MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

Musze schudnac 20 kilo

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Strona 325 z 367 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 324 | 325 | 326 ... 365 | 366 | 367 ] - Skocz do strony

Str 325 z 367

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

Wembley27

Post #1 Ocena: 0

2021-06-30 11:58:12 (4 lata temu)

Wembley27

Konto usunięte

Jak jest napisane ze otyłość jest jak inne uzależnienie
To z każdym uzależnieniem można wygrać jak się chce ...
Trzeba nad tym pracowac
Ale mozna wygrać
Trzeba chcieć
Sam doskonale wiesz

Jak ja
Np.dziennie bym jadla 30.000 tys kalorii
To tez bym była bardzo otyła
Ale trzeba zwracac uwage na to co się je
Brzuchy same nie rosną
Co zauwazylam
Dzieciaki Jak skończą szkole biegną nie na sport tylko po chickena ..
To chyba nie jest normalne

[ Ostatnio edytowany przez: Wembley27 30-06-2021 12:03 ]

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

sqlserver

Post #2 Ocena: 0

2021-06-30 14:47:28 (4 lata temu)

sqlserver

Mężczyzna

Konto zablokowane

Z nami od: 07-01-2019

Cytat:

2021-06-30 11:46:17, AbacusII napisał(a):
Ktos tu drwil z genow otyłości, nie chce mi się szukac kto 😜 Niech glos zabierze, lekarz
Prof. dr hab. n. med. Wiesław Tarnowski, kierownik Kliniki Chirurgii Ogólnej, Onkologicznej i Przewodu Pokarmowego, SPSK im. Prof. W. Orłowskiego w Warszawie w rozmowie z Izą Szumilewicz o przyczynach i skutkach otyłości.
Dopiero od niedawna otyłość uznaje się za chorobę. Wcześniej mówiło się, że wystarczy mniej jeść i więcej się ruszać, a nie będzie problemu. Przyczyn otyłości może być wiele; czynniki genetyczne (człowiek może mieć predyspozycję genetyczną do tego, że będzie tył)
Caly wyklad tu:
Otylosc to choroba na cale zycie

oczywiście ze choroba, a jakże bo dlaczego nie jak teraz wszystkie przywary człowieka stały się chorobą

Prawdopodobnie to choroba przysadki mózgowej bo produkuje za mało hormonu wzrostu, a mówiąc kolokwialnie ludzie są za niscy do swojego BMI
moje wpisy to artystyczny performance, dyskutując wyrażasz zgodę na udział w happeningu, który po przez użycie nadużycia ma skłonić do myślenia artysta nie ponosi odpowiedzialności za nadinterpretacje głoszonych tez

Do góry stronyOffline

AbacusII

Post #3 Ocena: 0

2021-06-30 15:58:20 (4 lata temu)

AbacusII

Mężczyzna

Z nami od: 12-05-2021

Wpis przeniesiony do tematu luźne rozmowy

Uwaga moderatora: Od dłuższego czasu dzien w dzień generujesz dla grona moderatorskiego sporo dodatkowej pracy na czyszczenie większej częsci tematów z off topów jakie tworzysz. Kończy nam się cierpliwość. Konefka

Do góry stronyOffline

Maat17

Post #4 Ocena: 0

2021-07-01 21:38:48 (4 lata temu)

Maat17

Kobieta

Z nami od: 18-02-2021

Zebra mnie bola.

Do góry stronyOffline

gosian

Post #5 Ocena: 0

2021-07-01 22:20:00 (4 lata temu)

gosian

Kobieta

Z nami od: 06-09-2007

Od czego? Uderzyłaś się czy jak?

Prawdę mówiąc dotarło dzisiaj do mnie dlaczego nie mogę schudnąć, bo mimo że jeżdżę codziennie na rowerku waga nic na dół. Tosty.. Wina leży w tostach. Tak mi ostatnio zasmakowały, że do kawy robiłam sobie z dżemem i to po dwa :-( od dzisiaj ograniczam pieczywo.. Zobaczę za tydzień jaka będzie waga
Dożyliśmy takich czasów, w których ucisza się mądrych ludzi, żeby to co mówią nie obraziło głupców.

