Cytat:
2010-04-11 10:12:32, KINGMASTERKA napisał(a):
Cytat:
2010-04-10 19:25:47, cristal napisał(a):
nie dziw sie , wystarczy zapytac lekarza dlaczego tak jest

.
jestem chodzacym przykladem zlego samopoczucia po Meridii ...Moja siostar znow po Zelixie jadla jeszcze wiecej
chodz leki te maja ten skald, organizm moze inaczej reagowac .
nie obraz sie ale jak moze organizm reagowac inaczej na to samo ..
moze poprostu Twoja psychika tak reaguje ,ale skoro jest ten sam produkt ,to sam organizm dziala tak samo ,chyba ,ze te zle samopoczucie bylo spowodowane innymi czynnikami ..
czesto tutaj sie mowi ,ze np.meridia spowodowala jakas chorobę ..ale prawda jest calkiem inna...sa przeciwskazania do brania meridii..jesli nie mamy zrobionych badan i nie wiemy co nam dolega ..branie takiego leku moze spowodować ,ze pewne objawy ukrytej juz choroby sie nasilą..albo dopiero w tym czasie wyjdzie nam ta ukryta choroba ..
meridia przede wszystkim dziala na przysadke mózgową ,która wydziela wiecej serotoniny ,hormonu szczescia, bardzo wazne jest nasze nastawienie psychiczne ,kiedy chcemy poddac sie jej dzialaniu ..bo myslenie ,ze uwielbiam jesc ,ale wezme meridie i schudne jest bledne..
psychicznie trzeba sie nastawic na odchudzanie ,na ograniczenie posilkow do minimum ..wielu powie ,ze to niezdrowe ..ale przeciez w wielu przypadkach glodowki wychodza na dobre ,bo oczyszczaja organizm ..jednak przy tym trzeba spozywac duza ilosc plynow..
równiez dobre jest wspomaganie sie witaminami ..
dzien dobry czesc i czolem

)))
wrocilma !!!
kochanie , nie obrazam sie absolutnie na to co napisalas ....bo nie masz zielonego pojecia o czym piszesz...
jestem kobieta ktora prze lata wspierala sie lekami odchudzajcymi przepisywanych przez lekarzy i ani pol procenta nie ma prawde w tym co piszesz.
Piszesz o serotoninie ...
uwielbiam ja w nielegalnych substancjach
Slonce moze znasz Ty sie na dietach i tym podbnych ale o lekach to slaba wiedze masz.
Tak ja CI pisalm wczesniej : rozne leki , i rozne reagowanie organizmu , chodz sklad jest ten sam .Gdybys miala pojecie o tabletkach odchudzajacych typu Meridia to bys doskonale wiedzial ,ze bardzo duzy procent osob reaguje zle na Meridie i Afibrin a na Zelixe wrecz odwrotnie i nie jest to kwestia zadnej psychiki tak jak napisalas ..
aaaa ide spac.....szkoda gadac
[ Ostatnio edytowany przez: cristal 24-04-2010 02:18 ]