MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

Od dzis zaczynam sie odchudzac...

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Strona 4 z 53 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 ... 51 | 52 | 53 ] - Skocz do strony

Str 4 z 53

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

anna69

Post #1 Ocena: 0

2009-04-22 14:13:53 (16 lat temu)

anna69

Kobieta

Z nami od: 06-08-2008

tongekaga..dzieki za lint...juz kumam:) i dzis zaczne...

w liceum (tzn w pl) bylam bardzo aktywna....lubilam cwiczyc - tylko nie biagac - i nigdy nie mialam problemow z waga...jadlam co chcialm - potrafilam jest caly tydzien ylko chipsy i popijac slodzonymi sokami...i nic ani kg mi nie drgnelo..ale bylam bardzo atywna osoba...a teraz tylko tylek choduje na tym krzesle kreconym....wiec mam nadzije ze i teraz nie bedza dla mnei cwiczenia zadnym problemm....

a poza tym to chce jak najszybciej pozbyc sie kg...bo wstydze sie jechac do pl..a musze jakos zalatwiac sprawy z weselem...

ale nie chce zobaczyc super efektow juz po miesiacu...chce zgub stopniowo zeby nie bylo efektu jojo.......

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

ciesza

Post #2 Ocena: 0

2009-04-22 16:38:32 (16 lat temu)

ciesza

Kobieta

Z nami od: 29-08-2007

A ja tesknie za moimi 54 kg...
Do 25 roku zycia jadlam co chcialam, pilam co chcialam i w kazdej ilosci, niezbyt aktywny tryb zycia i chuda jak szkapa.
A teraz plakac sie chce jak sie klade na boku, a moj brzuch obok zalega:-[
Od poniedzialku biore sie za siebie hi hi ile razy juz to mowilam??
6 weidera zamienilam na 8 Moniki (za bardzo bolal mnie kark), Wii fit sprawdza sie przy ogladaniu seriali, a z jedzonka i piwka nie mam zamiaru rezygnowac - zobaczymy co zdzialam:-]

Do góry stronyOffline

Libbii

Post #3 Ocena: 0

2009-04-22 16:50:03 (16 lat temu)

Libbii

Kobieta

Z nami od: 17-03-2009

anna69 co do powolnego spadku wagi masz rację, ale prawda jest taka, że jak tylko wrócisz do starych nawyków to efekt jojo masz gwarantowany!!! całe życie z tym walczę więc wiem :-D

I na pewno się nie spiesz z kupowaniem sukienki na ślub - ja wykańczałam swoją na tydzień przed ślubem i to było ok. Mówię o tym dlatego, że jak wróciłam do Polski organizować swój ślub to w trzy miesiące zrzuciłam 9 kg!!! Stres i latanina za wszystkim robią swoje...

W każdym razie powodzenia bo ja już chyba straciłam nadzieję ;-)

Do góry stronyOffline

Post #4 Ocena: 0

2009-04-22 17:38:34 (16 lat temu)

Uczestnik nie jest zarejestrowany

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

julpitanek

Post #5 Ocena: 0

2009-04-22 18:04:23 (16 lat temu)

julpitanek

Kobieta

Z nami od: 31-07-2008

dziewczyny ja tez ciagle walcze z tym zeby zrzucic pare kilo i powiem Wam co ja zrobilam.Na swieta jechalismy do pl i postanowilam ze tym razem musze byc twarda i schudnac bo w pl niestety czekala mnie wyrzerka;-)))(wiecie jak to jest mamusia i tescie dogadzaja jak moga)i przeczytalam o pewnej diecie a raczej detoksie.Ja stosowalam to 7 dni i schudlam 4 kg ale najwazniejsze ze zrzucilam moj brzuszek ktory mi najbardziej przeszkadzal.Przez 7 dni pilam ,,koktajl"-syrop klonowy,woda,cytryna i pieprz cayen.Pierwszego dnia bylo najgorzej a potem juz bylo naprawde ok.pije sie tego tak duzo zeby nie czuc glodu.mowie Wam przy mojej malo silnej woli gotowalam obiady i nawet sie nie skusilam na kesa!!!!poczytajcie sobie o tym detoksie w internecie naprawde polecam;-))))

Do góry stronyOffline

Bziubziulek

Post #6 Ocena: 0

2009-04-22 18:45:13 (16 lat temu)

