MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

Dieta proteinowa Dukana

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Strona 243 z 268 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 242 | 243 | 244 ... 266 | 267 | 268 ] - Skocz do strony

Str 243 z 268

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

MerryPoppins

Post #1 Ocena: 0

2011-08-09 21:23:30 (14 lat temu)

MerryPoppins

Kobieta

Z nami od: 15-02-2011

Cytat:

2011-08-09 21:17:45, Radek1986 napisał(a):
Cytat:

2011-08-09 20:13:51, monique267 napisał(a):
No 1.5 kg mniej dziwne w przeciągu 3 dni :) co prawda cofa mi sie już ale to poczatek pewnie przejdzie:) Radku a Tobie jak idzie ?

jak narazie zakupilem sobie steki z kurczaka bez skory i bez kosci ,jem rano jednego ,dwa na obiad i jednego na kolacje ,niestety zostalo mi sie troche winogron i szkoda wyrzucic ,tak wiec pozwalam sobie na zjedzeniu pare po "posilku" mam nadzieje ze to nie wplynie negatywnie ,dodatkowo pije duzo wody niegazowanej okolo 3-5 litrow od 2 dni ,nie odczuwam glodu a steki sa masakrycznie dobre :) moglbym to jesc codziennie ,ale jest wiele innych przepisow ,ktore dostalem od Adacymru ,wiec pewnie skorzystam niedlugo,chociaz kurczaka zawsze lubialem ,ale ze skora no i wiadomo na oleju albo patelni ,moj grill robi steki w 5 min ,kupilem 2 kg podudzi z kurczaka bez skory i bez kosci za 10f..troche drogo ale co tam,starczylo na 2 dni ,nie wiem jak ludzie moga myslec ze ta dieta moze byc "katujaca" w jakis sposob ,ja nie odczuwam glodu ,jak sie duzo pije ,tylko czesto do wc chodze :P
ale czuje sie lepiej juz po 2 dniach ,bede sie stosowal i zdawal relacje,wagi nie zdradze bo troche szok ,jednak troche wiecej jak 145kg :-o za jakis miesiac podam ile schudlem ale patrzac na przepisy wole to niz ociekajace tluszczem kebaby,hamburgery frytki itd ,bo sa nie dosc ze zdrowsze to smaczniejsze : )

będę ci kibicować :-D ja poległam pół roku temu po zrzuceniu 4 kg, może dlastego że w dwa miesiace tylko tyle ze mnie spadło..w każdym bądź razie -powodzenia!
Boże uchroń mnie przed fałszywymi przyjaciółmi, bo z wrogami sam sobie poradze... [url=][img][/img][/url]

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

Adacymru

Post #2 Ocena: 0

2011-08-09 22:10:22 (14 lat temu)

Adacymru

Konto usunięte

Winogron niestety to nawet na etapie wprowadzania owocow nie mozna, duzo cukru w nich...
Ada

Do góry stronyOffline

Radek1986

Post #3 Ocena: 0

2011-08-09 22:40:44 (14 lat temu)

Radek1986

Mężczyzna

Konto zablokowane

Z nami od: 08-04-2011

Cytat:

2011-08-09 22:10:22, Adacymru napisał(a):
Winogron niestety to nawet na etapie wprowadzania owocow nie mozna, duzo cukru w nich...

Merry dziekuje za wsparcie ;)
mysle jednak ze schudlas tyle bo z kosci na osci to raczej sie nie da :)
Adus - ale te winogrona sa kwasne (red) nie odczuwam zeby mialy w sobie cukier ,ale jak cos to wyrzuce ,zostaly mi 2 paczki (3f w cenie 2:P) ,zaczynam odczuwac glod ale pije wode wiec wytrzymam ,jutro rano sobie zrobie cos dobrego z przepisow,jak wspominalem mialem juz diete ktora sobie sam zafundowalem,zero chleba pszennego,kurczaki (ze skora) czasem chleb zytni ale sporadycznie ,w 2 miesiace schudlem 8,5kg ,ale to dla mnie nic ,czulem sie lepiej nawet jak schudlem te 8,5kg,ale mysle ze dieta dukana dopiero pokaze mi prawdziwy efekt po 2 miesiacach ,albo i nawet po miesiacu ,zobaczymy :)
"Ile mozna patrzec na ludzi,udajac glupka,by widziec tylko to jak bardzo chcieliby byc madrzejsi?"RL:Zawod wyuczony: Kucharz,Technolog Zywienia,Teolog-Filozof(ps:uwielbiam siekac mozgi) Zainteresowania: Filozofia Psychologii,pisze Wiersze,Aforyzmy,Neologi

Do góry stronyOffline

Numer gadu-gadu

Adacymru

Post #4 Ocena: 0

2011-08-10 00:14:04 (14 lat temu)

Adacymru

Konto usunięte

Zrobisz jak uwazasz z winogronami...

Na tej diecie nie powinienes byc glodny, jak odczuwasz glod, to musisz wiecej jesc, produktow dozwolonych.
Ada

Do góry stronyOffline

Argosman

Post #5 Ocena: 0

2011-08-10 11:12:04 (14 lat temu)

Argosman

Mężczyzna

Z nami od: 07-09-2010

Ostatnio coraz glosniej mowi sie o tym jak ta dieta jest szkodliwa. Jest ona jedna z latwiesjszych do utrzymania, gdyz nie czuje sie glodu, ale z drugiej strony jest wysokokaloryczna i monotonna. Nigdy bym nie pomyslal, ze jedzenie samego bialka moze zaszkodzic. Chyba, ze to tylko wymysly konkurencji.

