MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

Jak efektywnie schudnac

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Strona 39 z 46 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 38 | 39 | 40 ... 44 | 45 | 46 ] - Skocz do strony

Str 39 z 46

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

Juliiia

Post #1 Ocena: 0

2010-03-23 15:19:40 (15 lat temu)

Juliiia

Kobieta

Z nami od: 12-01-2010

Hej przyjechalam do Angli w ciagu paru miesiecy przytyłam okolo 12 kg ;) zawzielam sie, biegalam , zrobilam diete, zero slodyczy zero jakich tłustych rzeczy same owoce czasami jakis obiad zero jedzenia po 18 ;) troszke cwiczen ... ;) troszke czasu to zajeło ale doradzam fitness;) nie jest to wielki wydatek a bardzo dobry, nie polecam zadych tabletek odchudzajacych sa nie zdrowe pozatym owszem pomoga ale jesli postanowisz przestac je brac waga zacznie wracac, mi tez wiele pomogly tabletki antykoncepcyjne jasmin lub jasminnele ;) maja bardzo malo hormonu dzieki nim starcilam troszke kilogramow ... wazylam jakies 75 kg a teraz waze 60 ;) do mojego wzrosu w sam raz:) mam okolo 172 :):) niestety z rozstepami na lydkach nie potrafie walczyc po naglym wzroscie wagi a pozniej spadku poprostu tam zagoscily i juz mnie nie opuscily i pewnie nie opuszcza ;)

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

ewamik

Post #2 Ocena: 0

2010-04-01 11:57:55 (15 lat temu)

ewamik

Kobieta

Z nami od: 30-10-2007

ok po mojej diecie udało mi się na razie schudnąc 6kg. czyli 3cm mniej w biodrach(pupa)
i 4cm mniej w talii.W biuście nie mierzę się bo to nie ma dla mnie znaczenia.Jesli z D spadnę do C nic sie nie dzieje :-)
Ostatni tydzień dałam sobie na luz ale po świętach kontynuuję dietę i to tak porządnie.
czuje się dobrze,fajnie,super.
Coś mi sie stało z jelitami.Gdy zjem coś tłustego,od razu mnie czyści.Wczoraj wypiłam kawę z lodami(na zimno) i żeberka gotowane na obiad-kilka razy byłam w toalecie.Totalnie mnie przeczyściło.
Cos mi kawa z mlekiem nie podchodzi.Kiedys nie mogłam obyc sie bez mleka.
Naprawde super się czuje :-)
Jeszcze 4kg i mi wystarczy.Ważę juz 62kg,a kilka tyg temu ważyłam o zgrozo!! 68!!!!
Czyli jeszcze 4-5kg do mojej wymarzonej wagi i 4cm w bioderkach i wejde w ubrania sprzed 8lat.

Do góry stronyOffline

slonecz

Post #3 Ocena: 0

2010-04-01 12:11:51 (15 lat temu)

slonecz

Kobieta

Z nami od: 12-11-2009

Cytat:

2010-03-23 15:19:40, Juliiia napisał(a):
Hej przyjechalam do Angli w ciagu paru miesiecy przytyłam okolo 12 kg ;) zawzielam sie, biegalam , zrobilam diete, zero slodyczy zero jakich tłustych rzeczy same owoce czasami jakis obiad zero jedzenia po 18 ;) troszke cwiczen ... ;) troszke czasu to zajeło ale doradzam fitness;) nie jest to wielki wydatek a bardzo dobry, nie polecam zadych tabletek odchudzajacych sa nie zdrowe pozatym owszem pomoga ale jesli postanowisz przestac je brac waga zacznie wracac, mi tez wiele pomogly tabletki antykoncepcyjne jasmin lub jasminnele ;) maja bardzo malo hormonu dzieki nim starcilam troszke kilogramow ... wazylam jakies 75 kg a teraz waze 60 ;) do mojego wzrosu w sam raz:) mam okolo 172 :):) niestety z rozstepami na lydkach nie potrafie walczyc po naglym wzroscie wagi a pozniej spadku poprostu tam zagoscily i juz mnie nie opuscily i pewnie nie opuszcza ;)

dokladnie trzeba ruszac dupska a nie tylko tabletki odchudajace zamawiac i isc na latwizne!!!

ja w kazdej ciazy ( a bylo ich dwie) przytylam po 25 kg i nie wyobrazam sobie zostac tejze wadze..obrzydliwe..:-]:-]:-]

Do góry stronyOffline

cristal

Post #4 Ocena: 0

2010-04-01 12:19:39 (15 lat temu)

cristal

Kobieta

oj nie krzycz juz tak na te tabletki odchudzajce :)
Ja na niech jestesm z przepisu lekarza i wkoncu dzieki nim zaczelam jesc zdrowo . Jutro mam zamiar zrobic sobie tygodniowa ostra diete , dla oczyszczenie organizmu.
Nie dalabym rady bez tabletek ..Niestey juz je wycofali z aptek wiec staram sie schudnac na nich jak najwiecej dlatego tez tygodniowa radukalna dieta.

