawo rano i raz 10 min wieczorkiem w lewo, takie jest moje zalozenie od poczatku i tak musi byc bo inaczej to mi brak sysytematycznosci i samozaparcia jak bede zmieniac

no wiec czeka mnie jeszcze lewo dzis
Cieszmy sie zyciem. Odchodzi tak szybko..Pozostaja wspomnienia...Te dni ktore nie powroca.