Str 2 z 2 |
|
---|---|
Post #1 Ocena: 0 2013-06-11 09:24:19 (12 lat temu) |
|
![]() Anonim |
Usunięte
|
czarnaelka | Post #2 Ocena: 0 2013-06-11 09:28:17 (12 lat temu) |
Z nami od: 12-07-2010 Skąd: portsmouth |
nie wiem czy ten czlowiek jest magikiem,ale efekty sa powalajace...
Ja pocilam sie na silowni przez pol roku i zaledwie -6kg a tu prosze,az zazdrosc mnie zzera ![]() KONRAD GACA naturalna wibracja nie zabija...
|
TITANIUM | Post #3 Ocena: 0 2013-06-11 10:00:37 (12 lat temu) |
Z nami od: 13-04-2012 Skąd: UK |
Cytat: 2013-06-11 09:28:17, czarnaelka napisał(a): nie wiem czy ten czlowiek jest magikiem,ale efekty sa powalajace... Ja pocilam sie na silowni przez pol roku i zaledwie -6kg a tu prosze,az zazdrosc mnie zzera ![]() KONRAD GACA Moja mama się z nim odchudzała i schudła 30 kg w kilka miesięcy. odstawiła wszystkie leki jakie brała ( nadciśnienie, boląca wątroba, bolący kręgosłup ). Bardzo miło wspomina ten czas pomimo diety i ćwiczeń, których nigdy nie lubiła. Jednak co będę pisać. Efekt jo-jo ją dopadł bo przestała...KAŻDA dieta się tak kończy jeśli do końca życia sie już nie będziemy pilnować. Żeby schudnąć i utrzymac figurę trzeba całkowicie zmienić przyzwyczajenia. |
SonnyBoy | Post #4 Ocena: 0 2013-06-15 20:51:47 (12 lat temu) |
Z nami od: 15-10-2007 Skąd: Manchester |
Cytat: 2013-06-11 10:00:37, TITANIUM napisał(a): Cytat: 2013-06-11 09:28:17, czarnaelka napisał(a): nie wiem czy ten czlowiek jest magikiem,ale efekty sa powalajace... Ja pocilam sie na silowni przez pol roku i zaledwie -6kg a tu prosze,az zazdrosc mnie zzera ![]() KONRAD GACA Moja mama się z nim odchudzała i schudła 30 kg w kilka miesięcy. odstawiła wszystkie leki jakie brała ( nadciśnienie, boląca wątroba, bolący kręgosłup ). Bardzo miło wspomina ten czas pomimo diety i ćwiczeń, których nigdy nie lubiła. Jednak co będę pisać. Efekt jo-jo ją dopadł bo przestała...KAŻDA dieta się tak kończy jeśli do końca życia sie już nie będziemy pilnować. Żeby schudnąć i utrzymac figurę trzeba całkowicie zmienić przyzwyczajenia. Dokladnie! Dieta jaka by nie była w koncu sie konczy. Ja zmieniłem sposob żywienia całkowicie. Jem tylko nieprzetworzone produkty, ruch, owoce, warzywa, chude miesa. Efekt - dorabiam już dziurki w paskach |
kociefraszki | Post #5 Ocena: 0 2013-06-16 14:31:55 (12 lat temu) |
Z nami od: 24-03-2011 Skąd: Keadby |
Caly dowcip polega na tym zeby to nie byla hurradietka na 2 tygodnie wporywach do kilku miesiecy, tylko zmiana sposobu zycia. Trwala zmiana. Niestety, zwykle im bardziej spektakularna dieta, tym lepszy po niej efekt jojo. Rozmawialam kiedys z lekarka (bo i mnie problem wagi neka niestety) i ona powiedziala ze ZM to nie wszystko - wazne tez co sie je. Kobitka zaproponowala mi diete zblizona do diabetycznej, czyli dobor produktow pod wzgledem IG (tabelki Montignaca sie przydaja), 5 posilkow dziennie (jak cukrzycy), odrobina ruchu i... lecialo po 4-5kg miesiecznie. Zdaniem tej lekarki tempo idealne to wlasnie 5kg/miesiac - wiecej to za szybko, a mniej oznacza ze klient sie opieprza. Aktualnie wrocilam do tego systemu zywienia bo w ciazy i po urodzeniu synka cokolwiek sobie pozwolilam i to bardzo widac.
![]() |