MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

Od dzis zaczynam sie odchudzac...

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Strona 5 z 53 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 ... 51 | 52 | 53 ] - Skocz do strony

Str 5 z 53

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

anna69

Post #1 Ocena: 0

2009-04-23 08:54:55 (16 lat temu)

anna69

Kobieta

Z nami od: 06-08-2008

wiem ze nie wszytko na raz..ale ....musze spore zmiany wprowadzic zeby sie nie zapomniec...przeczytalam b fajna ksiazke...dlaczego francuzki nie tyja...i jest tam pare ciekawych porad...i zamierzam jak moj skarb pojdzie do szpitala zeby zastosowac magiczna zupe z porow...(bo wiem ze on tego nie zje a ja nie mam zamiaru gotwac 2 obiadow)...czyli w przyszlym tyg...

sukienki slubnej nie chce jeszcze kupowac...a przygotowaniami ja sie az tak nie bede zadreczac...bo pracuje na caly etat i nie satc nas na to zebym pojechla na miesiac czy dluzej do pl i zalatwaic...wiec zrzucam wszytkona mame siostre i tesciowa...najbardziej ufam siostrze bo wiem ze zrobi wszytko tak jak ja bym to zrobila..wiec to ona bedzie chudla i sie stresowala:-D a za sukienka zaczne sie rozgladac za jakies 8kg w dol....

nie ma strasznie silnej woli...i boje sie ze nie wytrzymam...tylko lustro mi przypomina o tym ze musze...

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

Post #2 Ocena: 0

2009-04-23 10:28:56 (16 lat temu)

Uczestnik nie jest zarejestrowany

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

moricone

Post #3 Ocena: 0

2009-04-23 10:59:37 (16 lat temu)

moricone

Kobieta

Z nami od: 14-08-2007

Cytat:

2009-04-23 08:54:55, anna69 napisał(a):
wiem ze nie wszytko na raz..ale ....musze spore zmiany wprowadzic zeby sie nie zapomniec...przeczytalam b fajna ksiazke...dlaczego francuzki nie tyja...i jest tam pare ciekawych porad...i zamierzam jak moj skarb pojdzie do szpitala zeby zastosowac magiczna zupe z porow...(bo wiem ze on tego nie zje a ja nie mam zamiaru gotwac 2 obiadow)...czyli w przyszlym tyg...

sukienki slubnej nie chce jeszcze kupowac...a przygotowaniami ja sie az tak nie bede zadreczac...bo pracuje na caly etat i nie satc nas na to zebym pojechla na miesiac czy dluzej do pl i zalatwaic...wiec zrzucam wszytkona mame siostre i tesciowa...najbardziej ufam siostrze bo wiem ze zrobi wszytko tak jak ja bym to zrobila..wiec to ona bedzie chudla i sie stresowala:-D a za sukienka zaczne sie rozgladac za jakies 8kg w dol....

nie ma strasznie silnej woli...i boje sie ze nie wytrzymam...tylko lustro mi przypomina o tym ze musze...

wytrzymasz, tylko zmień swoje nastawienie i uwierz w siebie :-) to, ze się wolno spada to normalne, ale tyjemy tez niby wolno, bo nie np 4 kg w tydzień, a wydaje sie ze szybko :-o
tez ciagle mam z tym problem, i czego nie próbowałam... :-o
kopenhadzka - nie polecam, wytrzymalam, schudłam 7 kg, w miesiąc nadrobiłam :-o
kapusciana - wytrzymalam, schudłam 6 kg, ale nigdy wiecej, blee :-o
montignaca - zdrowa, polecam, ale ja nie wytrzymalam, jestem mało konsekwentna :-o

i wreszcie... :-]

robię wlasnie to, co napisał chińczyk wcześniej, i tego sie trzymam ;-), nie łacze, nie jem chleba, ziemniaków, czasem sobie pozwole, ale nie łącze z tłuszczami ;-)
i najwazniejsze - ćwiczę 6 Weidera :-], za pierwszym razem przerwałam, bo jechałam do Polski na dwa tygodnie, to wiadomo :-],
ale jak zaczynałam 5 grudnia zeszłego roku, miałam 73,400 (mam dokładna wagę :-o:-])przy 158 cm wzrostu, i w dwa miesiące straciłam 10 kg ku ogólnemu zdziwieniu rodziny i znajomych :-o, nie wierzyli we mnie, bo wiecznie słyszeli, ze się biorę za siebie :-o:-]

W Polsce wiadomo dwa kg wiecej sie zrobiło, ale wyrzutów sumienia nie miałam :-], znów jestem na 6 Weidera trzeci tydzień i mam nadzieje w maju widzieć 5-tkę z przodu :-]

Będzie dobrze, zobaczysz ;-), tylko cały czas sie nie dręcz myślami, to najgorsze, mnie z domu czasem bylo cięzko wyciagnąć:-o
Jeszcze jako motywacje lubię sobie kupic coś ładnego, jakis ciuch, ale ciasny :-?:-], czasem musi poczekać aż go włożę, ale co tam, doczeka się :-]:-]:-]

Takze Tobie tez się uda, zobaczysz ;-):-)
pozdrawiam ciepło ;-)
Z pamiętnika Syzyzfa: "o,teraz powinno pójść z górki..."

