MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

Aktywnosc fizyczna oraz sposob odzywiania-doswiadczone na sobie

następna strona » | ostatnia »

Strona 1 z 4 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 | 4 ] - Skocz do strony

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

slicznakobietka

Post #1 Ocena: 0

2013-07-20 09:29:56 (12 lat temu)

slicznakobietka

Kobieta

Z nami od: 02-09-2012

Witam i w tym temacie bede opisywac sprawdzone na sobie efekty dzialania opracowanych i dostosowanych do mnie cwiczen,dobranej diety oraz wspomaganie poprzez naturalne suplementy, skladajace sie z mineralow i witamin niezbednych do prawidlowego funkcjonowania mojego organizmu, oraz usuwanie toksyn ktore zatruwaja nasz organizm, spowalniaja przemiane materii i rownoczesnie zatruwaja ,wywolujac wiele przykrych dolegliwosci i zwiazane z tym choroby,w tym miedzy innymi nowotwory. Moze moje doswiadczenia i rady beda pomocne , jesli beda pytania chetnie odpowiem.Dodam ze sprawdzilam wiele podanych diet i musze przyznac ze wiecej one wyrzadzaja szkody niz pozytku,bo coz nam to da jesli w szybkim tempie zrzucimy wage jak efekt jojo bardzo szybko wroci i to czasem z nawiazka a nie o to w tym chodzi. Wazne jest by zdrowo i stopniowo zrzucac zbedne kg ale skutecznie i by pozniej nie bylo problemu z jej utrzymaniem. Zaznacze tylko iz wymaga to od kazdego z nas ogromnego samozaparcia i wytrwalosci ale nie jest to az tak restrykcyjne :-] Ale o tym napisze nastepnym razem :) Teraz mykam i zycze wszystkim milego dzionka:-)

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

kik1976

Post #2 Ocena: 0

2013-07-20 09:31:04 (12 lat temu)

kik1976

Kobieta

Z nami od: 30-08-2006

efekt jojo jest zawsze, gdy wraca sie do starych nawykow zywieniowych. jesli ktos zaczyna diete, to juz tak wlasciwie mu zostanie. bo jak komorki tluszczowe powstana, to nie znikna, tylko sie kurcza , jak gabka. no chyba ze ktos wyniszczy sobei organizm, to moze nie przytyje znowu.
proponuje zaczac liczyc kalorie, bo chyba tylko woda jest nie kaloryczna.
dzienna standardowa dawka dla kobiety to okolo 2000kcal. jesli chcesz schudnac, to albo musisz te kalorie ograniczyc o polowe, nie wiecej, bo to bedzie glodowanie. albo jesc te 2000 i spalac polowe tego, co jest dosyc ciezkie do wykonania.
pozatym jest roznica, gdy ktos chce zgubic 30 kg, 40 czy 5-10kg. zgubienie 40 kg moze zajac nawet rok, nie wyniszczajac przy tym organizmu. niestety potem dalej trzeba pozostac na diecie i sie pilnowac . nie wpylac bez umiaru.
wiele osob mowi sobie - schudlam, to moge sobie pozwolic i tu wlasnie kopie sobie sam dolek.

ja sie dietuje 3 i pol m-ca i jestem swiadoma, ze raczej nie zjem sobie pstysia czy innej slodkosci bez konsekwencji.
stosuje wlasnie ograniczenie kalori i ruch, nie pije zadnych herbatek cud ani innych specyfikow. waga spada powoli, a z tym sie liczylam. pocieszajace , ze wiecej ruchu = mniej kg i lepsza przemiana materii.
Actus hominis non dignitas iudicentur ..

Do góry stronyOffline

kik1976

Post #3 Ocena: 0

2013-07-20 11:37:14 (12 lat temu)

kik1976

Kobieta

dzieki:-*

Do góry stronyOffline

Lola40

Post #4 Ocena: +1

2013-07-20 12:59:42 (12 lat temu)

Lola40

Kobieta

Z nami od: 06-10-2010

Coś mi się wydaje,że ktoś będzie chciał przemycić reklamę "cudownych" suplementów i "specyfików" do oczyszczania organizmu bez których, nic nie jest w stanie nas odchudzić*STOP*

A ja zabieram się za porcję lodów z polewą czekoladową:-]

Do góry stronyOffline

Post #5 Ocena: 0

2013-07-20 14:01:34 (12 lat temu)

Uczestnik nie jest zarejestrowany

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

slicznakobietka

Post #6 Ocena: 0

2013-07-20 15:44:30 (12 lat temu)

slicznakobietka

Kobieta

Hm ..lola40 skad takie przypuszczenia? Tytul tematu mowi wyraznie o czym bedzie mowato czy ktos bedzie zazywal suplementy jest jego indywidualna sprawa ,ja nie mam zamiaru niczego tutaj reklamowac , nie o to mi chodzi a raczej dzielic sie swoimi spostrzezeniami i oczywiscie zachecam rowniez wszystkich do dzielenia sie swoimi,jak najbardziej mile widziane :) A swoja droga jesli ktos zaklada nowy temat to skad zaraz przypuszczenia ze chce cos zareklamowac lub wyciagnac jakies korzysci :)

