MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

Dieta proteinowa Dukana

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Strona 43 z 268 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 42 | 43 | 44 ... 266 | 267 | 268 ] - Skocz do strony

Str 43 z 268

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

Toffy

Post #1 Ocena: 0

2010-05-25 13:49:52 (15 lat temu)

Toffy

Kobieta

Z nami od: 20-02-2007

Witajcie :) Nie wiem jak to się stało, ale wcześniej tego tematu nie zauważyłam a tu już 42 strony.
Ja też jestem na tej diecie od ponad miesiąca i wynik zadowalający 5 kg mniej.
Przyznaję się bez bicia, nie przeczytałam całości wątku i nie wiem czy link do strony, którą chcę podać już był czy nie, najwyżej się powtórzę. Strona tej Pani przypadła mi niesamowicie do gustu, jej dania, ciasta i desery są do zrobienia dla każdego no i na dodatek zdjęcia cieszą oko.
Przepisy w diecie proteinowej

Ja dzisiaj zabieram się za "Leniwe" oj zdjęcie robi sensacje w moim żołądku :-]

Na koniec podam linka do aukcji która wywołał uśmiech na mojej twarzy :-]
Allegro

A wszystkim Dukanowcom życzę wytrwałości :)

[ Ostatnio edytowany przez: Toffy 25-05-2010 13:50 ]

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

Strona WWWNumer gadu-gadu

Adacymru

Post #2 Ocena: 0

2010-05-25 13:56:02 (15 lat temu)

Adacymru

Konto usunięte

Tego linku nie bylo jeszcze jak pamietam, zapewne przydatne beda, tylko pamietac trzeba, kiedy mowa o jogurtach np greckich, to sa Total zero, zamiat pelnego.

Ja maki czy srobii kukurydzianej zupelnie nie uzywam, ale pewnych przepisow zapewne bez niej nie obejdzie.

[ Ostatnio edytowany przez: Adacymru 25-05-2010 13:57 ]

Ada

Do góry stronyOffline

reivilo

Post #3 Ocena: 0

2010-05-25 15:10:15 (15 lat temu)

reivilo

Kobieta

Z nami od: 09-09-2007

Cytat:

2010-05-25 13:04:23, Adacymru napisał(a):
Waga pokazala dokladnie tyle samo, co przed urlopem, nie przytyla nic, hej jest nadzieja, bo ja za kilka tygodni na dluzszy urlop wyjezdzam. Dobrze, ze moge zaufac jej relacjom, bo wydawaloby sie to malo prawdopodobne.

ja mysle ze jesli bedzie sie pilnowalo nie objadania sie glownie wieczorem...i unikalo wiekszej ilosci wegli ....waga nie powinna dratycznie skoczyc ...choc to pewnie osobnicze jest...

im dluzej sie kest na diecie tym bardziej podkrecona przemiana materii i organizm latwiej sobie radzi ze spalaniem

mozesz zrobic tez to co poleca dukan 2/5 dwa dni czytsych bialek ...5 normalnego jedzenia...to wersja dla walczacych z celulitem nie waga:-]
Ludzie myślcie ....to nie boli !!

Do góry stronyOffline

Kasia_red

Post #4 Ocena: 0

2010-05-25 16:27:23 (15 lat temu)

Kasia_red

Kobieta

Z nami od: 10-07-2009

Ada, to ja znam inny przykład i niestety, o mnie chodzi. Pierwsze podejście do Dukana - minus 8 kg w ciągu 2 miesięcy. Później tygodniowy urlop, dużo wina, węgierska kuchnia i trochę słodyczy. I wróciłam z 4 kg na plusie - po tygodniu. A dodam, że się nie obżerałam itp. Myślę, że jeśli ktos ma tendencje do tycia (jak ja), to po Dukanie bez tej ostatniej fazy, węgle mogą być zabójcze dla wagi...

