MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

Dieta proteinowa Dukana

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Strona 237 z 268 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 236 | 237 | 238 ... 266 | 267 | 268 ] - Skocz do strony

Str 237 z 268

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

Adacymru

Post #1 Ocena: 0

2011-07-03 21:04:00 (14 lat temu)

Adacymru

Konto usunięte

Elmik, przetarles juz szlak, teraz tylko powtorka z rozrywki...:-]
Nie zeby cie ostudzic, ale badz nastawiony, ze organizm moze stawiac oporu, jak sie zorientuje jaki trening mu szykujesz, ale to jest do przejscia, szcegolnie jak ty mowiles, ze sie nie wazyles co dzien.

Tobie Elmik poszlo rewelacyjnie, bo ty sam jeden zgubiles niewiele mniej niz to co my we dwoje sie zmagalismy, wiec w przeliczeniu na wydajnosc twojej pracy, my zostalismy daleko w tyle za twoim peletonem.

Udalo sie raz, uda sie nastepnym razem doprowadzic do mety.

PS Moj maz jak bylismy na diecie, to jak zobaczyl kogos bardzo otylego, to mowil do mnie, jakby ta osoba wiedziala jak moze wygladac za powiedzmy dwa miesiace, to zapewne chcialaby kopie ksiazki, to byla jego mala obsesja...:-], i nie mowil tego zlosliwie wcale, chociaz zaloze sie, ze mogloby mu sie po glowie dostac nie raz, jakby tak glosno swoje "porady" zaproponowal...
Ada

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

elmik25

Post #2 Ocena: 0

2011-07-03 21:11:21 (14 lat temu)

elmik25

Mężczyzna

Z nami od: 05-04-2009

Nastawiam się na to że organizm już nie da się "oszukać" tak łatwo jak za pierwszym razem.
To była moja pierwsza dieta w życiu, i przez pierwsze tygodnie nie "zgrzeszyłem" nawet myślami :-] nie mówiąc o czynach...Ale opłacało się efekty były widoczne gołym okiem, koledzy klepali po ramieniu a nie po brzuchu hehee :-]
Dam rade!!
Warto...
.

Do góry stronyOffline

anana8

Post #3 Ocena: 0

2011-07-03 21:40:56 (14 lat temu)

anana8

Kobieta

Z nami od: 08-06-2011

elmik25 pewnie że dasz rade,a ja tez chcę tylko... kurcze musze pujsc do lekarza chyba bo...od 2 tygodni mam dziwny ból brzucha po każdym posiłku i częsta biegunka :(
Nigdy czegos takiego nie miałam,szok.

Do góry stronyOffline

Adacymru

Post #4 Ocena: 0

2011-07-03 21:44:35 (14 lat temu)

Adacymru

Konto usunięte

O problemach na "tronie" wspomina nie jeden na diecie Dukana, on zreszta sam o tym mowi, ale o biegunce, to na Dukanie nie slyszalam, co nie znaczy ze nie moze byc. Badania zawsze warto zrobic, jesli sa obway, czy inne dolegliwosci, nie kazda dieta pasuje do kazdego organizmu. Zdrowia tylko wypada zyczyc teraz.
Ada

Do góry stronyOffline

elmik25

Post #5 Ocena: 0

2011-07-03 21:45:03 (14 lat temu)

elmik25

Mężczyzna

Z nami od: 05-04-2009

To nie ma się co zastanawiać tylko do GP jutro się wybrać. Biegunka to dziwne bo na dukanie raczej w druga stronę z tymi sprawami...
I nie zapominajcie o wodzieeeeee dużo dużo dużo tym bardziej że teraz organizm szybciej traci wodę z powodu temperatury powietrza.
.