Do góry stronyOffline

slicznakobietka

Post #7 Ocena: 0

2013-07-20 15:48:16 (12 lat temu)

slicznakobietka

Kobieta

Kiki super ze stosujesz diete ja rowniez z tym ze nie licze kalori a raczej slucham potrzeb swojego organizmu ktory daje mi sygnaly czy to co spozywam jest dla mnie korzystne,zatem nie jest to jakas specjalna,polecana dieta przez kogos:) Mam prosbe czy moglabys sie z nami podzielic swoimi doswiadczeniami tu na formum,byloby super:):-]

[ Ostatnio edytowany przez: slicznakobietka 20-07-2013 15:49 ]

Do góry stronyOffline

slicznakobietka

Post #8 Ocena: 0

2013-07-20 15:59:39 (12 lat temu)

slicznakobietka

Kobieta

Oczyszczanie organizmu z toksyn jest jak najbardziej wskazane,warto sobie o tym poczytac,jakie korzysci z tego plyna i nie chodzi tutaj glownie o odchudzanie a raczej o doprowadzenie wlasnego organizmu do zdrowia i niekoniecznie robi sie to poprzez suplementy ale naturalne skladniki ktore sa ogolnie dostepne ,wymaga to jednak od nas troszeczke wysilku i samozaparcia,szczerze temat zainspirowany zostal tu przez naszego forumowicza ktoremu zmarla ukochana osoba a dla ktorej juz bylo za pozno na jakiklowiek ratunek. To mi uswiadomilo ze lepiej jest zapobiegac niz leczyc,te slowa potwierdzaja moja zdrowotna sytuacje,moze odwaze sie tutaj o tym napisac mimo iz wiem ze napotkam sie tutaj z roznymi zarzutami i krytykami,ale uwazam ze warto poniewaz ktos moze jednak odniesc z tych informacji korzysci:)

Do góry stronyOffline

kik1976

Post #9 Ocena: 0

2013-07-20 16:17:00 (12 lat temu)

kik1976

Kobieta

to czy ktos je zdowo, czy zapobiega itd, nei ma znaczenia, dla raka. znam osoby , ktore umarly na raka pluc , a w zyciu nie palily. to sa raczej chyba indywidualne predyspozycje, albo sama nie wiem co.

natomiast mozna mowic o zapobieganiu np cukrzycy, chorobom metabolicznym czy krazenia krwi.

jesli chodzi o jedzenie, to chyba wszystko co ostatnimi latami kupujemy, jest w jakis sposob przetworzone....od nasion poczynajac.
trzebabyloby chyba zyc na syberi, albo gdzie wrony zawracaja, zeby uchronic sie roznych sztucznych dodatkow.

Do góry stronyOffline

slicznakobietka

Post #10 Ocena: 0

2013-07-20 16:59:01 (12 lat temu)

slicznakobietka

Kobieta

Niekoniecznie , tu sie z Toba nie zgodze uwazam ze jednak warto zapobiegac mimo ogromnego skazenia srodowiska i zywnosci,ja mialam guzki tarczycy i bedac w Polsce na krotkim urlopie zrobilam sobie badania,rowniez poziom cukru i badania krwi okazalo sie ze wyniki mam bardzo dobre ,guzki sie zwapnily pozostal tylko jeden i to malutki,to mi uswiadomilo iz warto jednak usuwac toksyny z organizmu i dbac o zdrowie. Usuwajac z organizmu toksyny zapobiega sie wielu dolegliwosciom,chorobom,nie tylko tych ktore tu wymienilas. A jesli chodzi o raka to wlasnie usuwanie toksyn zapobiega jego powstawaniu ale o tym trzeba sobie poczytac poniewaz jest ogrom info na ten temat,ja tylko moge potwierdzic z mojego wlasnego doswiadczenia,metoda prob i bledow dobralam sobie odpowiednie skladniki zywnosci. Nie chodzi tutaj o to by kogos do czegos przekonywac a raczej uswiadamiac iz jednak warto sluchac potrzeb wlasnego ciala. Ja zaczelam od dobrania sobie jak mi sie wtedy wydawalo ,odpowiednich witamin ktorymi musze wspomoc organizm,niestety okazalo sie ze nie czuje sie po nich najlepiej,wtedy jeszcze nie myslalam o tym ze powinnam zaczac od detoxu. Poniewaz nie czulam sie najlepiej przestalam zazywac te witaminki a siegnelam po wiedze o tym jak tu sobie z tym poradzic.

Do góry stronyOffline

Strona 1 z 4 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 | 4 ] - Skocz do strony

następna strona » | ostatnia »

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,