MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

marcheweczka

Post #1 Ocena: 0

2007-10-09 15:32 (18 lat temu)

marcheweczka

Kobieta

Z nami od: 27-07-2007

A moze ktos podsunie pomysl,jak mozna stracic zbedne kilogramki?.Od razu przyznam,ze nie jestem zdyscyplinowana jesli chodzi o cwiczenia fizyczne(a poza tym tych mi teraz nie brak przy malych dzieciach). :-)
[i] Gdzie dwa trolle się tłuką,tam prędzej czy później wątek sam zdechnie ...[/i]

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

E-mailStrona WWWNumer gadu-gadu

Post #2 Ocena: 0

2007-10-09 15:34 (18 lat temu)

Uczestnik nie jest zarejestrowany

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

Post #3 Ocena: 0

2007-10-09 15:41 (18 lat temu)

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

Pluszowa

Post #4 Ocena: 0

2007-10-09 15:59 (18 lat temu)

Pluszowa

Kobieta

Z nami od: 13-02-2007

Podczas mojego 2-letniego pobytu w Anglii przytyłam 13 kilogramów. Straciłam je w ciągu 3 miesięcy :-]
Moja dieta polega po prostu na niejedzeniu a jedynie na piciu zagęszczonych soków co eliminuje poczucie głodu, ale jest to bardzo drastyczne wyjście, bo trzeba pamiętać o ciągłym łykaniu witamin i minerałów.
Nie polecam tej diety do dłuższego stosowania.
No mercy for the weak _ No pity for the dying _ No tears for the slain

Do góry stronyOffline

E-mailNumer gadu-gadu

marcheweczka

Post #5 Ocena: 0

2007-10-09 16:58 (18 lat temu)

marcheweczka

Kobieta

Z nami od: 27-07-2007

No akurat na to nie brak mi silnej woli,bo moge nie jesc,ale czy to jest dobre?-nie wiem,napewno brzuszek wyda sie mniejszy jakis czas,ale czy to napewno bedzie spowodowane spadkiem kilogramow?
[i] Gdzie dwa trolle się tłuką,tam prędzej czy później wątek sam zdechnie ...[/i]

Do góry stronyOffline

E-mailStrona WWWNumer gadu-gadu

Pluszowa

Post #6 Ocena: 0

2007-10-09 17:06 (18 lat temu)

Pluszowa

Kobieta

Już od roku utrzymuję stałą wagę, nie było też innych konsekwencji stosowania 'diety'. Nie wiem, jak będzie działać na innych, mi w każdym razie pomogła, bo nie mieściłam się w 80% ubrań i męczyłam się bardzo szybko. Teraz wszystko jest ok :-]

Do góry stronyOffline

E-mailNumer gadu-gadu

Post #7 Ocena: 0

2007-10-09 17:31 (18 lat temu)

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

Pluszowa

Post #8 Ocena: 0

2007-10-09 18:02 (18 lat temu)

Pluszowa

Kobieta

Wszystkie wyniki mam jak najbardziej ok. Zależało mi na straceniu wagi w bardzo krótkim okresie i dlatego zdecydowałam się na coś takiego. Napisałam, że nie polecam dłuższego stosowania diety, gdyż rzeczywiście działa ona wyniszczająco na organizm. Witaminy są jedynie po to, aby złagodzć skutki ich niedoboru.
Każdy najlepiej wie, jak reaguje na różne diety. W moim przypadku dieta 1000 kalorii nie zdała wczesniej egzaminu, sięgnęłam więc po coś innego.

Może powinnam dokładniej wyjaśnić o co mi chodziło, bo nie chcę aby wyglądało to aż tak strasznie, bo oczywiście nie da rady przeżyć 3 miesięcy całkowicie bez jedzenia.
Można jeść owoce z wyłączeniem bananów, oraz drobny posiłek w ciągu dnia. Najlepiej nastawić się na jeden typ pożywienia czyli np. jeść wyłącznie potrawy zawierające cukry lub takie zawierające tłuszcze oraz zdecydowanie ograniczyć węglowodany. Soki pijemy jak najczęściej aby zredukować uczucie głodu. Woda mineralna nie wystarczy, bo zbyt szybko wydalana jest z organizmu a zagęszczony sok sprawi, że w żołądku "zawsze coś będzie".
Ciekawostką jest to, że ludzie lubiący słodycze wcale nie muszą ich ograniczać - trzeba pamiętać jedynie aby nie mieszać ich z innym pożywieniem. Jeśli jemy czekoladę, nie wolno nam tego samego dnia zjeść np. schabowego.

Nie będę pisać, że to dieta cud, bo takiej nie ma, a każda jak już wspomniałam na każdego działa inaczej.

Do góry stronyOffline

E-mailNumer gadu-gadu

Graza

Post #9 Ocena: 0

2007-10-10 23:38 (18 lat temu)

Graza

Z nami od: 01-03-2007

Moim zdaniem najlepsza dieta jest 1000 kalori plus wykluczenie wszelkich slodyczy,chleba,ziemniakow,napoi gazowanych-po prostu jak najmniej weglowodanow. Ta diete stosowalam 5 lat temu i w ciagu 1-1,5 miesiaca zlecialam 8kg,a drugie tyle juz zajelo nieco dluzej,bo ok.3-4miesiecy w tym,ze juz troche cwiczylam i czasem zdazylo mi sie troche podjesc. A teraz znow musze ja zastosowac,bo po ciazy doszlo mi nie co kilogramow!

Do góry stronyOffline

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,