Do góry stronyOffline

Radek1986

Post #6 Ocena: 0

2011-08-11 10:48:00 (14 lat temu)

Radek1986

Mężczyzna

Konto zablokowane

witam ponownie ,mam nadzieje ze wszyscy stosuja sie do diety tak jak nalezy;-) ja po 4 dniach jedzenia kurczaka mam dosc ,rozmawialem z sasiadka o diecie dukana ,dala mi ksiazke ,oczywiscie mam dosc bo musze sobie zrobic cos innego do jedzenia ,powiedziala ze musze jesc otreby na dobre trawienie...jakos dziwne ze bez tego wczoraj latalem w nocy do kibla 6 razy:-] moze przez to ze mieszam wode z mlekiem ,ale po 4 dniach stosowania diety mozna powiedziec "oczyszczajacej" czuje sie o wiele lepiej ,czy schudlem? napewno troche spadlo ,sasiadka powiedziala ,ze moge jesc wolowine ,pomyslalem masakra ,moje najlepsze mieso w diecie? myslalem ze tylko kurczak bez skory jest dozwolony ,w sainsburym mozna kupic 100 % Beef mieso mielone lub steki ,prawdopodobnie w najblizszych dniach pierdzielne se cos w Beef style ,Master dukan powinien zalozyc religie dukana jesli chodzi o ta diete ,nie dosc ze nie odczuwa sie glodu to jeszcze dodatkowo mozna jesc rzeczy ,ktore na pozor wydaja sie niezbyt kaloryczne,dostalem ksiazke ,
co do ostatniej wypowiedzi - mozna jesc jajka z zoltkami ,to nie tylko bialko ,mozna wprowadzac rozne dodatki do diety ,jak ktos zyje samym bialkiem to moze miec problemy z watroba prawdopodobnie ,nie znam sie ale w ksiazce sa opisane produkty ktore nie bazuja na bialku w wiekszosci ,tak wiec spokojnie mozna stosowac diete ,chociaz jestem w fazie poczatkujacej ,czuje sie o wiele lepiej niz pare dni temu ,a jak tam u was?
"Ile mozna patrzec na ludzi,udajac glupka,by widziec tylko to jak bardzo chcieliby byc madrzejsi?"RL:Zawod wyuczony: Kucharz,Technolog Zywienia,Teolog-Filozof(ps:uwielbiam siekac mozgi) Zainteresowania: Filozofia Psychologii,pisze Wiersze,Aforyzmy,Neologi

Do góry stronyOffline

Numer gadu-gadu

osinka17

Post #7 Ocena: 0

2011-08-11 12:52:46 (14 lat temu)

osinka17

Kobieta

Z nami od: 16-12-2008

Radek zabieraj sie za czytanie ksiazki :-]

nie musisz jesc tylko kurczaka!!!!

mozesz jesc ryby swieze, ryby w puszkach <bez tluszczow>, w sosie wlasnym

jajka

chuda wolowine <polecam dukanowski buef strogonow> zrobilam wielki gar i juz trzeci dzien jemy hihihih uwielbiamy!!!!

kurczaka, indyka - unikaj tluszczu

chudy nabial, kefiry, jogurty low fat, bez cukru

i mase innych rzeczy!!!

powodzenia

[ Ostatnio edytowany przez: osinka17 11-08-2011 12:54 ]

Pozdrawiam

Do góry stronyOffline

Numer gadu-gadu

Radek1986

Post #8 Ocena: 0

2011-08-11 13:00:15 (14 lat temu)

Radek1986

Mężczyzna

Konto zablokowane

Cytat:

2011-08-11 12:52:46, osinka17 napisał(a):
Radek zabieraj sie za czytanie ksiazki :-]

nie musisz jesc tylko kurczaka!!!!

mozesz jesc ryby swieze, ryby w puszkach <bez tluszczow>, w sosie wlasnym

jajka

chuda wolowine <polecam dukanowski buef strogonow> zrobilam wielki gar i juz trzeci dzien jemy hihihih uwielbiamy!!!!

kurczaka, indyka - unikaj tluszczu

chudy nabial, kefiry, jogurty low fat, bez cukru

i mase innych rzeczy!!!

powodzenia

[ Ostatnio edytowany przez: <i>osinka17</i> 11-08-2011 12:54 ]

to ja wsiadam w 74 i jade do was ;-)
mam nadzieje ze znajde ten przepis w ksiazce ,jest troche "gruba" ;p

Do góry stronyOffline

Numer gadu-gadu

osinka17

Post #9 Ocena: 0

2011-08-11 13:30:11 (14 lat temu)

osinka17

Kobieta

Z nami od: 16-12-2008

a przyjedz - zostalo troche :-]

dzis na obiad robie - podsmazam cebulke + papryke + piersi z kurczaka pokrojone w paseczki, jak wszystko miekkie to dodaje serek prsident soft cheese jakis smakowy,podlewam woda z lyzeczka mazeiny i wychodzi pyszne miesko z sosem (my na dniach warzywnych teraz)

a jak proteiny to cebula+piersi+serek

tu masz super strone z przepisami:
http://www.dukania.pl/index.php
Pozdrawiam

Do góry stronyOffline

Numer gadu-gadu

monique267

Post #10 Ocena: 0

2011-08-12 18:03:49 (14 lat temu)

monique267

Kobieta

Z nami od: 06-08-2011

Ja też jak na te kilka dni czuję się o niebo lepiej co prawda waga stoi ale może liczyłam na zbyt szybkie efekty. Ale się nie poddaje.Pozdrawiam

Do góry stronyOffline

Strona 243 z 268 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 242 | 243 | 244 ... 266 | 267 | 268 ] - Skocz do strony

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,