MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

KALINA2

Post #1 Ocena: 0

2014-05-07 11:29:12 (11 lat temu)

KALINA2

Kobieta

Konto zablokowane

Z nami od: 14-11-2006

Hej dziewczyny i nie tylko :). Od dwóch lat rozstawalam sie z Dukanem, w razie potrzeby wracalam, i generalnie tylko dzieki tej diecie mi akurat udawało sie zrzucic zbędne kilogramy. Z uwagi na skutki uboczne tej diety ( ciagle o nich słysze ) postanowilam cos zmienic. Natknelam sie na diete OXY, zamowiłam plan zywieniowy i od kilku dni stosuje. Tez proteinowa ale ponoć zdrowsza od Dukana. Magicznym skladnikiem jest suszona zurawina. Prosze o opinie czy ktoras z Was uzywała ? Jakie spostrzezenia macie?
Szklanka jest zawsze do połowy pełna

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

ewamik

Post #2 Ocena: 0

2014-05-07 11:53:14 (11 lat temu)

ewamik

Kobieta

Z nami od: 30-10-2007

Taaa..plan żywieniowy,znowu 3 fazy i czym się różni od Dukana?
Rozwalisz swój organizm tylko. Raz Dukan raz Oxy.
Zacznijcie w końcu zdrowo się odżywiać,wszystkiego pop trochu,a nie-tego nie wolno,tego nie wolno.
Chodakowska ciągle mówi o zdrowym odzywianiu,a nie żadne tam diety.
Widziałam ten reportaż o Oxy w DDTVN.
Póxniej posypały sie komentarze. Sama Pieńkowska mało co mówiła

Do góry stronyOffline

ruuuda

Post #3 Ocena: 0

2014-05-07 12:03:13 (11 lat temu)

ruuuda

Kobieta

Z nami od: 05-02-2013

Każda dieta ma plusy i minusy.
Ja wiem jedno , ograniczyć jedzenie, jeść po woli , 3 główne posiłki , 2 lekkie i do tego jakis wysiłek np basen , chodzenie z kijkami , rower .
Ja po Duncanie zaczęłam mieć problemy zoladkowo-jelitowe:-! Nie dziekuje .
U mnie basen zaczął pomagać , co tydz. na basen na 1-2 godz. , wieczorkiem wypad na rower .
Korzystaj z dnia. Jutro jeszcze dniem nie jest.

Do góry stronyOffline

ewamik

Post #4 Ocena: 0

2014-05-07 12:18:06 (11 lat temu)

ewamik

Kobieta

Z nami od: 30-10-2007

żurawinę możesz sobie jeść i nie stosując żadnej rozpiskowej diety.Jesz normalnie 5posiłków,więcej ruchu,żadnego białego pieczywa,ograniczyć słodycze i powolutku waga w dół spada. Nie masz problemu z nerkami ani efektu jo-jo.
MOja bratanica na Dukanie schudła jakieś 23kg. Wszystko wróciło mało tego,ma ogromne problemy z żołądkiem i jelitami.
Brzuch ją często boli czy coś zje czy nie. Do tego w toalecie bywa 1-2 razy w tyg.
Mówi,że już nigdy w życiu nie sięgnie po żadną diete. Ćwiczy codziennie i waga bardzo powoli spada ,tylko co wskazówka się ruszyła.
Ja ćwiczę z Chodakowską. Na początku zaledwie 2 x tyg,teraz prawie codziennie. Jem to co zawsze(czyli dośc zdrowo) i już 3 kg mniej w ciągu 4 tyg.

Do góry stronyOffline

konradzik

Post #5 Ocena: 0

2014-05-16 14:32:57 (11 lat temu)

konradzik

Mężczyzna

Z nami od: 15-05-2014

jesli potrzebujesz profesjonalnie zbilansowanej diety to zapraszam, chetnie pomoge. Poparte wynikami na samym sobie (6tyg -24cm w pasie), tytulem kulturystycznym, oraz powolaniem do kadry narodowej.
Odradzam wynalazki i jakies dziwne plany zywieniowe, podstawa to zaczac poprostu zdrowo jesc i wszystko miec zbilansowane odopowiednio. Dieta to nie rezim to zdrowy przyjazny dla kazdego plan zywieniowy

Do góry stronyOffline

KALINA2

Post #6 Ocena: 0

2014-10-09 20:08:17 (11 lat temu)

KALINA2

Kobieta

Konto zablokowane

Z nami od: 14-11-2006

Chce sie tylko podzielic z Wami pewnym waznym, spostrzeżeniem. Otoz dieta OXY podobnie jak dieta Dukana nauczyla mnie czegos, ale oczywiscie kazda czegos innego. Teraz nie jestem juz na zadnej z diet, ale jem co 3 godz. to na co mam ochote ( nie slodycze) ale naprawde nieduze porcje. Wyczekuje tego momentu aby z ochota oddac sie kosztowaniu kolejnego posiłu. Pije sporo przed posiłkiem i w trakcie takze zołądek sie wypełnia i powolutku, zdrowo chudne. Czyli mozna jesc na co sie ma ochote, wazne male ilosci. A jesli mamochote aby waga nie spadala 20 dkg a wiecej danego dnia, to pierwszy posilek jem proteinowy. Oczywiscie dla tych z Was ktore potrzebuja szybko i spektakularnir schudnac to pewnie nie spodoba sie to co pisze, ale ja schudlam duzo jak potrzebowalam na Dukanie i OXy a teraz na podstawie wyciagnietych wnioskow stosuje swoja wlasna diete wyzej opisana i jest super, jestem szczupla i czuje sie z tym swietnie, na dodatek zapasy jeszcze zrzucam.
Szklanka jest zawsze do połowy pełna

Do góry stronyOffline

markermajk

Post #7 Ocena: 0

2015-01-15 09:04:57 (10 lat temu)

markermajk

Mężczyzna

Z nami od: 12-01-2015

Moim zdaniem kolejny wynalazek. Za jakiś czas pewnie się okaże że robi niezłe spustoszenie w organizmie, tak jak dieta Dukana. Zamiast katować się dietami ruszyć tyłek i zaznać trochę aktywności w jeśli chodzi o dietę to najlepszą jest dieta zwana UMIAREM.

[ Ostatnio edytowany przez: markermajk 15-01-2015 09:07 ]

Do góry stronyOffline

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,