Do góry stronyOffline

KINGMASTERKA

Post #5 Ocena: 0

2010-04-01 12:22:15 (15 lat temu)

KINGMASTERKA

Kobieta

Z nami od: 22-09-2008

nie wiem czy ktos slyszal o diecie DR Dukana ..moja siostra dzwonila z POlski i mowila ,ze polecil ja doktor mojemu tacie w Polsce ,podobno bardzo przy niej chudnie a nie ma drastycznych ograniczen ..

Do góry stronyOffline

Strona WWWNumer gadu-gadu

Post #6 Ocena: 0

2010-04-01 12:25:41 (15 lat temu)

Uczestnik nie jest zarejestrowany

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

slonecz

Post #7 Ocena: 0

2010-04-01 12:29:50 (15 lat temu)

slonecz

Kobieta

czasmi u kobie/matek ciezko w domu pracujacych albo inaczej nie majacych czasu za dlugo polezec kilogramy same spadaja no oczywiscie jak sie je salatki i chce sie ladnie wygladac i szczuplo.
jak ja widze te wszytkie kobiety z wozkami( przewaznie angielki ) z nogami grubymi jak ciezarowka to przerazenie mnie ogarnia!!!!jak mozna doprowadzic sie do takiego stanu???i to mlode dziewczyny...moze to brzydko zabrzmi ale ja sie brzydze otylosci..

Do góry stronyOffline

cristal

Post #8 Ocena: 0

2010-04-01 12:32:14 (15 lat temu)

cristal

Kobieta

silna wola!!!

ja niestety diet niecierpie ,raz na jakis czas robie jakas tygodniowke bardzo scisla albo kopenhaska ,bo wiecznie na diecie u mnie nie da rady byc .
Silownia to dopiero katusze , niektorzy lubia wysilek ja naprawde jestem leniuch i sa tego efekty :/

Do góry stronyOffline

Kasia_red

Post #9 Ocena: 0

2010-04-01 12:46:01 (15 lat temu)

Kasia_red

Kobieta

Z nami od: 10-07-2009

Cytat:

2010-04-01 12:22:15, KINGMASTERKA napisał(a):
nie wiem czy ktos slyszal o diecie DR Dukana ..moja siostra dzwonila z POlski i mowila ,ze polecil ja doktor mojemu tacie w Polsce ,podobno bardzo przy niej chudnie a nie ma drastycznych ograniczen ..

Dieta Dukana polega na zwiększonym spożywaniu białek - i to chudych i prawie zupełnej eliminacji węglowodanów. Składa się z trzech faz - uderzeniowej, na której jemy tylko białka, drugiej - naprzemiennej -białkowej + białka i warzywa i trzeciej - która ma za zadanie stabilizacje wagi.
W diecie tej nei ma ograniczeń ilośćiowych.

Jeśli komuś uda się wytworzyć stan ketozy w organizmie, to efekty mogą być powalające,. Znam osoby, ktore na Dukanie schudły i po 30-40 kg.
Ostatnio postanowilam ją rownież wykorzytać i schudłam w ciągu miesiąca 7 kg. Chciałam jeszcze kilka zrzucić, ale przez następne dwa meisiące waga ani drgnęła. I zrezygnowałam, bo dobija mnei monotonia jedzenia białek. Czuję, że od nadmiaru ryb zaraz urosną mi płetwy, a od drobiu zaraz zacznę gdakać...

No i ta dieta nie jest zbyt bezpieczna dla organizmu. Nadmiar białka nie wpływa pozytywnie na nerki i wątrobę. No a zmiana szlaku metabolicznego pewnie też nei prowadzi do niczego dobrego.

Jednak jak ktos musi natychmiast zrzucić z 5 kg, to jest swietna - po 5 dniach an samych białkach traci się średnio 4-5 kg.
Nie wchodź w dyskusję z idiotą, najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem

Do góry stronyOffline

Strona WWW

slonecz

Post #10 Ocena: 0

2010-04-01 12:55:51 (15 lat temu)

slonecz

Kobieta

to co mozna jesc??

Do góry stronyOffline

Strona 39 z 46 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 38 | 39 | 40 ... 44 | 45 | 46 ] - Skocz do strony

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,