Cytat:
2011-08-04 07:33:05, elmik25 napisał(a):
Radek problem w tym ze ja juz bylem na tej diecie, w tamtym roku wazac 131kg spadlem do 111 w kilka miesiecy. Niestety nie dotrzymalem do "upragnionych" 100kg. Dieta poszla w las, nie zrobilem fazy 3 tzw. utrwalania. Efekt, po roku czasu waga wrocila do 125 i o to jestem
Linki moge ci podrzucic jak wroce do domu, teraz pisze z telefonu wiec nie mam takiej mozliwosci.
Dieta ta nie jest tylko dla bardzo otylych, kazdy moze zgubic pare kilo. Z tym ze otylym waga szybciej idzie w dol, bo maja ca zrzucac
ok bede czekal ,dziekuje,jutro zrobie potrzebne zakupy ,problem w tym ze moja kolezanka mnie pocieszyla ,ze jesli schudne to strace swoj urok ,bo bedzie mi zwisala skora po schudnieciu,pozniej dodala jednak ze mi to nie grozi
![:-] :-]](modules/Forum/images/smiles/lol.gif )
powiedziala ze musze cwiczyc do tego zeby na wypadek gdybym bardzo schudl nie zwisala mi skora,nie wiem ,ja mysle ze nie jestem az tak otyly ze to wszystko pojdzie mi w zwis skorny ,i co jeszcze powiedziala ,ze jesli schudne to i na mojej twarzy bedzie to widoczne,a juz se zaczalem marzyc ,zeby na modela startowac w przyszlosci

jedno wiem ze bardzo otyli ludzie ktorzy schudli ponad 200kg moga miec z tym problem ,ale nie przy mojej wadze i wzroscie ,po mnie widac jakbym wazyl 120 ,no coz ,zaczne diete ,poczekam na rezultaty i wszystko opisze ile schudlem w ile tygodni/miesiecy ,moj tata wazyl 122kg ,schudl na tej diecie do 101/2 ,ale wrocil do wagi 107/108,ja na swojej wlasnej wymyslonej diecie bez chleba schudlem 8,5kg w ciagu 2 miesiecy ,moze i malo ale jadlem to na co mialem ochote ,najczesciej kurczaka,a co dziwne spadlo mi pare kg po zjedzonej pizzy,kiedy juz nie wytrzymalem,ale mimo wszystko bedac w Anglii wrocilem do swojej wagi albo waze nawet i wiecej,poczekamy i zobaczymy,diety bede sie stosowal,jesli schudne rygorystycznie mowiac stosujac ta diete w ciagu 2 miesiecy okolo 20-25kg to bede zadowolony i bede ja stosowal ,a do celu powinno sie dazyc ,w zaleznosci od silnej woli ,ja chce wazyc ponizej setki ,teraz mam 145kg ,jestem pewny ze za pare miesiecy skopiuje moja wypowiedz i powiem ,ze dotarlem do celu : )tylko prosze o jak najbardziej rygorystyczne i pewne a zarazem zdrowe przepisy.
"Ile mozna patrzec na ludzi,udajac glupka,by widziec tylko to jak bardzo chcieliby byc madrzejsi?"RL:Zawod wyuczony: Kucharz,Technolog Zywienia,Teolog-Filozof(ps:uwielbiam siekac mozgi) Zainteresowania: Filozofia Psychologii,pisze Wiersze,Aforyzmy,Neologi