MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

Od dzis zaczynam sie odchudzac...

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Strona 29 z 53 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 28 | 29 | 30 ... 51 | 52 | 53 ] - Skocz do strony

Str 29 z 53

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

KratkaWentylacy

Post #1 Ocena: 0

2010-01-08 12:36:44 (15 lat temu)

KratkaWentylacyjna

Kobieta

Z nami od: 27-09-2009

Ehhhh przyłączam się do Was... niestety. Nie myślałąm, że kiedyś mnie to spotka, ale UK i ciąża plus wiek swoje zrobiły. Ponieważ jestem po cesarce to bardzo powoli wprowadzam ćwiczenia, bo jednak jeszcze się ciało nie ułożyło jak trzeba. Z dietą jest kijowo, bo jem mało i rzadko a sadełko jest...
Moim błędem jest miłośc do słodkiego w każdym sensie (od słodyczy po naleśniki z pieczonym bananem z kokosem w czekoladzie) co widać na brzuszku i bioderkach. Największy problem to mój kochany męzczyzna - on kocha jeść i nie potrafi się opamiętać. Dla niego obiad jest tylko wtedy, gdy jest mięso. Jak zrobię michę sałatki to tylko skubnie jej trochę, żebym nie krzyczała, ze nie je wcale :-[ Kryzys jest obecny w kuchni, wiec kupuje sie tylko najpotrzebnuejsze rzeczy, znaczy miecho dla miłego. Gotowac trzy rozne obiady? rety... koszmar... no i jak schunad????? help

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

Numer gadu-gadu

violcia2403

Post #2 Ocena: 0

2010-01-08 12:45:36 (15 lat temu)

violcia2403

Konto usunięte

Cytat:

2010-01-08 12:36:44, KratkaWentylacyjna napisał(a):
Ehhhh przyłączam się do Was... niestety. Nie myślałąm, że kiedyś mnie to spotka, ale UK i ciąża plus wiek swoje zrobiły. Ponieważ jestem po cesarce to bardzo powoli wprowadzam ćwiczenia, bo jednak jeszcze się ciało nie ułożyło jak trzeba. Z dietą jest kijowo, bo jem mało i rzadko a sadełko jest...
Moim błędem jest miłośc do słodkiego w każdym sensie (od słodyczy po naleśniki z pieczonym bananem z kokosem w czekoladzie) co widać na brzuszku i bioderkach. Największy problem to mój kochany męzczyzna - on kocha jeść i nie potrafi się opamiętać. Dla niego obiad jest tylko wtedy, gdy jest mięso. Jak zrobię michę sałatki to tylko skubnie jej trochę, żebym nie krzyczała, ze nie je wcale :-[ Kryzys jest obecny w kuchni, wiec kupuje sie tylko najpotrzebnuejsze rzeczy, znaczy miecho dla miłego. Gotowac trzy rozne obiady? rety... koszmar... no i jak schunad????? help

Ja mam z mężem to samo... Uwielbia mięso, pieczone paluszki rybne z frytkami, spaghetti, kotlety i takie tam. same bardzo bardzo kaloryczne rzeczy. A najgorsze jest to, że mi też to smakuje... więc jak robię obiad to aż mi ślinka cieknie:-P ale wczoraj upiekłam mu kurczaka z frytkami i powstrzymałam się, ale musiałam wyjść żeby nie patrzeć jak je:-) Dziś spaghetti... o rany nie wiem czy uda mi się znowu nie zjeść chociaż troszeczke...

Ale jeszcze dziś nic nie zjadłam :-) przespałam ten czas w którym jestem najbardziej głodna hehe:-P ale zjeść coś trzeba więc uciekam do kuchni skubnąć coś :-P
Od poniedziałku wprowadzę sobie dietę Dukana o której się wczoraj dowiedziałam od dziewczyn z MW :-]
Pozdrawiam wszystkich odchudzających sie :-P
Odszedłeś... zanim tak naprawdę się pojawiłeś... :( 14 grudnia 2009r. [*] Mateuszek...

