Str 20 z 53 |
|
---|---|
berenika | Post #1 Ocena: 0 2010-01-03 21:54:37 (15 lat temu) |
Z nami od: 30-12-2009 Skąd: EM |
a skąd wiadomo czym wołowina jest naszprycowana? myslę ze na dzien dzisiejszy to trudno znalezc cos zdrowego jakos nie daję wiary organicom itp
...zawsze warto być człowiekiem choć tak łatwo zejść na psy...
|
madagaskar3 | Post #2 Ocena: 0 2010-01-03 22:10:15 (15 lat temu) |
Z nami od: 01-02-2009 Skąd: berkshire |
![]() Cytat: 2010-01-03 21:27:14, krakn napisał(a): dieta ryżowa jest bardzo dobra ale trochę na oczy się rzuca i to widać już po kilku miesiącach spożywania ![]() wiec powtarzam bez przesady! ![]() Cytat: 2010-01-03 19:13:12, madagaskar3 napisał(a): Ja tez jaja jadlam.Lososia wedzonego i piers z kurczaka.Na razie proteinki tylko,bo warzyw jeszcze nie moge ![]() a na poważnie to ja bym uważał z tymi kurczakami, przecież one są na szprycowane hormonami jak budzian i gołota razem wzięci, może lepiej polędwica wołowa? Dokladnie to wszystko jest naszprycowane. Organic moze nie ,choc ja tam juz nie mam pewnosci do niczego. Kupuje organic ,ale ostatnio ogorek splesnial,ale zapach ogorka pozostal,co mnie zdziwilo. Moze nie daja pestycydow,ale inne swinstwa. A tak powaznie to trzeba zainwestowac w zdrowa zywnosc,czyli hodowac wlasna krowe,koze,swinie i wlasne warzywa [url=][img][/img][/url]
|
Post #3 Ocena: 0 2010-01-03 22:12:19 (15 lat temu) |
|
![]() Anonim |
Usunięte
|
krakn | Post #4 Ocena: 0 2010-01-03 23:25:44 (15 lat temu) |
Z nami od: 25-06-2007 Skąd: Caterham |
Cytat: 2010-01-03 21:54:37, berenika napisał(a): a skąd wiadomo czym wołowina jest naszprycowana? myslę ze na dzien dzisiejszy to trudno znalezc cos zdrowego jakos nie daję wiary organicom itp nie woł2owina tylko kurczaki. kurczaki się szprycuje hormonami wzrostu i to do tego stopnia że przenosi się to na ludzi. nie musze daleko szukać, kuzynka tak załatwiła swoją córkę, karmiła ją tylko kurczakami w wieku 12 lat miała nie biust tylko cycory, a na karku wielki garb tłuszczu taki jak pakerzy mięsień. Wynika to z trybu produkcji drobiu, 7-8 tygodni i kurczak musi byc gotowy do zabicia, w przypadku wołowiny tak sie nie da. też podaje się srdki wzrostu ale nie na taką skale bo ciele musi stać, kurczak nie, wiec jak kosciec nie nadąża za mięśniami w kurczakach nie ma problemu, a u cielaka jest problem. dlatego cielęcina miedzy innymi jest zdrowsza i niestety droższa. a co do mojej wiedzy o diecie może nie wiem wiele bo nie studiowałem, ale przeszedłem dogłębne szkolenie, co jeść i dlaczego, by przeżyć tam gdzie pracowałem ![]() ![]() A z tym bobasem to trochę żart jak by ktoś nie zauważył ![]() ![]() Liczy się czas który żyjemy dla kogoś, reszta to czas śmieć.
|
Post #5 Ocena: 0 2010-01-04 07:54:16 (15 lat temu) |
|
![]() Anonim |
Usunięte
|
|
|
madagaskar3 | Post #6 Ocena: 0 2010-01-04 08:35:52 (15 lat temu) |
U mnie pierwszy dzien: -1 kilo !
