MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

Musze schudnac 20 kilo

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Strona 322 z 367 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 321 | 322 | 323 ... 365 | 366 | 367 ] - Skocz do strony

Str 322 z 367

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

sqlserver

Post #1 Ocena: 0

2021-06-25 08:59:15 (4 lata temu)

sqlserver

Mężczyzna

Konto zablokowane

Z nami od: 07-01-2019

Cytat:

2021-06-25 08:49:42, Wembley27 napisał(a):
Ja nie chce schudnac
Tylko chciałabym wyrzeźbić sześciopak..

Ale wiem że tak się nie da
Jak chce się rzeźbić to dieta restrykcyjna..
Ach ...
Zawsze chciałam mieć sześciopak
Mieć mięsień a nie brzuch

jeśli nie wygrałaś na loterii genetycznej albo nie ukończyłaś kursu photoshopa to niestety tylko ujemny bilans kaloryczny same ćwiczenia niewiele pomogą
moje wpisy to artystyczny performance, dyskutując wyrażasz zgodę na udział w happeningu, który po przez użycie nadużycia ma skłonić do myślenia artysta nie ponosi odpowiedzialności za nadinterpretacje głoszonych tez

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

Wembley27

Post #2 Ocena: 0

2021-06-25 09:01:27 (4 lata temu)

Wembley27

Konto usunięte

Wiem
Najpierw trzeba tluszczu się pozbyć
Zeby został sam mięsień
A bez diety to nie wyjdzie ..
To trzeba zacząć działać

Do góry stronyOffline

sqlserver

Post #3 Ocena: 0

2021-06-25 09:08:32 (4 lata temu)

sqlserver

Mężczyzna

Konto zablokowane

do diety polecam program na telefon obliczający kalorie na podstawie skanowania i wagę kuchenna, bo na oko to nam się zawsze wydaje ze jesteśmy na diecie, gorzej jak zaczynasz wszystko przeliczać i zapisywać bo wtedy się okazuje ze prawda jest trochę inna
moje wpisy to artystyczny performance, dyskutując wyrażasz zgodę na udział w happeningu, który po przez użycie nadużycia ma skłonić do myślenia artysta nie ponosi odpowiedzialności za nadinterpretacje głoszonych tez

Do góry stronyOffline

Wembley27

Post #4 Ocena: 0

2021-06-25 09:12:06 (4 lata temu)

Wembley27

Konto usunięte

Ja to wszystko wiem
I mam
Tylko ja musze miec motywację
A juz ja uzyskałam

Do góry stronyOffline

galadriel

Post #5 Ocena: 0

2021-06-25 09:47:46 (4 lata temu)

galadriel

Kobieta

Z nami od: 29-01-2009

Wembley ja mialam ten tzw6 pack kiedy duzo cwiczylam, praktyczniecodziennie. Ale tez moja dieta jest/ byla inna niz wiekszosc co tu czytam. Nie wiem bo nie licze kaloriiani ile mrokow robie dziennie, ale ja ani specjalnie nie gotuje ani nie pieke ciast. Kiedy przez lockdown zmienil mi sie lifestyle, czyli rutyna codzienna- to przez rok przytylam. Tez nie wiem ile bo sie specjalnie nie waze. Teraz widze, ze juz mi spada, ze wracam do my usual self. Bo powoli wracam do swoich aktywnosci sprzed lockdownu, z rowerem, spacerami i plywaniem. Najbardziej mi dowaliko pieczenie jakis chlebow bananowych i plackow jablkowych podczas covid roku. To jest tak komletnie nie moj sposob jedzenia, ze od razu sie odbilo na sylwetce/ kilogramach. Same cwiczenia na abs mozna cwiczyc z Adrian James app, beginners. Ja nigdy nie przeskoczylam na moderate czy advance a spokojnie mialam wyrzezbionyplaski brzuch. Tyle ze pewnie bez cwiczen tez by bylo- po prostu inny sposob zywienia. Choc jak tu kiedys opiealam, to skomentowa,i ze to bardzo restrykcyjna dieta. Ja tak nie uwazam, po prostu jem tyle zebu nie byc glodnym a nie zeby sie opychac.

