Cytat:
2013-05-08 09:34:15, martunia2302 napisał(a):
(...) Malo cwiczen na nogi i uda?? Moze ty mowisz o innym skalpelu?To co ja robilam to przedewszystkim od poczatku nogi uda i pupa,oczywiscie brzuch a machanie rekami to raczej pomine. Nie wiem a moze sa sa jeszcze jakies inne filmiki o ktorych nie wiem

.
Nie, nie

Źle się wyraziłam

Któraś z dziewczyn napisała, że za dużo ćwiczeń na nogi a ja napisałam, że nie ma za dużo...Powinnam napisać, że nie ma za dużo ćwiczeń według mnie
Tak w ogóle to musiałam naciągnąć sobie przedwczoraj mięsień w lewym półdupku bo nie mogłam wczoraj ćwiczyć

Dzisiaj już mi przeszło, niestety rano nie miałam czasu poćwiczyć ale wieczorkiem, po położeniu córki spać zrobiłam sobie 6-ciominutówki
Bardzo mi się podobają treningi z Ewą. Nie wiem co jest w niej takiego, że aż mi sie chce ćwiczyć a muszę zaznaczyć, że do tej pory byłam przeciwniczką ćwiczeń w domu. Jak dla mnie było to nudne i bez motywacji...Zawsze latałam na aerobik/siłownię/basen. Jednak teraz, po odkryciu Ewy przypadkiem wsiąkłam na amen
Jeszcze jak mi się choć trochę uda wyrzeźbić nogi jakie ma Ewa będę w niebowzięta...Chociaż u mnie duży problemem jest oponka ( brzuch i boczki ) to największym kompleksem zawsze były moje uda...A konkretnie ich wewnętrzna część

Od kostek do wysokości 10 cm nad kolano ) - nogi super ( mięsień ładnie mi się układał ) Uda? Porażka
W tej chwili ich wygląd się poprawił bo miałam paskudne wgłębienia w nich przez to, że w pracy opierałam się o półkę przed sobą ( pracowałam tak 7 lat ). Przeniesiono mnie w inne miejsce kilka miesięcy temu i wgłębienia w końcu zniknęły. A już się bałam, że zostaną mi tam na zawsze...
Kocurzyca - pięknie. Gratulacje

[ Ostatnio edytowany przez: TITANIUM 10-05-2013 00:51 ]