Do góry stronyOffline

E-mailStrona WWWNumer SkypeNumer gadu-gadu

anna69

Post #4 Ocena: 0

2009-04-23 11:11:05 (16 lat temu)

anna69

Kobieta

Wszytskie tak zachwalacie ta 6....to sie za nia biore...

zadnych diet nie umiem stosowac...bylam kidys na tej 13...i lubilam kiedys szpinak(bo ta wersje stosowalam)...a teraz nie moige na niego patrzec...przerwalam w 8dniu..bo sie rozchorowalam..jakas grypa mnie zlapala..jak widze plan diety ...tzn te konkretne posilki..ze dzis pomidor a jutro pol ogorka i 1/3marchewki..to mnie zalewa...nie umiem tego stosowac...

ogolnie chce sie ograniczyc...zdrowo orzwaiac...nie laczc...ale nie dam rady tylko1.5l wody dziennie wypic i nie pic przed i po posilku....nie chce laczyc...postaram sie stosowac do rad chinczyka, ale nie do konca...bo sie znow zniechece..

a co myslicie o suplementach tybu bio-cla??

Do góry stronyOffline

Post #5 Ocena: 0

2009-04-24 15:04:22 (16 lat temu)

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

anneczka

Post #6 Ocena: 0

2009-04-24 15:23:39 (16 lat temu)

anneczka

Kobieta

Z nami od: 20-09-2007

No ja sie tez nie nadaje na diety, poza tym 2 dzieci za wiele nie pozwala na to aby sobie jesc o godzinach wyznaczonych w dietach dlatego polecam KONIEC JEDZENIE O GODZINIE 18 mój facet w ciagu około półtora miesiąca schudł 15kg wiec wydaje mi sie to dobry wynik, ja jednak sobie dojadam, ale za to robię brzuszki:) polecam dla dziewczyn z nadmiarem kg na brzuchu i za dużą ilością skóry, np po ciąży:p
W czym Ja kuleje TY możesz być ASEM.....i na odwrót:)

Do góry stronyOffline

Strona WWWNumer gadu-gadu

anna69

Post #7 Ocena: 0

2009-04-24 15:45:50 (16 lat temu)

anna69

Kobieta

tak apropo odchudzania, czy wierzycie w te suplementy typu bio-cla?? znajoma kupila sobie i zaszla w ciaze, wiec mowi ze na razie dlugo nie bedzie potrzebowala i ze moze mi oddac...zaszkodzic nie powinno...myslicie ze warto sprubowac brac?

Do góry stronyOffline

elizabet28

Post #8 Ocena: 0

2009-04-24 16:18:29 (16 lat temu)

elizabet28

Kobieta

Z nami od: 29-03-2009

Ja mam tu kolezanke co pracuje w aptece i dwa dni temu wszedl do aptek nowy amerykanski srodek ktory sie laczy z dieta.Bardzo go zachwalala i namawiala mnie zebym sobie kupila,tymbardziej ze jest nie na recepte.Musze pomyslec nad tym!?Poczytalam trocheo nim i moze byc ok.W pierwszy dzien w ktorym wszedl do obrotu ona sama sprzedala w jednej aptece przez 6 godz 12 opakowan.MASAKRA:-o

Do góry stronyOffline

Post #9 Ocena: 0

2009-04-24 20:05:07 (16 lat temu)

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

elizabet28

Post #10 Ocena: 0

2009-04-24 20:21:01 (16 lat temu)

elizabet28

Kobieta

Z nami od: 29-03-2009

ALLI-tak sie nazywa i op na 14 dni kosztuje 20£ i przy diecie malo tluszczowej chudniesz 50% dodatkowo.Jest opisany na necie poczytaj .Ja chyba jednak sie zdecyduje ,ale musze poczekac bo przez dwa dni sprzedali wszystkie op w tej aptece co kumpela pracuje i kilkanascie maja zamowione,teraz czekaja na dostawe. pozdrawiam:-)

Do góry stronyOffline

Strona 5 z 53 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 ... 51 | 52 | 53 ] - Skocz do strony

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,