MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

Dieta proteinowa Dukana

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Strona 232 z 268 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 231 | 232 | 233 ... 266 | 267 | 268 ] - Skocz do strony

Str 232 z 268

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

DariaT

Post #1 Ocena: 0

2011-07-02 06:42:28 (14 lat temu)

DariaT

Kobieta

Administrator

Z nami od: 15-07-2009

Witam, naczytałam się w zeszłym roku jak Wam dobrze idzie :-)na Dukanie itp, wzięłam się za siebie i schudłam około 16 kilo w ciągu kilku miesięcy (trochę z tego to pewnie woda...) ale dieta bardzo mi odpowiadała a to co Tu przeczytałam wystarczyło i efekty były znakomite a ja czułam się świetnie, badania robiłam i wyniki po diecie były lepsze niz poprzednio, wszystko pięknie, tylko przez ostatnie miesiące o diecie zapomniałam i efekty niestety widać "gołym okiem" - jakies 10 kilo do przodu - tragedia, może nie wysilałam sie zbytnio z tą dietą, bo uwielbiam ryby i dla mnie ta dieta to przyjemność (choć pomidory i ich zapach śniły mi się po nocach...), ale teraz widzę dopiero co straciłam i nie chodzi o to że byłam szczuplejsza, ale zdecydowanie lepiej się czułam i teraz spokojnie mogłabym sobie dalej schodzić delikatnie z wagą w dół, gdyby nie to że zupełnie się zaniedbałam i czeka mnie to samo, czyli faza pierwsza, a wydaje mi sie że jednak jest to trochę szok dla organizmu, a ja mu funduję już drugi taki w ciągu roku. No nic właśnie zrobiłam pierwszy krok z dzisiejszym śniadaniem, a właściwie zrobiłam też drugi z wpisem na MW... mam nadzieję, że trochę mnie zmotywujecie i moze na razie nie będę podawała mojej wagi (żeby ludzi nie straszyc... ) ale będę wpisywała jej ubytki :-)

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

wielbicielka

Post #2 Ocena: 0

2011-07-02 07:52:46 (14 lat temu)

wielbicielka

Kobieta

Z nami od: 29-04-2011

Daria ja mialam to samo, w zeszlym roku na dukanie stracilam okolo 12 kg, zostawilam ja i po jakims czasie mam 6 kg z powrotem. Powrocilo ale to z wlasnej winy, mam mniej ruchu i wcinam duzo slodyczy, wiec to tylko i wylacznie moja wina i nei ma co zwalac na diete. Nie potrafilam odmowic slodyczowych przysmakow, gdybym je jadla z glowa te 6 kg by nie powrocilo.
Ja tez wracam do dukana, ciezko bedzie bo duzo rzeczy wycofali nam z tesco, od jakiegos tygodnia nie ma otrebow, serka homogeni. . Trzeba chcyba bedzie do sainsburego podjechac na wieksze zakupy :)

Do góry stronyOffline

DariaT

Post #3 Ocena: 0

2011-07-02 08:16:13 (14 lat temu)

DariaT

Kobieta

Administrator

Z nami od: 15-07-2009

masz rację, uwielbiam lody i czekoladę, ale wiem, że jak tylko zaczne trochę chudnąć, to będę miała bardzo silną motywację i nie będę miała na nie ochoty, poza tym za chwilę jade zakupić coś z letniej garderoby, bo z tej co mam niestety "wyrosłam" i to będzie straszne, nienawidzę zakupów, a już widzę jak będę próbowała wcisnąć coś na siebie... ale nie mam wyjścia, bo w czymś muszę chodzić, a niestety mamy lato i pod swterkiem już nie można ukryć tego i owego.
Najważniejsze, że się opanowałam, lepiej późno niż wcale.
To działamy :-)

Do góry stronyOffline

wielbicielka

Post #4 Ocena: 0

2011-07-02 10:31:13 (14 lat temu)

wielbicielka

Kobieta

Dzialamy :)

