MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

Dieta proteinowa Dukana

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Strona 184 z 268 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 183 | 184 | 185 ... 266 | 267 | 268 ] - Skocz do strony

Str 184 z 268

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

Post #1 Ocena: 0

2011-02-11 19:29:15 (15 lat temu)

Uczestnik nie jest zarejestrowany

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

tolcia13

Post #2 Ocena: 0

2011-02-11 19:52:49 (15 lat temu)

tolcia13

Posty: 95

Kobieta

Z nami od: 06-05-2009

Skąd: uk

Dobry wieczór wszystkim:)
Nie mialam czasu wcześniej zajrzec a tu tyle stron przybyło do nadrobienia:)
hazardzistka ja sie ciesze ze jednak nas nie opuscilaś:)i ciesze sie ze nas przybywa:)
dudzia twoj serniczek z galaretka przepysznie wyglada i napewno tak samo amakuje:)ja jutro bede piekła:)możesz zdradzic przepis na biszkopt?

pozdrawiam wszystkich:)

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

KALINA2

Post #3 Ocena: 0

2011-02-11 19:56:19 (15 lat temu)

KALINA2

Posty: 188

Kobieta

Konto zablokowane

Z nami od: 14-11-2006

dzisiaj w wędzone płaty łososia nałożyłam po łyżce Qarka i zawinełam w rulonik- szybciutka pychotka , polecam dziewczyny
Szklanka jest zawsze do połowy pełna

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

Post #4 Ocena: 0

2011-02-11 20:01:27 (15 lat temu)

Uczestnik nie jest zarejestrowany

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

KALINA2

Post #5 Ocena: 0

2011-02-11 20:05:09 (15 lat temu)

KALINA2

Posty: 188

Kobieta

Konto zablokowane

Z nami od: 14-11-2006

dziewczyny jade do TESCo co jest potrzebne na sernik taki jak wkleiła JOY1980 ???? Prosze podajcie składniki
Szklanka jest zawsze do połowy pełna

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

invisible

Post #6 Ocena: 0

2011-02-11 20:22:49 (15 lat temu)

invisible

Posty: 344

Z nami od: 10-06-2007

hasardzistka a czy galaretke uzylas normalna owocowa.mozna?a czy mozna dodawac zelatyna w proteinach .bo schecia zrobilabym sobie galarete z kurczaka,duzo wazyw i mysle ,ze bez bulionu by sie obylo.Tylko czy zelatyne mozna?

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

Gabryska1234

Post #7 Ocena: 0

2011-02-11 20:36:49 (15 lat temu)

Gabryska1234

Posty: 825

Kobieta

Z nami od: 13-08-2010

Skąd: Bradford

ja jadlam zelatyne - tzn dodawalam do sernika na zimno i mam zamiar zrobic galarete z kurczaka na kolejna faze protein

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

jolanta12

Post #8 Ocena: 0

2011-02-12 01:48:11 (15 lat temu)

jolanta12

Posty: 934

Kobieta

Z nami od: 28-11-2007

Skąd: Londyn

Dziewczyny jakie serki wiejskie jecie??
Ja chyba robie duzy blad bo kupuje polski z 5% zawartoscia tluszczu.

[ Ostatnio edytowany przez: jolanta12 12-02-2011 01:53 ]

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

Post #9 Ocena: 0

2011-02-12 08:25:19 (15 lat temu)

Uczestnik nie jest zarejestrowany

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

invisible

Post #10 Ocena: 0

2011-02-12 08:39:41 (15 lat temu)

invisible

Posty: 344

Z nami od: 10-06-2007

Jolka w Polskim sklepie tez sa serki wiejskie light,maja 0.3% tluszczu.

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

Strona 184 z 268 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 183 | 184 | 185 ... 266 | 267 | 268 ] - Skocz do strony

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia


 
  • Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,