ale na pocieszenie patrze w lustro i mysle sobie 33 lata a nizla D... ze mnie

Str 8 z 46 |
|
---|---|
marta75 | Post #1 Ocena: 0 2008-06-25 19:51:13 (17 lat temu) |
Z nami od: 09-11-2007 Skąd: londyn |
w ciagu ostatniego roku zrzucilam 30 kg. teraz nosze skinny jeans w rozmiarze 6 i nie powiem jestem z tego cholernie dumna. sraram sie byc caly dzien czyms zajeta, zawsze w ruchu, choc sporo jezdze samochodem to pozniej nadrabiam spacerujac, nie jem sniadan, kolacji obiady male. ale jesli faktycznie jestem glodna lub mam na cos kontretnego ochote to nie odmawiam sobie. zolodek skurczyl mi sie do niewiarygodnie malych rozmiarow - potrafie sie najesc do garnic mozliwosci kromka chleba. nie twierdze ze jest to zdrowe i ze komus polecam bo trzeba sie umiec pilnowac zeby w ogole jesc bo sa dni ze nie odczuwam juz takiej potrzeby ale wpychem cos w siebie. do tego stres , masa obowiazkow na glowie, dzieci , kawa + papierosy.
ale na pocieszenie patrze w lustro i mysle sobie 33 lata a nizla D... ze mnie ![]() co mnie nie zabije to mnie wzmocni...
|
seth1977 | Post #2 Ocena: 0 2008-06-25 19:59:43 (17 lat temu) |
Z nami od: 13-02-2008 Skąd: Gdzies na poludniu |
oj dziewczyny
![]() ![]() |
ewasz32 | Post #3 Ocena: 0 2008-06-25 20:36:57 (17 lat temu) |
Z nami od: 15-02-2006 Skąd: Newry |
witam! Jestem osoba chora poniewaz cierpie na niedoczynnosc tarczycy i spadek cukru co wiaze sie ze spadkiem cisnienia.Nie moge prowadzic zadnych konkretnych diet poniewaz wowczas mam zaburzenia z cukrem i padam jak mucha a po dojsciu do siebie nie moge utrzymac niczego w rekach bo mi lataja jak u alkoholika.Pisze to tylko po to zeby pokazac ze nie trzeba sie katowac aby utrzymac figure czy tez schudnac.Sniadanie jest podstawa i nie wolno tego posilku odrzucac.Nalezy zjesc solidne sniadanko unikajac sokow owocowych poniewaz wytwarzaja sporo kwasow ktore nie beda nam sprzyjac, zeby zmienic smak bedziemy dojadac.Nie pijemy litrow czystej wody poniewaz narazamy nasze serduszko na wzmozona prace i nadmiar wody wypacamy a nie o to nam przeciez chodzi.Pijemy wode zmieszana np. z cytryna czyli smakowa najlepiej wlasnej roboty i w tyn sposob nasze jelita pracuja i wraz z woda smakowa spalamy tresc zoladka.Unikamy napoi gazowanych bo od nich puchniemy.Zamiast lakoci przerzucmy sie na suszone owoce.Napoje gorace slodzmy miodem bo jest szybszy w rozkladzie.Na obiad nie mieszajmy potraw z sosami, same ziemnaki,makaron czy ryz nas nie tuczy tylko w polaczeniu z sosami.Kolacje jesli musimy zjedzmy najpozniej o 18-tej bo organizm jest jeszcze w stanie ja strawic a pozniej zostaje nam w kichach i zalega.W ciagu tygodnia potrafilam schudnac 3 kg i jak widac bez wyrzeczen a na dodatek nie jestem glodna.Zycze powodzenia.Pa
![]() |
seth1977 | Post #4 Ocena: 0 2008-06-25 21:34:57 (17 lat temu) |
Z nami od: 13-02-2008 Skąd: Gdzies na poludniu |
Cytat: 2008-06-25 20:36:57, ewasz32 napisał(a): witam! Jestem osoba chora poniewaz cierpie na niedoczynnosc tarczycy i spadek cukru co wiaze sie ze spadkiem cisnienia.Nie moge prowadzic zadnych konkretnych diet poniewaz wowczas mam zaburzenia z cukrem i padam jak mucha a po dojsciu do siebie nie moge utrzymac niczego w rekach bo mi lataja jak u alkoholika.Pisze to tylko po to zeby pokazac ze nie trzeba sie katowac aby utrzymac figure czy tez schudnac.Sniadanie jest podstawa i nie wolno tego posilku odrzucac.Nalezy zjesc solidne sniadanko unikajac sokow owocowych poniewaz wytwarzaja sporo kwasow ktore nie beda nam sprzyjac, zeby zmienic smak bedziemy dojadac.Nie pijemy litrow czystej wody poniewaz narazamy nasze serduszko na wzmozona prace i nadmiar wody wypacamy a nie o to nam przeciez chodzi.Pijemy wode zmieszana np. z cytryna czyli smakowa najlepiej wlasnej roboty i w tyn sposob nasze jelita pracuja i wraz z woda smakowa spalamy tresc zoladka.Unikamy napoi gazowanych bo od nich puchniemy.Zamiast lakoci przerzucmy sie na suszone owoce.Napoje gorace slodzmy miodem bo jest szybszy w rozkladzie.Na obiad nie mieszajmy potraw z sosami, same ziemnaki,makaron czy ryz nas nie tuczy tylko w polaczeniu z sosami.Kolacje jesli musimy zjedzmy najpozniej o 18-tej bo organizm jest jeszcze w stanie ja strawic a pozniej zostaje nam w kichach i zalega.W ciagu tygodnia potrafilam schudnac 3 kg i jak widac bez wyrzeczen a na dodatek nie jestem glodna.Zycze powodzenia.Pa ![]() kazdy organizm jest inny,jeden szybciej wchlania inny wolniej,jeden szybciej przepala inny prawie wcale. nie zgodze sie z toba co do tego ,ze sam makaron czy ryz nie tuczy,to sa praktycznie czyste weglowodany,wiec nie ma wiekszego znaczenia czy dorzucisz do tego sos czy nie. wieksze znaczenie ma ilosc ![]() pozdrawiam |
kosmetyczka | Post #5 Ocena: 0 2008-06-25 22:50:33 (17 lat temu) |
Z nami od: 15-05-2006 Skąd: Sutton,Surrey |
Spadek wagi murowany!!..
