Str 31 z 66 |
|
---|---|
Post #1 Ocena: 0 2015-01-28 23:27:20 (10 lat temu) |
|
![]() Anonim |
Usunięte
|
ie2ox4-b | Post #2 Ocena: 0 2015-01-28 23:59:51 (10 lat temu) |
Konto zablokowane Z nami od: 27-05-2014 Skąd: Oxford |
Z zakwasem to jak z chłopem, najpierw trzeba zobaczyć jak rośnie, a później z koleżanką się podzielić.
|
keramczak | Post #3 Ocena: 0 2015-01-29 00:15:23 (10 lat temu) |
Z nami od: 09-02-2010 Skąd: U.K |
Cytat: 2015-01-28 23:27:20, Pigula75 napisał(a): Ruuuda dzieki ![]() I podziel się tym przepisem na zakwas ![]() ![]() Andyopole ![]() Nic prostszego: Przez 6 dni robisz tak 100g mąki żytniej do pieczenia chleba łączy z taką samą ilością letniej wody i po 12godzinach mieszkasz.Trzymasz w ciepłym miejscu.Tak robisz przez 6 dni i zakwas gotowy. #MajsterNaStulecie
|
Post #4 Ocena: 0 2015-01-30 19:49:51 (10 lat temu) |
|
![]() Anonim |
Usunięte
|
keramczak | Post #5 Ocena: 0 2015-01-30 19:53:09 (10 lat temu) |
Z nami od: 09-02-2010 Skąd: U.K |
A w czym pieczesz?
Czym "wykladasz"formę do pieczenia,papierem ? #MajsterNaStulecie
|
|
|
Post #6 Ocena: 0 2015-01-30 19:54:48 (10 lat temu) |
|
![]() Anonim |
Usunięte
|
Post #7 Ocena: 0 2015-01-30 19:55:54 (10 lat temu) |
|
![]() Anonim |
Usunięte
|
Post #8 Ocena: 0 2015-01-30 20:27:50 (10 lat temu) |
|
![]() Anonim |
Usunięte
|
Post #9 Ocena: 0 2015-01-30 20:31:18 (10 lat temu) |
|
![]() Anonim |
Usunięte
|
Post #10 Ocena: 0 2015-01-30 20:42:06 (10 lat temu) |
|
![]() Anonim |
Usunięte
|