Do góry stronyOffline

anana8

Post #5 Ocena: 0

2011-07-02 10:47:23 (14 lat temu)

anana8

Kobieta

Z nami od: 08-06-2011

DariaT ja chcę z Tobą od dzisiaj zaczynac:) co Ty na to? Czekałam własnie na odpowiedni moment,to znaczy dietę mam już wydrukowaną i wiem co jeśc a czego nie ale....chyba czekałam na motywacje:) Teraz jestem gotowa tylko....boję się ,że nie dotrwam do końca bo łasuch ze mnie:) ale próbowac można :)
Kto jeszcze chętny dzisiaj na dołączenie do nas?
Najgorsze jest to ,że jak będe gotowac normalne obiady synkowi i mężowi to będe próbowała tylko czy nie zasłone i znając mnie żebym tylko za dużo he he nie próbowała:)

Do góry stronyOffline

anana8

Post #6 Ocena: 0

2011-07-02 10:52:14 (14 lat temu)

anana8

Kobieta

A dodam jeszcze,że robie od 18 dni 6 waidera i widac efekty,więc dotrwam do końca ,do tego jakby dietka doszła to może bym wyglądała jak człowiek po jakimś czasie :)
Ja w ciąży zaszalałam z jedzeniem -skutek duuuuuża nadwaga:(

Do góry stronyOffline

wielbicielka

Post #7 Ocena: 0

2011-07-02 10:53:21 (14 lat temu)

wielbicielka

Kobieta

Anana niech maz doprawia i probuje, ja o tyle mam latwiej ze nie sole naszych potraw wogole w trakcie gotowania dopiero na talerzu bo moj maluch ma 20 miesiecy wiec chce oszczedzic mu zbednej soli najdluzej jak sie da. Duzo tez obiadkow robilam takich samych tylko ze ja bez makaronu czy ziemniaka a oni z tymi dodatkami.

Do góry stronyOffline

Adacymru

Post #8 Ocena: 0

2011-07-02 10:57:57 (14 lat temu)

Adacymru

Konto usunięte

Z samopoczuciem podczas diety u mnie bylo to samo, wyniki mialam lepsze, sam lekarz sie dziwil. Wlasnie mialam pw chyba rekord wyspowych dukanczykow, 25 kg, to jest osiagniecie (nie bede podawac kto, bo bylo info na w tylko). To jest osiagniecie i determinacja !!!

Ja sama stwierdzilam, ze musze wiecej dukanowskiego menu wprowadzic, bo wlasnie o to samopoczucie chodzi mi, zeby powrocic, nie zeby wiecej zrzucic, i moj maz mowi to samo (chociaz jemu troszeczke przybylo, ale to bardziej przypisalabym lampkom wina, niz niedociagnieciom diety). Moj maz na to jak na lato, on miesem moze zyc sniadanie obiad i kolacja (a jak juz sa steki...).

Powodzenia wszystkim (mialam napisac dziewczyny, ale mielismy tez i odwaznych mezczyzn tutaj).

Ada

Do góry stronyOffline

anana8

Post #9 Ocena: 0

2011-07-02 11:17:41 (14 lat temu)

anana8

Kobieta

No własnie męźczyźni też fajnie jak by się przyłączyli,z kimś zawsze raźniej:)
Mąż nie doprawi obiadków bo w pracy jest prawie cały dzien.
Dziewczynki moja teściowa jakieś 2 lata temu była na tej diecie,schudła 18 kg,ale później sobie za duźo pozwoliła troszke i z 6 kg wróciło. Ona mogła to i ja chce.
Muszę sobie tylko wagę sprawic:)
A Wy dużo chcecie zrzucic kg?
Moje marzenie to 20 he he ale z 10 kg zrzuconych też bym była przeszczęsliwa

Do góry stronyOffline

anana8

Post #10 Ocena: 0

2011-07-02 11:21:54 (14 lat temu)

anana8

Kobieta

wielbicielka a jeżeli chodzi o Ciebie to powiem Ci ,że nawet jeżeli 6 kg Ci powróciło to i tak masz powód do dumy bo....6 sie pozbyłaś:) Gratuluje:)

Do góry stronyOffline

Strona 232 z 268 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 231 | 232 | 233 ... 266 | 267 | 268 ] - Skocz do strony

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,