U mnie do GP niestety jeszcze nie można się umawiać online. Dzwonić o 8 rano, zanim ktoś odbierze to już jest full i tak w kółko Macieju..
Masz szczęście sqw z lekarzem..
Str 337 z 367 |
|
---|---|
gosian | Post #1 Ocena: 0 2021-11-28 15:16:50 (4 lata temu) |
Z nami od: 06-09-2007 Skąd: z domku.... |
Często ci się ten kamień zbiera
![]() U mnie do GP niestety jeszcze nie można się umawiać online. Dzwonić o 8 rano, zanim ktoś odbierze to już jest full i tak w kółko Macieju.. Masz szczęście sqw z lekarzem.. Dożyliśmy takich czasów, w których ucisza się mądrych ludzi, żeby to co mówią nie obraziło głupców.
|
daavid | Post #2 Ocena: 0 2021-11-28 15:40:16 (4 lata temu) |
Z nami od: 12-03-2007 Skąd: Birmingham |
Cytat: 2021-11-28 12:37:17, sqlserver napisał(a): Cytat: 2021-11-28 12:32:36, ZlotaPerla1 napisał(a): Isc to sobie mozna do lozka, ale nie do lekarza, teleporada z laski moze jakas nurse przedzwoni i co zrobi? ja nie wiem gdzie wy mieszkacie mój syn był u lekarza bo chciał skierowanie na badania, normalnie zapisał się przez stronę do GP wizyta za 2 dni. U mnie online to się mogę umówić na wizytę za 30 dni. Trzeba dzwonić o 8.00 ale ciężko bo mają limit i jak już się uda dodzwonić to można usłyszeć, że trzeba iść do walk on centre lub szpital. |
ZlotaPerla1 | Post #3 Ocena: 0 2021-11-28 15:46:10 (4 lata temu) |
Konto usunięte |
Cytat: 2021-11-28 12:37:17, sqlserver napisał(a): Cytat: 2021-11-28 12:32:36, ZlotaPerla1 napisał(a): Isc to sobie mozna do lozka, ale nie do lekarza, teleporada z laski moze jakas nurse przedzwoni i co zrobi? ja nie wiem gdzie wy mieszkacie mój syn był u lekarza bo chciał skierowanie na badania, normalnie zapisał się przez stronę do GP wizyta za 2 dni. Moja zona była sama wzywana na wizytę bo potrzebowała przedłużyć leki i bez wizyty nie chcieli, zapisała się i miała wizytę na drugi dzień Ja bylem u dentysty na czyszczeniu kamienia średnio co 5 miesięcy U mnie się nie wchodzi, nie wychodzi - mąż już trzeci tydzień zdycha, nurse przez telefon kazał mu chorować 2.5 tygodnia, ale trochę się przedłuża ... A w temacie, dalej tyję jak lalka dmuchana, ja muszę ten basen ogarnąć jakoś bo słabo to widzę, trudno, będzie trzeba w WOLNĄ sobotę poświęcić ![]() Trzech nas w jednym ciele: Anioł, Diabeł i JA
|
gosian | Post #4 Ocena: 0 2021-11-28 15:59:07 (4 lata temu) |
To ile przytyłaś złota? Ja niestety też mam więcej niż bym chciała. Rowerek się kurzy i czeka na moje lepsze zdrowie.. Kilka miesięcy miałam 3kg nadbagażu, na dzień dzisiejszy 5 kg
![]() Dożyliśmy takich czasów, w których ucisza się mądrych ludzi, żeby to co mówią nie obraziło głupców.