Natomiast geny i hormony graja role,kazdy z. As pewnie zna wiele osob ktore nie duzo jedza a sa tzw przy kosci, i inne ktore jedza non stop, wszystko niezdrowe i sa chude.
Magowie byli ludźmi cywilizowanymi, o wysokiej kulturze i wykształceniu. Kiedy mimowolnie stali się rozbitkami na bezludnej wyspie, natychmiast zrozumieli, że najważniejszą rzeczą jest zrzucenie na kogoś winy. Ostatni Kontynent, Terry Pratchett

Do góry stronyOffline

sqlserver

Post #6 Ocena: 0

2021-06-25 09:56:49 (4 lata temu)

sqlserver

Mężczyzna

Konto zablokowane

jeszcze do tego dopisz wiek, bo to co było standardem w wieku dwudziestu paru lat to po trzydziestce wymaga trochę trudu a po czterdziestce pracy

Do góry stronyOffline

boszka8

Post #7 Ocena: 0

2021-06-25 10:00:07 (4 lata temu)

boszka8

Kobieta

Z nami od: 08-08-2014

Gosian , ja mam do zrzucenia 3kg chciało by się balastu pozbyć ale słodycze wygrywają . Gdyby nie one to ja nic ciekawego czyli tuczącego nie jem a wszystko popijam woda z cytryna . Tak siebie obserwuje i myśle ze w genach mam tą wagę zapisana i zmienić się nie da . Jak się uprę czy przyjdzie choroba to leci w dół a później znowu wskakuje na 66. Byle nie więcej . Dołączyć do walczących z wagą to sama przyjemność :-)

Do góry stronyOffline

galadriel

Post #8 Ocena: 0

2021-06-25 10:38:25 (4 lata temu)

galadriel

Kobieta

Z nami od: 29-01-2009

45 teraz, abs mialam w wieku lat 42/ 43, zalozymy sie ze do tego wroce? ; )

zdjecia kiedys wrzucalam, ale ocenzurowano ze sa nieodpowiednie na MW :D

W wieku 30 lat do glowy by mi nie przyszlo cwiczyc, w ogole nie bylo wahan czlowiek byl szczuply bo sie ruszal duzo, a wwieku 20 to akurat bylam grubsza- biologia tlumaczy dlaczego w wieki 16-25 tluszcz w odpowiednich miejscach akurat jest z punktu widzenia ewokucyjbego przydatny:8

[ Ostatnio edytowany przez: galadriel 25-06-2021 10:44 ]

Magowie byli ludźmi cywilizowanymi, o wysokiej kulturze i wykształceniu. Kiedy mimowolnie stali się rozbitkami na bezludnej wyspie, natychmiast zrozumieli, że najważniejszą rzeczą jest zrzucenie na kogoś winy. Ostatni Kontynent, Terry Pratchett

Do góry stronyOffline

gosian

Post #9 Ocena: 0

2021-06-25 11:59:37 (4 lata temu)

gosian

Kobieta

Z nami od: 06-09-2007

Cytat:

2021-06-25 10:00:07, boszka8 napisał(a):
Gosian , ja mam do zrzucenia 3kg chciało by się balastu pozbyć ale słodycze wygrywają . Gdyby nie one to ja nic ciekawego czyli tuczącego nie jem a wszystko popijam woda z cytryna . Tak siebie obserwuje i myśle ze w genach mam tą wagę zapisana i zmienić się nie da . Jak się uprę czy przyjdzie choroba to leci w dół a później znowu wskakuje na 66. Byle nie więcej . Dołączyć do walczących z wagą to sama przyjemność :-)

Boszka to działamy razem. U mnie 3 kg do zrzucenia i niestety słodycze też wygrywają. Dużo pieke, ale nie zrezygnuje z tego całkowicie, mogę jedynie ograniczyć. Nie o to chodziło to żeby się katować

Gal, pamiętam te zdjęcia. No były bardzo sexi :-8
Dożyliśmy takich czasów, w których ucisza się mądrych ludzi, żeby to co mówią nie obraziło głupców.

Do góry stronyOffline

boszka8

Post #10 Ocena: 0

2021-06-25 14:15:30 (4 lata temu)

boszka8

Kobieta

Z nami od: 08-08-2014

Gosian , Jaki czas sobie dajemy ????

Do góry stronyOffline

Strona 322 z 367 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 321 | 322 | 323 ... 365 | 366 | 367 ] - Skocz do strony

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,