Do góry stronyOffline

anana8

Post #6 Ocena: 0

2011-07-04 11:54:53 (14 lat temu)

anana8

Kobieta

Adacymru i elmik25 dzięx za troskę:)
No idę dzisiaj dopiero do lekarza ale się zapisac czyli zanim sie dostanę na wizytę to troszke potrwa pewnie.
Oj tam ze mnie twarda sztuka jest to dam jakos rade,tylko wiecie zaczynaja mi się mroczki przed oczami i ręce drgają :) Ale o tym właśnie chyba pisał Dukan ,że mogą takie objawy byc na początku:(

Do góry stronyOffline

lalunay

Post #7 Ocena: 0

2011-07-04 12:09:39 (14 lat temu)

lalunay

Kobieta

Z nami od: 29-03-2010

Hej, Anna u mnie ten sam problem tzn. biegunka, ale na szczescie nie caly czas tylko czasami,ja wiem ze u mnie to czasem tak jest po kawce i papierosie,szczegolnie w biegu,wiec za bardzo sie tym nie przejmuje.Mroczkow nie mam,tylko w pierwszy i drugi dzien dziwnie sie czulam i wlasnie rece mi sie trzesly.Sluchajcie ja nie moge dojsc jak to jest z tymi produktami,niby nie mozna np tluszczy roslinnych a kostke rosolowa tak,no a wlasnie w kostce sa te tluszcze.Zaczynam rezygnowac z wielu zeczy nawet z listy,juz zastapilam kostke zwykla vegeta.

Do góry stronyOffline

wielbicielka

Post #8 Ocena: 0

2011-07-04 14:05:57 (14 lat temu)

wielbicielka

Kobieta

Z nami od: 29-04-2011

Anna mroczki i drganie rak moze swiadczyc o zbyt niskim poziomie cukru we krwi. Nalegaj na badanie krwi pod wzgledem cukrzycy. Moze to fakszywy alarm ale lepiej miec pewnosc,
Ja na poczatku diety mialam dziwne obiawy ( ciagle bylam zmeczona mimo ze duzo jadlam, senna non stop, bole glowy, drzenie rak, rozdraznienie), pozniej ustaly, ale wydaje mi sie ze to organizm walczyl bym sie poddala i dala mu chociaz troszke cukru lub tluszczyku

Do góry stronyOffline

anana8

Post #9 Ocena: 0

2011-07-04 14:17:47 (14 lat temu)

anana8

Kobieta

O widzicie jakie Wy fajni i mądrzy jasteście:)
Oj cukrzycą mnie nie straszcie,robiłam sobie niby 4 miesiące temu badania krwi,moczu i TSH i wszystko było ok.Ogólnie to ja leczę się na tarczycę to znaczy po operacji jestem już ponad 10 lat ale hormony biorę ciągle. Mam nadzieję że mroczki ustąpią i że uda mi się zorganizowac szybko wizytę u lekarza.

Do góry stronyOffline

Adacymru

Post #10 Ocena: 0

2011-07-04 20:02:14 (14 lat temu)

Adacymru

Konto usunięte

Anna, ja tez mialam operacje na tarczyce (nadczynna wtedy), i wycieto mi wiekszosc, a ze dwa lata temu (juz dokladnie nie pamietam) okazalo sie, ze mam niedoczynna, i to byl ostatni gwozdz w mojej trumnie przybywania wagi. Na mnie dieta dzialala bardzo pozytywnie, moze mialam szczescie, ale ja czulam sie bardziej energiczna jak zaczelam diete, a moze wyniki mnie podbudowywaly. A pozniej juz bylo tylko z gorki i bardziej pozytywnie (nie powiem, ze nie przezywalam braku owocow, chleba etc, bo mi brakowalo, ale przezylam, i we dwoje pewnie lzej, a jeszcze ze oboje jestesmy uparci i zdeterminowani...). Jak robilam pozniej badania poziomu hormonow, to moje wyniki wrocily do normy.

Moze sprobowac musisz jakies witaminy zeby podbudowac organizm, i pamietac o wodzie, i nie glodzic sie.
Ada

Do góry stronyOffline

Strona 237 z 268 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 236 | 237 | 238 ... 266 | 267 | 268 ] - Skocz do strony

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,