MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

Dieta proteinowa Dukana

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Strona 241 z 268 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 240 | 241 | 242 ... 266 | 267 | 268 ] - Skocz do strony

Str 241 z 268

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

Radek1986

Post #1 Ocena: 0

2011-08-04 11:43:39 (14 lat temu)

Radek1986

Mężczyzna

Konto zablokowane

Z nami od: 08-04-2011

Cytat:

2011-08-04 07:33:05, elmik25 napisał(a):
Radek problem w tym ze ja juz bylem na tej diecie, w tamtym roku wazac 131kg spadlem do 111 w kilka miesiecy. Niestety nie dotrzymalem do "upragnionych" 100kg. Dieta poszla w las, nie zrobilem fazy 3 tzw. utrwalania. Efekt, po roku czasu waga wrocila do 125 i o to jestem :)
Linki moge ci podrzucic jak wroce do domu, teraz pisze z telefonu wiec nie mam takiej mozliwosci.
Dieta ta nie jest tylko dla bardzo otylych, kazdy moze zgubic pare kilo. Z tym ze otylym waga szybciej idzie w dol, bo maja ca zrzucac :)

ok bede czekal ,dziekuje,jutro zrobie potrzebne zakupy ,problem w tym ze moja kolezanka mnie pocieszyla ,ze jesli schudne to strace swoj urok ,bo bedzie mi zwisala skora po schudnieciu,pozniej dodala jednak ze mi to nie grozi:-] powiedziala ze musze cwiczyc do tego zeby na wypadek gdybym bardzo schudl nie zwisala mi skora,nie wiem ,ja mysle ze nie jestem az tak otyly ze to wszystko pojdzie mi w zwis skorny ,i co jeszcze powiedziala ,ze jesli schudne to i na mojej twarzy bedzie to widoczne,a juz se zaczalem marzyc ,zeby na modela startowac w przyszlosci :P jedno wiem ze bardzo otyli ludzie ktorzy schudli ponad 200kg moga miec z tym problem ,ale nie przy mojej wadze i wzroscie ,po mnie widac jakbym wazyl 120 ,no coz ,zaczne diete ,poczekam na rezultaty i wszystko opisze ile schudlem w ile tygodni/miesiecy ,moj tata wazyl 122kg ,schudl na tej diecie do 101/2 ,ale wrocil do wagi 107/108,ja na swojej wlasnej wymyslonej diecie bez chleba schudlem 8,5kg w ciagu 2 miesiecy ,moze i malo ale jadlem to na co mialem ochote ,najczesciej kurczaka,a co dziwne spadlo mi pare kg po zjedzonej pizzy,kiedy juz nie wytrzymalem,ale mimo wszystko bedac w Anglii wrocilem do swojej wagi albo waze nawet i wiecej,poczekamy i zobaczymy,diety bede sie stosowal,jesli schudne rygorystycznie mowiac stosujac ta diete w ciagu 2 miesiecy okolo 20-25kg to bede zadowolony i bede ja stosowal ,a do celu powinno sie dazyc ,w zaleznosci od silnej woli ,ja chce wazyc ponizej setki ,teraz mam 145kg ,jestem pewny ze za pare miesiecy skopiuje moja wypowiedz i powiem ,ze dotarlem do celu : )tylko prosze o jak najbardziej rygorystyczne i pewne a zarazem zdrowe przepisy.
"Ile mozna patrzec na ludzi,udajac glupka,by widziec tylko to jak bardzo chcieliby byc madrzejsi?"RL:Zawod wyuczony: Kucharz,Technolog Zywienia,Teolog-Filozof(ps:uwielbiam siekac mozgi) Zainteresowania: Filozofia Psychologii,pisze Wiersze,Aforyzmy,Neologi

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

Numer gadu-gadu

osinka17

Post #2 Ocena: 0

2011-08-04 15:10:20 (14 lat temu)

osinka17

Kobieta

Z nami od: 16-12-2008

Radek napoczatek kup sobie grilla elektrycznego i dobra patelnie :)

Potem od razu gnaj do sklepu do podudzia z kurczaka bez skory i kosci - idealnie nadaja sie na grilla i sa pyszne!!!!

U nas grill to podstawa - robimy steki, podudzia, ogolnie miesko
Pozdrawiam

Do góry stronyOffline

Numer gadu-gadu

Slowianka

Post #3 Ocena: 0

2011-08-06 13:23:21 (14 lat temu)

Slowianka

Kobieta

Z nami od: 04-01-2009

Pierwsza faza za mna i tylko 0.5 kg w dol :-(
"O każdej przyjemności mozna zapomnieć bez żalu, jeśli na jej miejsce pojawi się większa".