Bziubziulek

Kobieta

Z nami od: 28-02-2009

Hej Dziewczeta!
U mnie bylo tak:
Przyjechalam do Uk trzy lata temu,wtedy wazylam 72kg(175wz),po roku pobytu tutaj zaszlam w ciaze i w 9tym mscu wazylam 103kg!(Pozwalalam sobie na wszystko),Minal rok,dzis bylam sie zwazyc w Bootsie(jest tam fajna waga,ktora mierzy wzrost, BMI,wage i poziom tluszczu w organizmie)
Dzis waga pokazala mi 76 kg,czyli w ciagu roku schudlam 27kg!
Pokrotce:Jem duzo owocow,zwlaszcza jablek,ktore zapijam woda,reszte posilkow jem normalnie(sniadanie,obaid,kolacja)a nawet czsem sie skusze na batonika,czy ciastko-bo mnie korci:)
Miesiac czasu biegalam,uzywam pas wibrujacy na brzuch pól godz dziennie,duuuuzo spaceruje z synkiem pchajac wózek,i to wsio:)
i mam dla siebie jeszcze sposób, ktory mnie mobilizuje:Wlaczam tv na program Fashion Tv i jak sie napatrze na te szczuple modelki to mi sie jesc odechciewa:))
Pozdrawiam!:-]

Do góry stronyOffline

anna69

Post #7 Ocena: 0

2009-04-23 07:21:43 (16 lat temu)

anna69

Kobieta

jestem wsciekla na sama siebie!!

wczoraj owszem nie zjadlam duzo i kalorycznie ale...
owszem wraclam na pieszotke(tzn zrezygnowalam z 2 autobususu...a na prawde jest to pod spora gorke jakies 3mile..autkiem to 5min ale na piechote z powodu nachylenia dobre 20albo wiecej)...ale jak wrocilam..to ....moj krol otworzyl sobie klatke ...i troche narozrabial...musialam posprzatac poucinac skrawki tapety poobrzeranej, a ze zapowiedzila sie z wizyta strasznie wscibska kuzynka mojego kochanie to jeszce podoklejalam ubytki zeby nie bylo gadania...pozniej wzielam sie za obiad...dietetyczna zupka pomidorowa(tzn za gotowanie)...trach zabarko przecieru..i do skelpu...pranie itp...wiec jak juz skonczylam robic obiadek..to byla 18.45..i wreszcie laskawie wrocil moj skarb...z uwagi na pozna godzine i na niechcana wizyte ja juz nie zjdlam(w sumie jestyem dumna:-))....ale jak przyszla czarownica to wypilam piwo...zeby miala o czym gdac(wieceie alkocholizm i te sprawy, no musialm cos odwalic....;-))....i poszla po 22..wiec juz nie mialam sily cwiczyc na sliderze.....

A wiec sumujac:
-nie jadlam po 18.30(taka obralam sobei godz zwazywszy ze moj skarb wraca przewazeni ok 18...zeby jakies posilek zjesc razem)
-w ciagu dnia zjadlam niekaloryczne dania (zadnych chipsow, smazonych i tlustych i bialego pieczywa)
-zrezygnowalam z autobusu...

Ale!!!! - nie cwiczylam i wypilam piwo!!

od dzis to poprawie!!...obiecalam soebie piwko/winko tylko w weekend ....cwiczenia codziennie!!

Do góry stronyOffline

kik1976

Post #8 Ocena: 0

2009-04-23 08:09:58 (16 lat temu)

kik1976

Kobieta

Z nami od: 30-08-2006

anna, a jestes moze na vitalii?
do panow - odchudzanie kobiet i mezczyzn to dwie rozne sprawy. panom niestety chudnie sie duzo latwiej:-]paniom, ktore maja rodziny, juz troche gorzej, chyab z racji tego ze duzo przebywa sie w kuchni itp.:-?
ja np zaczelam jezdzic rowerkiem, na poczatek nie duzo , jakies 10 km w terenie.
Actus hominis non dignitas iudicentur ..

Do góry stronyOffline

anna69

Post #9 Ocena: 0

2009-04-23 08:26:12 (16 lat temu)

anna69

Kobieta

nie nie jestem na vitalii a co dziala?? jak tak to czy mozna ja przez net zamowiac??

[ Ostatnio edytowany przez: anna69 23-04-2009 08:35 ]

Do góry stronyOffline

kasik62

Post #10 Ocena: 0

2009-04-23 08:29:21 (16 lat temu)

kasik62

Kobieta

Z nami od: 24-09-2008

Anula nie wszystko na raz, powolutku i stopniowo. Jak każdemu zdarzy Ci się zgrzeszyć, byle nie za często ;-). Weź sobie do serca to co napisał Chińczyk plus omijanie drugiego autobusu i zobaczysz efekty murowane. Trzymam kciuki i daj znać jak sie sprawy mają.

Do góry stronyOffline

Strona 4 z 53 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 ... 51 | 52 | 53 ] - Skocz do strony

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,