2013-03-21 17:47:04, shadow01 napisał(a):
najlepsza dieta to nie jesc tlusto, starac sie nie obzerac i aktywnym byc ruchowo, np. bieganie, cwiczenia, jazda na rowerze. A efekty napewno przyjda...
2013-03-22 20:45:43, sonia25 napisał(a):
U mnie tez dieta wywolala duzo problemow zdrowotnych, bol pod zebrami taki,ze mdlalam.
Do tego problemy z cukrem.
Ja tez bylam na poczatku zadowolona z efektow, ponad 10kg w jeden miesiac, a przeciez glodna nie chodzilam...
Jednak gdy zobaczylam, ze bardziej sobie zaszkodzilam, wrocilam do normalnego jedzenia i najlepsze jest to ze po kilku miesiacach wazylam spowrotem 10 kg wiecej.
Teraz wole jesc mniej, zdrowiej i czesciej.
Bo, po swoim przypadku wiem,ze kazda dieta jest tylko na chwile...
2013-03-22 22:46:13, panika napisał(a):
Jesli chce zaczac jakas diete, dobrze tez jest dowiedziec sie o jej minusach, nie tylko plusach. Kazdy ma prawo do opinii.
Dieta ta od samego poczatku byla kontrowersyjna, a tu wypowiadaja sie osoby, ktore ja stosowaly i jaki byl skutek dla ich organizmu, po stosowaniu jej przez dluzszy czas.
To tak samo jak ktos sie pyta o tabletki odchudzajace. Tak, schudnie sie, ale efekty uboczne moga byc tragiczne.
Mysle, ze jesli maja sie wypowiadac osoby tylko i wylacznie zachwalajace diete Dukana, nalezy zmienic tytul watku i to zaznaczyc, bo w tej chwili jest mylacy.
[ Ostatnio edytowany przez: <i>panika</i> 22-03-2013 23:12 ]
PS wypowiedzi przeniesione przez moderatora do odpowiedniego watka