Nie wchodź w dyskusję z idiotą, najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem

Do góry stronyOffline

Strona WWW

Adacymru

Post #5 Ocena: 0

2010-05-25 19:45:34 (15 lat temu)

Adacymru

Konto usunięte

A jak z twojej listy zgrzesze tylko winem, co bedzie los dla mnie laskawszy moze, ha ha ha.

Lampka dobrego wina, albo dwie za mna bardziej chodzi niz slodycze..........
Ada

Do góry stronyOffline

reivilo

Post #6 Ocena: 0

2010-05-26 06:46:50 (15 lat temu)

reivilo

Kobieta

ada ja zgrzeszylam winem ...nic sie nie stalo....waga spadla w dol na nastepny dzien....przetestuj na sobie ..... zainwestuj w wage 10 funtow na ebay'u8-)...bedziesz mogla kontrolowac co i jak na ciebie wplywa

my wypilismy z malzonkiem po lampce ....( large wiec wchodzi butelka na 2 lampki :-]:-]) i bylo ok

tylko trzeba miec silna wole zeby nie rzucic sie na jedzonko po takim winku:-]:-]

[ Ostatnio edytowany przez: reivilo 26-05-2010 06:48 ]

Do góry stronyOffline

Kasia_red

Post #7 Ocena: 0

2010-05-26 08:10:44 (15 lat temu)

Kasia_red

Kobieta

Z nami od: 10-07-2009

reivilo, oj tak - ja wczoraj również konsumowałam wino, ale niestety, zdążyłam wciągnąć kawałek sera brie... no comments
Zauwazyłam jedno - jak raz czy dwa razy w tygodniu wypiję lampkę czy dwie lampki wina, to się nic nie dzieje, ale jak więcej, to waga od razu reaguje...

Ada, bardzo zazdroszczę osobom, dla których słodycze mogą nie istnieć. Bo ja mogłabym jeść same słodycze, nic innego nie jest mi potrzebne :-/
Nie wchodź w dyskusję z idiotą, najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem

Do góry stronyOffline

Strona WWW

Adacymru

Post #8 Ocena: 0

2010-05-26 17:59:35 (15 lat temu)

Adacymru

Konto usunięte

I nie dane mi sie bylo zwazyc dzisiaj, w Boots waga nie chciala przyjac zadnych pieniedzy, juz nawet mialam calego funta zainwestowac :-], i dalej nie chciala. Pewnie jakis znak mi probuje maszyna dac......:-]

Ja sie wczoraj smialam jak sortowalam rzeczy na zbiorke wtornych materialow, ze ci co odbieraja pomysla, ze przystapilismy do jakiejs sekty, bo ani jednej butelki wina od paru tygodni, a za to worki plastykowych pojemnikow po jogurtach, serkach, wodzie etc etc
:-]
Ada

Do góry stronyOffline

reivilo

Post #9 Ocena: 0

2010-05-27 09:04:31 (15 lat temu)

reivilo

Kobieta

a ja napisze tak wczoraj z przyczyn obiektywnie niezaleznych odpalilismy i wypilismy wino...waga spadla jestem tylko o 0.9kg od -10 ale radocha

Do góry stronyOffline

rybka3020

Post #10 Ocena: 0

2010-05-27 11:25:59 (15 lat temu)

rybka3020

Kobieta

Z nami od: 20-01-2007

Witam wszystkich Dukanowcow, tak sobie przegladalam forum i postanowilam wlaczyc sie do odchudzajacych ta metoda, pierwszy krok poczyniony, ksiazki zakupione, przeczytane...teraz tylko na zakupy po towar, martwi mnie jednak pare zeczy, a mianowicie moze ktos sie orientuje gdzie w UK kupic takie produkty jak/;olej parafinowy, agar-agar,algi morskie ,surimi, maizena,jesli ktos wie gdzie kupic i jak po angielsku sie nazywje te produkty to bede wdieczna bardzo,
Pozdrawiam serdecznie
rybka3020

Do góry stronyOffline

Strona 43 z 268 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 42 | 43 | 44 ... 266 | 267 | 268 ] - Skocz do strony

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,