Do góry stronyOffline

Maat17

Post #6 Ocena: 0

2021-07-01 22:42:17 (4 lata temu)

Maat17

Kobieta

Z nami od: 18-02-2021

Nie mam czasu na chodzenie jak pracuje. Doby nie rozciagne. Chce zaczac biegac... by szybciej spalic kalorie I zamknac kuleczko.
To tak sobie po 20/30 sekund bieglam. Gore trzymalam rekami, a “dol latal”. To dzis zebra bola. Dobrze ze gora “uratowana”.

Musze przyzwyczaic organizm inaczej sie nie da.

Do góry stronyOffline

Wembley27

Post #7 Ocena: 0

2021-07-02 06:35:29 (4 lata temu)

Wembley27

Konto usunięte

null
Cytat:

2021-07-01 22:20:00, gosian napisał(a):
Od czego? Uderzyłaś się czy jak?

Prawdę mówiąc dotarło dzisiaj do mnie dlaczego nie mogę schudnąć, bo mimo że jeżdżę codziennie na rowerku waga nic na dół. Tosty.. Wina leży w tostach. Tak mi ostatnio zasmakowały, że do kawy robiłam sobie z dżemem i to po dwa :-( od dzisiaj ograniczam pieczywo.. Zobaczę za tydzień jaka będzie waga

Prawdę mówiąc
Ja nie zmieniał swoich nawyków
Tylko ograniczyłam
Nie jem slodyczy
I nie kupuje w sklepie pysznych czekoladowych bułeczek....
A chleb zawsze jem ciemny
A jak jestem b.glodna A juz zjadłam swój lunch w pracy ....a ide do drugiej pracy to poprostu kupuje mcdonald
Bo muszę być pełna

Do góry stronyOffline

gosian

Post #8 Ocena: 0

2021-07-02 06:52:52 (4 lata temu)

gosian

Kobieta

Z nami od: 06-09-2007

Też nie zmieniam swoich nawyków. Ja ogólnie nie jem tostów, a przez ostatni chyba miesiąc zjadłam ich dość sporo, dlatego muszę je wyeliminować. Jak to nie pomoże to będę się dalej przyglądać temu co jem.

Maat nie forsuj się za dużo.
Dożyliśmy takich czasów, w których ucisza się mądrych ludzi, żeby to co mówią nie obraziło głupców.

Do góry stronyOffline

ZlotaPerla1

Post #9 Ocena: 0

2021-07-02 08:35:10 (4 lata temu)

ZlotaPerla1

Konto usunięte

Maat, bieganie nie jest wskazane dla każdego - co ci tam lata? musisz kupić porządny stanik i pas na biodra i nic nie będzie latać :-p

Gosian, poty cię zalewają na tym rowerku? jak tak, to już jest utrata wody, ale do spalenie tłuszczu i przerobienia tego na mięsień potrzeba długiej pracy i odpowiedniej diety bogatej w białko - ograniczenie cukru i tłuszczu, no te tosty z dżemem to już historia ;-)

Ja ogólnie mało jem, ale w pracy jem prawie non stop jakieś orzechy, nasiona, chrupki - a owoce na przerwie :-]
Ja się specjalnie nie odchudzam - jem wszystko, nawet makaron jak już muszę to zjem, chociaż mi po tym nie za dobrze. Fast food od wielkiego dzwonu.

Trzech nas w jednym ciele: Anioł, Diabeł i JA

Do góry stronyOffline

galadriel

Post #10 Ocena: 0

2021-07-02 20:02:20 (4 lata temu)

galadriel

Kobieta

Z nami od: 29-01-2009

No i jestes chudzielcem ZP, bo widac to bezczelnie na fejsbuku; )

U mnie w pracy ochrona biega non stop, znaczy sie chodzi w kolko i obserwuje petentow. Wszyscy oni schudna dzieki temu. Tak mysle, jak mi moje super ambitne plany nie wypala, to wroce do ochrony- przynajmniej wroce do dawnego shape (czyli do stanu sprze p'demii).
Magowie byli ludźmi cywilizowanymi, o wysokiej kulturze i wykształceniu. Kiedy mimowolnie stali się rozbitkami na bezludnej wyspie, natychmiast zrozumieli, że najważniejszą rzeczą jest zrzucenie na kogoś winy. Ostatni Kontynent, Terry Pratchett

Do góry stronyOffline

Strona 325 z 367 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 324 | 325 | 326 ... 365 | 366 | 367 ] - Skocz do strony

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,