MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

Zdrowe odzywianie i zrzucenie zbednych kilogramow

« poprzednia strona

Strona 2 z 2 - [ przejdź do strony: 1 | 2 ] - Skocz do strony

Str 2 z 2

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

Post #1 Ocena: 0

2013-06-11 09:24:19 (12 lat temu)

Uczestnik nie jest zarejestrowany

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

czarnaelka

Post #2 Ocena: 0

2013-06-11 09:28:17 (12 lat temu)

czarnaelka

Kobieta

Z nami od: 12-07-2010

nie wiem czy ten czlowiek jest magikiem,ale efekty sa powalajace...
Ja pocilam sie na silowni przez pol roku i zaledwie -6kg a tu prosze,az zazdrosc mnie zzera:-[

KONRAD GACA
naturalna wibracja nie zabija...

Do góry stronyOffline

TITANIUM

Post #3 Ocena: 0

2013-06-11 10:00:37 (12 lat temu)

TITANIUM

Kobieta

Z nami od: 13-04-2012

Cytat:

2013-06-11 09:28:17, czarnaelka napisał(a):
Ja pocilam sie na silowni przez pol roku i zaledwie -6kg a tu prosze,az zazdrosc mnie zzera:-[

KONRAD GACA

Moja mama się z nim odchudzała i schudła 30 kg w kilka miesięcy. odstawiła wszystkie leki jakie brała ( nadciśnienie, boląca wątroba, bolący kręgosłup ). Bardzo miło wspomina ten czas pomimo diety i ćwiczeń, których nigdy nie lubiła. Jednak co będę pisać. Efekt jo-jo ją dopadł bo przestała...KAŻDA dieta się tak kończy jeśli do końca życia sie już nie będziemy pilnować. Żeby schudnąć i utrzymac figurę trzeba całkowicie zmienić przyzwyczajenia.

Do góry stronyOffline

SonnyBoy

Post #4 Ocena: 0

2013-06-15 20:51:47 (12 lat temu)

SonnyBoy

Mężczyzna

Z nami od: 15-10-2007

Cytat:

2013-06-11 10:00:37, TITANIUM napisał(a):
Cytat:

2013-06-11 09:28:17, czarnaelka napisał(a):

KONRAD GACA

Moja mama się z nim odchudzała i schudła 30 kg w kilka miesięcy. odstawiła wszystkie leki jakie brała ( nadciśnienie, boląca wątroba, bolący kręgosłup ). Bardzo miło wspomina ten czas pomimo diety i ćwiczeń, których nigdy nie lubiła. Jednak co będę pisać. Efekt jo-jo ją dopadł bo przestała...KAŻDA dieta się tak kończy jeśli do końca życia sie już nie będziemy pilnować. Żeby schudnąć i utrzymac figurę trzeba całkowicie zmienić przyzwyczajenia.

Dokladnie! Dieta jaka by nie była w koncu sie konczy.
Ja zmieniłem sposob żywienia całkowicie. Jem tylko nieprzetworzone produkty, ruch, owoce, warzywa, chude miesa. Efekt - dorabiam już dziurki w paskach

Do góry stronyOffline

Strona WWWNumer gadu-gadu

kociefraszki

Post #5 Ocena: 0

2013-06-16 14:31:55 (12 lat temu)

kociefraszki

Kobieta

Z nami od: 24-03-2011

Caly dowcip polega na tym zeby to nie byla hurradietka na 2 tygodnie wporywach do kilku miesiecy, tylko zmiana sposobu zycia. Trwala zmiana. Niestety, zwykle im bardziej spektakularna dieta, tym lepszy po niej efekt jojo. Rozmawialam kiedys z lekarka (bo i mnie problem wagi neka niestety) i ona powiedziala ze ZM to nie wszystko - wazne tez co sie je. Kobitka zaproponowala mi diete zblizona do diabetycznej, czyli dobor produktow pod wzgledem IG (tabelki Montignaca sie przydaja), 5 posilkow dziennie (jak cukrzycy), odrobina ruchu i... lecialo po 4-5kg miesiecznie. Zdaniem tej lekarki tempo idealne to wlasnie 5kg/miesiac - wiecej to za szybko, a mniej oznacza ze klient sie opieprza. Aktualnie wrocilam do tego systemu zywienia bo w ciazy i po urodzeniu synka cokolwiek sobie pozwolilam i to bardzo widac. *SORRY*

Do góry stronyOffline

Numer gadu-gadu

Strona 2 z 2 - [ przejdź do strony: 1 | 2 ] - Skocz do strony

« poprzednia strona

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,