MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

Od dzis zaczynam sie odchudzac...

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Strona 17 z 53 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 16 | 17 | 18 ... 51 | 52 | 53 ] - Skocz do strony

Str 17 z 53

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

Post #1 Ocena: 0

2010-01-02 14:29:27 (15 lat temu)

Uczestnik nie jest zarejestrowany

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

anetka_sweet

Post #2 Ocena: 0

2010-01-02 15:06:38 (15 lat temu)

anetka_sweet

Kobieta

Z nami od: 15-06-2009

Cytat:

2010-01-02 12:52:55, londynmartyna napisał(a):
anetka-sweet,gdybym nie przeczytała Twojego postu (czytaj:głosu rozsądku),to już bym poleciała po coś słodkiego :( A moze tylko jeden malutki, malusi, malusieńki M&M's? :D
kochana nie poddawaj sie.dasz rade.jesli masz ochote na cos slodkiego a nei jestes na tak sciaslej diecie jak wlasnie ta cholerna kopenhaska,to zjedz rodzynke,albo jablko.tez slodkie ale zdrowe.trzymam kciuki i wierze ze sie oprzesz

Do góry stronyOffline

krakn

Post #3 Ocena: 0

2010-01-02 15:56:24 (15 lat temu)

krakn

Mężczyzna

Z nami od: 25-06-2007

Muszynienke dostałem w jakimś sklepie polskim, BA oni dają za free 6 butelek gdy zrobisz akupy ponad 30funtów :)

gazowana woda z lidla ma kwaskowy smak co sugeruje że zwiera szczawiany, niezbyt zdrowa sprawa w dużych ilościach zwłaszcza dla osób z chorymi nerkami i stawami.

łakocie ... chodzi o to ze jak kogoś ciągnie do słodkiego co jest naturalne, nasz mózg do pracy i rozwoju potrzebuje cukru.
To zamiast ładować w siebie cukier przetworzony możemy dać najbardziej naturalny który zawarty jest w owocach.

Zapytajcie dietetyków czy zjedzeie kilku śliwek, moreli i garść orzechów będzie miało dla was skutki uboczne, na bewno każdy powie że nie, a przecież te suche owoce są tak samo słodkie jak każde inne tyle ze są pozbawione wody, po zjedzeniu kilku moreli, śliwek itp macie zaspokojone łaknienie na cukier a jednocześnie puchnie w brzuchu, co powoduje uczucie sytości, naturalne pektyny, regulują trawienie.

Jak do tego jeszcze orzechy, zawierające tłuszcze roślinne, do tego są same z siebie szorstkie a więc czyszczą jak szczotką bebechy, no i zawiera składniki potrzebne dla pracy mózgu,
Jestem przekonany że ta metoda przekąsek jest idealna, oczywiście pod warunkiem że się w jeden dzień nie zje kilku paczek :)))

na obiad rybka jest bycza, ale nie codziennie tak samo jak nie codziennie się powinno jeść wołowinę czy kurczaki, i jeszcze jedno najczęściej jest problem z ilością w stosunku do tego ile spalamy, a nie tym co jemy.

Jak macie ochotę na coś słodkiego to na serio polecam też musli, ale uwaga większość zawiera cukier, mnie się udało znaleźć właśnie w lidlu, w niebieskich torebkach, nazywają się luxury, zawierają suszone owoce i orzechy migdały i dużo płatków owsianych. ja zajadam to łyżką na sucho potem dopiero popijam :)
Liczy się czas który żyjemy dla kogoś, reszta to czas śmieć.

Do góry stronyOffline

E-mailStrona WWWNumer AIM

anetka_sweet

Post #4 Ocena: 0

2010-01-02 16:08:29 (15 lat temu)

anetka_sweet

Kobieta

no tak masz racje.duzo racji.pod warunkiem ze nie ejst to rygorystyczna dieta w ktorej trzeba scisle trzymac sie jadlospisu

Do góry stronyOffline

Post #5 Ocena: 0

2010-01-02 16:15:06 (15 lat temu)

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

anetka_sweet

Post #6 Ocena: 0

2010-01-02 16:23:13 (15 lat temu)

anetka_sweet

Kobieta

to zalezy jak sie do tego podchodzi i jak bedziesz sie odzywiac po skonczeniu diety.
ja jestem na kopenhaskiej wiec dla mnie nie ma zmiluj.ruchu mam sporo przy 2 letnim szalencu za ktorym, trzeba ciagle biegac:)
wszystko zalezy od nastawienia

Do góry stronyOffline

londynmartyna

Post #7 Ocena: 0

2010-01-02 19:05:33 (15 lat temu)

londynmartyna

Kobieta

Z nami od: 16-12-2009

anetka_sweet,Dziękuję za wsparcie :-*
Dzisiaj było dobrze:na obiadek kurczak po hindusku, a na kolację groszek z dodatkami :-)
Dziewczyny,jak Wam idzie?

Do góry stronyOffline

anetka_sweet

Post #8 Ocena: 0

2010-01-02 20:06:16 (15 lat temu)

anetka_sweet

Kobieta

Cytat:

2010-01-02 19:05:33, londynmartyna napisał(a):
anetka_sweet,Dziękuję za wsparcie :-*
Dzisiaj było dobrze:na obiadek kurczak po hindusku, a na kolację groszek z dodatkami :-)
Dziewczyny,jak Wam idzie?
ciesze sie.trzymam kciuki.
u mnie dzis dobrze.duuzo lepiej niz wczoraj.mam nadzieje ze z dnia na dzien bedzie latwiej.i fajnie ze tyle nas tu jest,razem latwiej:-D

Do góry stronyOffline

Veilchen

Post #9 Ocena: 0

2010-01-02 21:35:15 (15 lat temu)

Veilchen

Z nami od: 01-03-2007

No dobrze moi drodzy, to i ja się deklaruję, jako chętna do zgubienia paru kilo i do pozbycia się brzuszka. Jestem mamą dwójki urwisów i pragnę wyglądać za rok jak boska osiemnastka. Tylko jak to zrobić? Teorię, o której piszecie, znam. Problem jest z motywacją, więc proponuję jakąś formę publicznego linczowania tu na forum (przynajmniej ja o taką proszę). Wszystko byłoby prostsze, gdybym mieszkała sama, a tak ze względu na męża i dzieci lodówka jest pełna, obiadki pyszne ugotowane itd. Co proponujecie? Jakieś fotki na lodówce lub mądre myśli w stylu: jedz mniej będziesz piękna??? Czekam na propozycje. Dziś jadlam na umór, więc zaczynam od jutra. Moje dane 61kilo/168cm Cel 55kg i mniejszy brzuch.

Do góry stronyOffline

Post #10 Ocena: 0

2010-01-02 22:06:50 (15 lat temu)

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

Strona 17 z 53 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 16 | 17 | 18 ... 51 | 52 | 53 ] - Skocz do strony

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,