Do góry stronyOffline

Adacymru

Post #4 Ocena: 0

2011-08-06 13:31:51 (14 lat temu)

Adacymru

Konto usunięte

Ile dni?
Ada

Do góry stronyOffline

elmik25

Post #5 Ocena: 0

2011-08-06 13:35:28 (14 lat temu)

elmik25

Mężczyzna

Z nami od: 05-04-2009

Radek skoro bez samego chleba na "wymyslonej" diecie schudles prawie 9kg to dukan tez powinien cos zadzialac.
Tutaj podaje ci kilka linkow, Faza pierwsza, przepisy a najlepiej jak bys sie zglosil do Ady lub Hazardzistki. One sa jak "chodzące" ksiażki :-] Maja obszerna wiedze na temat tej diety.

Słowianka- coś mało Ci poszło tej wagi, ile trwała faza pierwsza? I ile masz do zrzucenia? Jeśli można wiedzieć :-]

[ Ostatnio edytowany przez: elmik25 06-08-2011 13:40 ]

.

Do góry stronyOffline

Adacymru

Post #6 Ocena: 0

2011-08-06 13:46:32 (14 lat temu)

Adacymru

Konto usunięte

Jak podasz Radek twoj mail, to co podesle jakies materialy, chociaz jak przeczytasz od poczatku, to walkowane tez wszystkie etapy byly. Rozumiem jednak jaka mieszanke w glowie mozna miec na pocztaku, ja po przeczytaniu pierwszy raz ksiazki, czytalam dodatkowe materialy, ale ksiazke przerabialam stopniowo, czyli jak bylam na I etapie, to juz nie zagladalam do dzialow co pisze o nastepnych, bo mi sie mieszalo. Przeszlam na II etap, to czytalam o tym etc etc.

Pol kilo to moze malo, chyba, ze ktos jest juz na setnej diecie, to organizm sie broni, juz jest wyszkolony jak sie zabezpieczyc przed strata. Znam jednak osoby, ktore na poczatku malo stracily w fazie niby szoku dla organizmu, ale pozniej organizm sie przelamal, i juz stopniowo waga spadala. Najwazniejsze sie nie poddac.

Ciekawa jestem jak Zuza sie ma na diecie, bo sie malo pojawia, moze calkiem zniknela tak schudla, bo wiem ze efekty ona miala niesamowite.

Jak ci idzie obecne podejscie Elmik?
Ada

Do góry stronyOffline

elmik25

Post #7 Ocena: 0

2011-08-06 14:10:49 (14 lat temu)

elmik25

Mężczyzna

Z nami od: 05-04-2009

Cytat:

2011-08-06 13:46:32, Adacymru napisał(a):

Ciekawa jestem jak Zuza sie ma na diecie, bo sie malo pojawia, moze calkiem zniknela tak schudla, bo wiem ze efekty ona miala niesamowite.

Jak ci idzie obecne podejscie Elmik?

Też jestem ciekawy jak tam zuza, coś mi się wydaje że wkroczyła już w trzecią fazę "wtajemniczenia" :-]
U mnie powoli do przodu, kończę czwarty tydzień z efektem 7 kilo w dół. Muszę przyznać że "oszukuję" troszqqq :-]
.

Do góry stronyOffline

Slowianka

Post #8 Ocena: 0

2011-08-06 14:29:52 (14 lat temu)

Slowianka

Kobieta

5 dni, bo chce schudnac okolo 12 kg.
Moj chlopak schudl 2.5 kg - jjemy praktycznie to samo.
Ale tak latwo sie nie zniechecam, zobacze co przyniesie II faza.
"O każdej przyjemności mozna zapomnieć bez żalu, jeśli na jej miejsce pojawi się większa".

Do góry stronyOffline

Slowianka

Post #9 Ocena: 0

2011-08-06 14:34:57 (14 lat temu)

Slowianka

Kobieta

PS. Wlasnie piecze mi sie serniczek dukanowski :)

Do góry stronyOffline

Adacymru

Post #10 Ocena: 0

2011-08-06 14:37:47 (14 lat temu)

Adacymru

Konto usunięte

Wcisnij wiecej protein (mieso i ryby) to moze dogonisz swoja polowke. Moj maz tez szybciej tracil ode mnie, ale on steki to mogl trzy razy dnia jesc.
Ada

Do góry stronyOffline

Strona 241 z 268 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 240 | 241 | 242 ... 266 | 267 | 268 ] - Skocz do strony

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,