Lekkie sniadanie około 10 g obiad około 15 potem o 17g 2 godziny aerobiku badz dowolnego ale ciagłego 2 godzinnego ruchu. Gdy jestes głodna pic duzo wody.I tak codziennie, a w ciagu miesiaca 6 kg mniej .GWARANTOWANE!! No i robic wszystko aby nie myslec o jedzeniu ![]() [ Ostatnio edytowany przez: kosmetyczka 25-06-2008 22:51 ] |
|
|
ewamik | Post #6 Ocena: 0 2008-06-26 19:12:14 (17 lat temu) |
Z nami od: 30-10-2007 Skąd: London |
a któraś stosowała diete kopenhaską?
Znam kilka dziewczyn po tej diecie.MOja kuzynka po 11dniach schudła 12kg. znajoma 5kg,druga znajoma-7kg Mnie kusi ta dieta.Niedługo jade do Polski.Chciałabym ładnie wyglądac i co najważniejsze ![]() |
ewamik | Post #7 Ocena: 0 2008-07-02 10:31:06 (17 lat temu) |
Tak więc od wczoraj jestem na tej diecie.Lodówka pełna jedzenia.Wczoraj mąz jeszcze arbuza kupił
![]() Byłam na zakupach i wuobraźcie sobie,ze widziałam mnóstwo jedzonka,którego wcześniej nie widziałam.Chodzi za mna sernik... No nic.Zobaczymy za 12dni łącznie z dzisiejszym.Codziennie od 2 tyg ćwieczę brzuszki tzw.6 Weidera.Czy są efekty..? Zobaczymy za kilka dni bo te ćwieczenie jest rozłozone na 42dni.akurat do wyjazdu. Nie wiem ile waże,zobaczę pojutrze. Pozdrawiam wszystkie odchudzaczki ![]() |
ewamik | Post #8 Ocena: 0 2008-07-03 17:25:46 (17 lat temu) |
trzeci dzien diety,a ja ciągle mysle o jedzieniu....
Gotuje normalnie dla mojej rodzinki.Dzisiaj rosołek,udeczka pieczone,ziemniaczki,mizeria... ![]() A ja? szpinak,jajko,sałata... Dzisiaj się mierzyłam.W biodrach na razie bez zmian-102cm(tzn w pupie) talia-było 82cm jest.....79cm. może te aerobiczne 6 Weidera? Sama nie wiem ale wycisk jest.Co najwazniejsze,nie mam zakwasów. Do wszystkich odchudzaczek-pijcie wode,która ma duuużo magnezu,mało sodu.Ja wybrałam evian.Jak na razie pije 1,5l dziennie i ciągle biegam do toalety. Nie wiem czy wytrzymam 13dni.Zaczęłam 2 lipca,a 13 lipca nasza rocznica ślubu i planujemy spedzić ją w greckiej restauracji. |
krakn | Post #9 Ocena: 0 2008-07-03 18:38:20 (17 lat temu) |
Z nami od: 25-06-2007 Skąd: Caterham |
Cytat: 2008-07-03 17:25:46, ewamik napisał(a): Dzisiaj się mierzyłam.W biodrach na razie bez zmian-102cm(tzn w pupie) talia-było 82cm jest.....79cm. jak dla mnie jest za co chwycić i o co się zahaczyć ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 102% kobiety :D ja mam 100% sposób na chudniecie zahaczać ile wlezie ![]() ![]() ![]() [ Ostatnio edytowany przez: krakn 03-07-2008 21:06 ] Liczy się czas który żyjemy dla kogoś, reszta to czas śmieć.
|
ktosktos | Post #10 Ocena: 0 2008-07-03 22:25:44 (17 lat temu) |
Z nami od: 04-04-2008 |
ja robilam ta diete pierwszy raz w polsce i duzo schudlam i nie mialam po niej tzw jojo.
tutaj w anglii ja tez robilam i udalo mi sie schudnac tylko 2kg i nie oszukiwalam wiec nie wiem czy to jedzenie inne czy tylko pierwszy raz dziala. " teraz serca mam dwa, smutki dwa
i miłość po kres, i radość do łez"
|