|
sqlserver | Post #5 Ocena: 0 2021-11-28 16:02:15 (4 lata temu) |
Konto zablokowane Z nami od: 07-01-2019 Skąd: yorkshire |
Cytat: 2021-11-28 15:46:10, ZlotaPerla1 napisał(a): Cytat: 2021-11-28 12:37:17, sqlserver napisał(a): Cytat: 2021-11-28 12:32:36, ZlotaPerla1 napisał(a): Isc to sobie mozna do lozka, ale nie do lekarza, teleporada z laski moze jakas nurse przedzwoni i co zrobi? ja nie wiem gdzie wy mieszkacie mój syn był u lekarza bo chciał skierowanie na badania, normalnie zapisał się przez stronę do GP wizyta za 2 dni. Moja zona była sama wzywana na wizytę bo potrzebowała przedłużyć leki i bez wizyty nie chcieli, zapisała się i miała wizytę na drugi dzień Ja bylem u dentysty na czyszczeniu kamienia średnio co 5 miesięcy U mnie się nie wchodzi, nie wychodzi - mąż już trzeci tydzień zdycha, nurse przez telefon kazał mu chorować 2.5 tygodnia, ale trochę się przedłuża ... A w temacie, dalej tyję jak lalka dmuchana, ja muszę ten basen ogarnąć jakoś bo słabo to widzę, trudno, będzie trzeba w WOLNĄ sobotę poświęcić ![]() to ja w temacie basenu żeby cie podbudować w tym roku miałem plan przepłynąć 500 km, niestety baseny były zamknięte do kwietnia a i tak udało mi się przepłynąć prawie 300 km i mam jeszcze miesiąc. Plan a w zasadzie zakład był taki ze jak przepłynę tyle to za rok startuje w ironmanie. dobrze, ze nie zrobię normy bo nie lubię biegać i musiał bym się przygotowywać praktycznie od zera ![]() Z rowerem tez rożnie w tym roku bywało bo wywiozłem swój rower na wiosnę na wyspę man bo miałem tam być dłużej a okazało się ze wpadam okazjonalnie a nie kupie drugiego do domu bo to by była rozpusta moje wpisy to artystyczny performance, dyskutując wyrażasz zgodę na udział
w happeningu, który po przez użycie nadużycia ma skłonić do myślenia
artysta nie ponosi odpowiedzialności za nadinterpretacje głoszonych tez
|
|
|
ZlotaPerla1 | Post #6 Ocena: 0 2021-11-28 16:03:59 (4 lata temu) |
Konto usunięte |
4kg - to się kuźwa w mig nabiera, w locie ...
Ale u mnie to się zaczęło właśnie 1. zmianą w pracy na dziwną zmianę dzienną, bo musiałam za kogoś pracować, no i w tedy na basen rano nie mogłam pójść, ani na rowerek, bo normalnie czasu brak, a potem basen sobie jaja zrobił i zlikwidował pływanie dla ludzi w normalnych porach, a zostawił o 7 rano albo na weekendzie! ![]() A na rowerku od nowa poginam swoje pół godziny. Trzech nas w jednym ciele: Anioł, Diabeł i JA
|
galadriel | Post #7 Ocena: 0 2021-11-28 16:09:17 (4 lata temu) |
Z nami od: 29-01-2009 Skąd: Lothlorien |
Jak po lockdownowym roku chcialam wrocic do swojego dawnego lajfstajl i sie zapisalam/ wrocilam na silke w sierpniu, to po pierwszej wizycie a basenie (steam roomie i saunie) zalapalam Cornavirusa. Wiec poki co basen sobie odpuscilam.
Ty jestes chudzielec ZP. Co sie stalo, od kiedy zaczelas tyc i jak sadzisz dlaczego? edit, a juz widze dlaczego- zmiana trybu zycia/ routine. @Maat, pogadaj z lekarzem o terapi hormonalnej. Tak poza tym wysoki poziom lekow (niepokojow/ anxiety) i praca na nocki tez maja wplyw na wahania wagi. [ Ostatnio edytowany przez: galadriel 28-11-2021 16:10 ] Magowie byli ludźmi cywilizowanymi, o wysokiej kulturze i wykształceniu. Kiedy mimowolnie stali się rozbitkami na bezludnej wyspie, natychmiast zrozumieli, że najważniejszą rzeczą jest zrzucenie na kogoś winy.
Ostatni Kontynent, Terry Pratchett
|
Maat17 | Post #8 Ocena: 0 2021-11-28 16:11:36 (4 lata temu) |
Z nami od: 18-02-2021 Skąd: New Kingdom |
Ja wyszlam na rowno. Czyli przytylam 9 kg, to co schudlam w tamtym roku. Niestety zyjac normalnie szybko przytylam juz w styczniu bylo 7kg.... teraz nastepne 2.
Przeklete hormony ![]() |
gosian | Post #9 Ocena: 0 2021-11-28 16:13:18 (4 lata temu) |
No to jak jeździsz to waga szybko poleci w dół. 4 kg to mniej niż u mnie, więc nie jest źle złota..
Ja po nowym roku biorę się za siebie.. Chociaż trochę żeby ruszyło w dół... Po nowym roku odświeżymy wątek i zobaczymy czy ktoś jeszcze będzie gotowy do zrzucenia zbędnego balastu. Dożyliśmy takich czasów, w których ucisza się mądrych ludzi, żeby to co mówią nie obraziło głupców.
|
Maat17 | Post #10 Ocena: 0 2021-11-28 16:17:39 (4 lata temu) |
Z nami od: 18-02-2021 Skąd: New Kingdom |
Cytat: 2021-11-28 15:16:50, gosian napisał(a): Często ci się ten kamień zbiera ![]() Co 6 miesiecy. Ja tez nie bylam 2 lata. Nie mam tu dentysty, bo nikt nie bierze nowych na NHS, a prywatnie za drogo. Jeszcze jest tak, ze zagladam jak czysto jest w gabinecie I czy maja nowy sprzet, a nie jakies starocie. |