Str 36 z 66 |
|
---|---|
Post #1 Ocena: 0 2015-01-31 23:30:24 (10 lat temu) |
|
![]() Anonim |
Usunięte
|
elekpantofelek | Post #2 Ocena: 0 2015-01-31 23:39:43 (10 lat temu) |
Z nami od: 22-10-2010 Skąd: manchester |
Cytat: 2015-01-31 23:30:24, Pigula75 napisał(a): ![]() [img=http://s22.postimg.org/n1vpxsqbx/chlebek1.jpg] ![]() [img=http://s11.postimg.org/i7lqgrq9b/chlebek2.jpg] Nie potrafie wkleić wiekszych zdjęć ![]() Klikając na link pokazuja sie większe ![]() [ Ostatnio edytowany przez: <i>Pigula75</i> 31-01-2015 23:31 ] ![]() "niektórym za całe życie wewnętrzne wystarczą pasożyty jelitowe"
|
boszka8 | Post #3 Ocena: 0 2015-01-31 23:47:15 (10 lat temu) |
Z nami od: 08-08-2014 Skąd: londyn |
Piguła, zdjęcia malutkie a chlebki wielkie!!! Rewelacja,gratulacje !!!!
|
andyopole | Post #4 Ocena: 0 2015-01-31 23:53:00 (10 lat temu) |
Z nami od: 20-09-2008 Skąd: Oregon |
Caly dzień powstrzymywałem się od pytania: "gdzie Pigula?" majac cicha nadzieje ze nie uciekla gdzies w regaly tylko walczy w kuchni.
Pigula, jesteś wielka. ![]() Mój chleb stygnie a drozdzowki w piekarniku. Jak już wszystko będzie gotowe wrzuce fotki. Niestety musze jeszcze zrobić naleśniki bo serowego nadzienia namieszalem trochę za dużo. |
Nie_z_tej_bajki | Post #5 Ocena: 0 2015-01-31 23:58:41 (10 lat temu) |
Z nami od: 23-08-2010 Skąd: Tam, gdzie pachnie kawą ;-) |
Ja bym sobie życzyła takich 'dziur' w chlebie
![]() Piękny chlebek ![]() Andy, Twoje drożdżówki mnie kuszą już nie pierwszy raz... Nie myśl o szczęściu. Nie przyjdzie - nie zrobi Ci zawodu.... Przyjdzie - zrobi niespodziankę :D.
W życiu niczego nie żałuj! Po prostu Carpe Diem!!!
![]() |
|
|
ie2ox4-b | Post #6 Ocena: 0 2015-02-01 00:08:46 (10 lat temu) |
Konto zablokowane Z nami od: 27-05-2014 Skąd: Oxford |
No popatrz, a ja myślałem że te dziury zależą od zakwasu, od wymieszania ciasta i od soli. Moje ciasta na chleby są rzadkie, normalnie je wlewam do foremek, dziurki małe.
Ja teraz właśnie kończę takie kapkejki, ciasto naleśnikowe z Amaretto, no i oczywiście z białym pieprzem, i po trzy wisienki do jednego. Na gorąco są pyszne, zobaczę jak na zimno będą smakować. |
andyopole | Post #7 Ocena: 0 2015-02-01 00:20:49 (10 lat temu) |
Z nami od: 20-09-2008 Skąd: Oregon |
Cytat: 2015-02-01 00:08:46, ie2ox4-b napisał(a): No popatrz, a ja myślałem że te dziury zależą od zakwasu, od wymieszania ciasta i od soli. Moje ciasta na chleby są rzadkie, normalnie je wlewam do foremek, dziurki małe. Ja teraz właśnie kończę takie kapkejki, ciasto naleśnikowe z Amaretto, no i oczywiście z białym pieprzem, i po trzy wisienki do jednego. Na gorąco są pyszne, zobaczę jak na zimno będą smakować. Zaleza od wielu czynnikow ale te, mysle, ze sa podstawowe. Sam to zresztą wypraktykowałem. |
Adacymru | Post #8 Ocena: 0 2015-02-01 00:44:35 (10 lat temu) |
Konto usunięte |
Swietnie Pigula, nie taki diabel straszny...teraz jak wpadniesz w rytm, to cie nie powstrzyma nic...
![]() PS Ja sama bylam zaskoczona jak moj wyszedl, ale mysle ze to przepis byl bardzo prosty ulatwilo sprawe.
Ada
|
andyopole | Post #9 Ocena: 0 2015-02-01 01:43:17 (10 lat temu) |
Z nami od: 20-09-2008 Skąd: Oregon |
To moje dzisiejsze wyroby. Chleb pszenno-zytni 70/30%. Polozylem opakowanie żeby była skala porownawcza. 6 takich bochenkow.
![]() To drozdzowki z serem,(16 szt.) trochę koślawe ale już mnie się nie chciało bawic z nimi. ![]() To naleśniki (chyba 8), zostało mi sera z drozdzowek wiec jakos musialem zagospodarować. ![]() |
Post #10 Ocena: 0 2015-02-01 06:27:22 (10 lat temu) |
|
![]() Anonim |
Usunięte
|