Od kilku dni studiuję pewien owoc: jagoda acai. Świat oszalał na jej punkcie - dla jej własności oczywiście a nie dla wyglądu

Podzielę się swoimi opiniami jak skończę "naukę", bo zdania uczonych nt tej jagódki są podzielone.
Str 2 z 2 |
|
---|---|
bartek77 | Post #1 Ocena: 0 2010-01-31 22:56:13 (15 lat temu) |
Konto zablokowane Z nami od: 19-01-2006 Skąd: Hove |
Nie, dzięki, ja już schudnąć więcej nie chcę. I tak mam (wg mnie) lekką niedowagę. Chodzi mi raczej o witaminki i minerały, lecz nie takie z Lidla
![]() Od kilku dni studiuję pewien owoc: jagoda acai. Świat oszalał na jej punkcie - dla jej własności oczywiście a nie dla wyglądu ![]() Podzielę się swoimi opiniami jak skończę "naukę", bo zdania uczonych nt tej jagódki są podzielone. |
bartek77 | Post #2 Ocena: 0 2010-02-04 22:56:57 (15 lat temu) |
Konto zablokowane Z nami od: 19-01-2006 Skąd: Hove |
OK - dobre informacje. Studia skończone. Wybrałem. To coś unikalnego na rynku suplementów, na czym można jeszcze zarobić. Co?
Hmmm, dowiedz się sam/a: zapraszam na internetową konferencję w każdą niedzielę o godz. 20:00 lub każdy czwartek o 19:00 na www.naszakonferencja.com Jeżeli podzielasz mój pogląd na ten temat - proszę o kontakt e-mail: bartek.monavie@gmail.com [ Ostatnio edytowany przez: bartek77 24-02-2010 09:36 ] |
Post #3 Ocena: 0 2010-02-04 23:46:30 (15 lat temu) |
|
![]() Anonim |
Usunięte
|
Stanley39 | Post #4 Ocena: 0 2010-02-20 17:34:45 (15 lat temu) |
Z nami od: 20-02-2010 Skąd: Londyn |
W dzisiejszych czasach stosowanie suplementów diety staje się na porządku dziennym, ale nie mówię tu o produktach dostępnych w supermarketach czy też w tradycyjnych aptekach. Obecnie rynek różnego rodzaju odżywek i suplementów diety to oddzielna branża, która nie ma nic wspólnego z farmacją i jak to się mówi nowoczesną medycyną. Nasza "nowoczesna medycyna" poszła w kierunku nowoczesnych technologii, implantów, chemioterapii, antybiotyków i szczepionek zapominając albo wręcz stroniąc od medycyny naturalnej i metod leczenia znanych od setek czy tysięcy lat. Koncerny farmaceutyczne traktują obecnie branżę suplementów diety i ziołolecznictwa jak swojego wroga gdyż stosowanie produktów z tej kategorii uszczupla ich wielkie portfele i zmniejsz liczbę klientów w gabinetach lekarskich i aptekach, które to są żyłą złota dla tych koncernów.
Branża suplementów diety w ciągu ostatnich lat przeżywa niesamowity rozwój i staje się tak popularna jak np. kosmetyki. Powstaje wiele firm produkujących znakomite suplementy na bazie ziół, warzyw i owoców, przy których produkcji nie stosuje się żadnej chemii i sztucznych dodatków. Niektóre firmy z tej branży dystrybuują swoje produkty tylko za pośrednictwem sieci swoich przedstawicieli, którym wypłacają wysokie prowizje za to, że są oni dla firmy żywą reklamą jej produktów. Ten model dystrybucji jest z powodzeniem stosowany przez wiele światowych koncernów z różnych branż i stał się głównym źródłem utrzymania wielu milionów ludzi na całym świcie. [ Ostatnio edytowany przez: Stanley39 20-02-2010 17:38 ] |