Do góry stronyOffline

justin1976

Post #3 Ocena: 0

2010-01-08 13:27:24 (15 lat temu)

justin1976

Kobieta

Z nami od: 05-06-2007

Kiedy pare lat temu przybyło mi kilka ładnych kilogramów i po raz drugi zaczynałam się przymierzać do zmiany garderoby na większą, trafiłam na fajny artykuł. Nie pamiętam dokładnie wszystkiego co tam było, ale najważniejsze rzeczy stosuję do dzisiaj i waga tylko zimą się troche zawyża, a to z powodu zmniejszonego ruchu.
Mianowicie chodziło o to, żeby pić dużo wody z sokiem z cytryn (szczególnie rano na czczo), bo oczyszcza organizm. Codziennie jeść jogurty naturalne i pić zieloną herbatę. Poza tym niewiele zmieniłam w swoim codziennym żywieniu, a kilogramy leciały a z miło. Zamiast zamieniać ubrania na większy numer, to wróciłam do swojej wymarzonej wagi. Nawet moja nadwrażliwa mama zaczęła mnie do lekarza wyganiać, bo to niemożliwe, żeby tak szybko zrzucić zbędne kilogramy.

Do góry stronyOffline

E-mailNumer gadu-gadu

KratkaWentylacy

Post #4 Ocena: 0

2010-01-08 13:28:22 (15 lat temu)

KratkaWentylacyjna

Kobieta

Z nami od: 27-09-2009

Byłabym wdzięczna za info o diecie Dukana. Dziękuję. Pozdrawiam wszystkich łasuchów ;-)

Do góry stronyOffline

Numer gadu-gadu

anetka_sweet

Post #5 Ocena: 0

2010-01-08 13:38:34 (15 lat temu)

anetka_sweet

Kobieta

Z nami od: 15-06-2009

Cytat:

2010-01-08 13:28:22, KratkaWentylacyjna napisał(a):
Byłabym wdzięczna za info o diecie Dukana. Dziękuję. Pozdrawiam wszystkich łasuchów ;-)
prosze bardzo.tutaj jest wszystko tak na prosty rozum napisanedieta proteinowa
i dam wam dziewczyny linka na 8-minutowy program ktory dal mi brat,jest na prawde super i dosc latwy dla poczatkujacych
8-minutowy program cwiczen

Do góry stronyOffline

Post #6 Ocena: 0

2010-01-08 17:19:09 (15 lat temu)

Uczestnik nie jest zarejestrowany

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

anetka_sweet

Post #7 Ocena: 0

2010-01-08 17:21:46 (15 lat temu)

anetka_sweet

Kobieta

co bys nie stosowala wazne aby bylo skuteczne.a wiec witamy w klubie:)

Do góry stronyOffline

Post #8 Ocena: 0

2010-01-08 17:31:51 (15 lat temu)

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

anetka_sweet

Post #9 Ocena: 0

2010-01-08 17:35:14 (15 lat temu)

anetka_sweet

Kobieta

Cytat:

2010-01-08 17:31:51, leonka napisał(a):
Wlasnie zjadlam "ostatniego" schabowego z ziemniaczkami z maselkiem i brokulami z serem...:-[:-[:-[ A na kolacje zrobie sobie buleczki z serkiem topionym i lososiem, do tego piwko...:-[:-[:-[
Coz - zegnajcie smakolyki...
jestem w szoku:-o nie pamietam jzu jak smakuja takie pysznosci,ale na szczescie juz mnie nei ciagnie.a tez uwielbiam takie jedzonko:-]

Do góry stronyOffline

Post #10 Ocena: 0

2010-01-08 18:52:40 (15 lat temu)

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

Strona 29 z 53 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 28 | 29 | 30 ... 51 | 52 | 53 ] - Skocz do strony

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,