[url=][img][/img][/url]
|
anetka_sweet | Post #7 Ocena: 0 2010-01-04 08:46:51 (15 lat temu) |
Z nami od: 15-06-2009 Skąd: Shepton Mallet |
witam i ja 4 juz dnia mojej diety.wczorajszy dzien lajtowy.nie spodziewalam sie ze tak szybko zoladek moze sie skurczyc a organizm przyzwyczaic do malych porcji.
wam rowniez gratuluje.ja sie nie wazylam ale widze ze z brzucha spada. mezulo moj wczoraj mowil ze tez sie chce odchudzac i jak zjadl obiad o 16 to nic nie jadsl juz potem,powiedzial ze bedzie juz na wodzie albo owoc a tu uspil malego wieczorem i po krotkeij drzemce wstal o 11 i wciagnal dwa sandwiche hehe ale wieczorem jeszcze pozniej rozmawial ze mna i pytal szczegolowo o te dni moje i stwierdzil znow ze od dzis na diecie hehe.zobaczymy ![]() |
anna69 | Post #8 Ocena: 0 2010-01-04 08:53:09 (15 lat temu) |
Z nami od: 06-08-2008 Skąd: W Yorkshire |
Cytat: 2010-01-04 08:35:52, madagaskar3 napisał(a): U mnie pierwszy dzien: -1 kilo ! niestety nie jest to mozliwe za bardzo ja bym sie az tak nie cieszyla narazie....moze wazylas sie po wypruznieniu, o innej poze dnia, przed samym posilkiem na pusty zoladek..... 1kg to naprawde nic, jak mam pelen pecherz i jestem po obiedzie to wazne jakies 1.5kg wiecej niz z samego rana, przed sniadaniem po wizycie w toalecie...... Ja od dzis zaczelam na powaznie, przez wolne dni przestudiowalam wiele diet - i stwierdzilam ze od samego czytania kazda mnie zneicheca....po prostu bede stosowac metody zdrowego odzywiania i MZ/ZP, dzis tez zaczynam 6weidera i silke(na nowo, jak juz place to pora zaczac kozystac na serio) ![]() moj cel to 2rozmiary w dol(do 3 w niektorych partiach ciala), nie kilogramy, one mnie nic nie obchodza tylko rozmiary moich ubran ![]() dzis pierwszy poniedzialek nowego roku i dobry dzien zeby zaczac zmiany w zyciu ![]() tak samo dzis na serio zabieram sie do szukania nowej pracy i zamierzam wykopac ze skrzyni Highway Code i zaczac sie go uczyc ![]() |
madagaskar3 | Post #9 Ocena: 0 2010-01-04 08:59:21 (15 lat temu) |
Cytat: 2010-01-04 08:53:09, anna69 napisał(a): Cytat: 2010-01-04 08:35:52, madagaskar3 napisał(a): U mnie pierwszy dzien: -1 kilo ! niestety nie jest to mozliwe za bardzo ja bym sie az tak nie cieszyla narazie....moze wazylas sie po wypruznieniu, o innej poze dnia, przed samym posilkiem na pusty zoladek..... 1kg to naprawde nic, jak mam pelen pecherz i jestem po obiedzie to wazne jakies 1.5kg wiecej niz z samego rana, przed sniadaniem po wizycie w toalecie...... Ja od dzis zaczelam na powaznie, przez wolne dni przestudiowalam wiele diet - i stwierdzilam ze od samego czytania kazda mnie zneicheca....po prostu bede stosowac metody zdrowego odzywiania i MZ/ZP, dzis tez zaczynam 6weidera i silke(na nowo, jak juz place to pora zaczac kozystac na serio) ![]() moj cel to 2rozmiary w dol(do 3 w niektorych partiach ciala), nie kilogramy, one mnie nic nie obchodza tylko rozmiary moich ubran ![]() dzis pierwszy poniedzialek nowego roku i dobry dzien zeby zaczac zmiany w zyciu ![]() tak samo dzis na serio zabieram sie do szukania nowej pracy i zamierzam wykopac ze skrzyni Highway Code i zaczac sie go uczyc ![]() Jeszcze nie robilam kupy ![]() A tak powaznie,poczytaj to co napisalam wczesniej o diecie Ducana.Spadek wagi w pierwszych 10 dniach(faza uderzeniowa).Dziewczyny na forum tej diety sie wsperaja nawzajem ![]() U mnie nie jest tak zle,bo duza jestem i jeden rozmiar tylko chce miec mniej ![]() [url=][img][/img][/url]
|
Post #10 Ocena: 0 2010-01-04 09:15:08 (15 lat temu) |
|
![]() Anonim |
Usunięte
|