Str 36 z 46 |
|
---|---|
ewamik | Post #1 Ocena: 0 2010-03-13 23:28:46 (15 lat temu) |
Z nami od: 30-10-2007 Skąd: London |
TYDZIEŃ DRUGI
CODZIENNE ŚNIADANIE:do wyboru 1)1szklanka mleka odtłuszczonego+filiżanka bran cereals 2)1kromka tosta dietetycznego +4łyżki fasoli lub 100gr sera0%+sałata 3)świeże owoce DZIEŃ PIERWSZY LUNCH:gotowany makaron gotowane warzywa DINNER:gotowane jajka grape fruit lub cantalupe DZIEŃ DRUGI LUNCH:grillowane mieśo zielona sałata DINNER:gotowane warzywa zielona sałata DZIEN TRZECI LUNCH:grillowane mięso zielona sałata DINNER:świeże owoce DZIEN CZWARTY LUNCH:gotowany ryż gotowane warzywa DINNER:gotowane jajka gotowane warzywa DZIEŃ PIĄTY LUNCH:grillowane lub gotowane owoce morza lub tuńczyk bez oleju zielona sałata DINNER:świeże owoce DZIEŃ SZÓSTY LUNCH:grillowane mięso zielona sałata DINER:świeże owoce DZIEŃ SIÓDMY LUNCH: grillowany kurczak zielona sałata gotowane warzywa DINNER: grillowany kurczak zielona sałata |
ewamik | Post #2 Ocena: 0 2010-03-13 23:34:47 (15 lat temu) |
na dzisiaj to wystarczy.Dieta trwa 9tyg.Ja w niedziele koncze 1-wszy tydzień.Oj się było głodnym....nawet dzisiaj.
Można zamieniać mieso na kurczaka.ja wcina sałatę lodową,bo można. Nie umiem robic nadziewanych ziemniaków(pewnie tak robi w Egipcie) tak więc grillowałam sobie takie steki z Tesco i do tego ziemnaki młode gotowane. szwagierka mówi,że zdarzył sie jej mały grzeszek w postaci kawałak pizzy,ale juz zdążyła schudnąc 9kg.Natomiast szwagier zjadł kawałek czekolady.czasme pili winko,bo nie mgli wytrzymać. Ja na śniadanie zjadłam ciut więcej niż 1tosta Dietetyczny tzn.z tostownicy. Natoamist jak mi mówili-gdy kładziemy kurczaka na grill to ciutke posmarować oliwą ale jak maznąc tylko. a zupę z soczewicy zrobiłam po grecku(uwielbiam ja)oczywiście ta zupa była uboga,bo nie można dodawać oliwy. |
Post #3 Ocena: 0 2010-03-14 06:53:41 (15 lat temu) |
|
![]() Anonim |
Usunięte
|
Post #4 Ocena: 0 2010-03-14 08:28:04 (15 lat temu) |
|
![]() Anonim |
Usunięte
|
cristal | Post #5 Ocena: 0 2010-03-14 09:12:40 (15 lat temu) |
Z nami od: 12-01-2010 Skąd: TU |
porcje glodowe tak jak w kopenhaskiej..
moze sprobuje ale 9 tyg , bez jedzenia i z ciagla pozpiska co ma sie zjesc to az za duzo. |
|
|
ewamik | Post #6 Ocena: 0 2010-03-14 09:16:41 (15 lat temu) |
Jesli jest napisane świeże owoce,to nie ma znaczenia ile sie zje.Nie ma określonej sztuki.
Wcześnij pisałam taką rozpiske po angielsku bo nie tłumaczyłam jej-sałate mozna zamieniać jedynie na gotowane warzywa.(w rozpisce jest napisane czego mozna,a czego nie). Gdy jest napisane-grillowane lub gotowane owoce morza,to mozna jest bez ograniczenia-ryby,krewetki,małże,ośmiornice.. Ja wczoraj zjadłam 2kawałki grillowanej ryby salmon.Przyprawiłam solą,warzywkiem,kropelka oleju i na patelnie |
ewamik | Post #7 Ocena: 0 2010-03-14 09:18:21 (15 lat temu) |
powiem Wam,że w szóstym tygodniu na śniadanie do wyboru mamy m.in 2kawalki tosta i dwie gotowane parówki
![]() |
ewamik | Post #8 Ocena: 0 2010-03-14 09:20:34 (15 lat temu) |
a kopenhaska przechodzilam-tam dopiero sa porcje głodowe!!!
W kopenhaskiej są niesamowite ograniczenia,a jednego dnia prawie nic do jedzenia.Tu natomiast jest duzo ryb,miesa.Kto nie chce jeśc mięsa,zjada kurczaka,a jak nie to rybe-bo można zamieniać.Poczytajcie sobie to co napisałam po angielsku na str.35 |
Post #9 Ocena: 0 2010-03-14 10:37:56 (15 lat temu) |
|
![]() Anonim |
Usunięte
|
ewamik | Post #10 Ocena: 0 2010-03-14 12:57:56 (15 lat temu) |
TYDZIE TRZECI
do wyboru śniadanie: 1) 1szklanka mleka odtłuszczonego+1filiżanka bran cereal 2) 1tost(dietetyczny)+4łyżki fasolki,100gr sera0% lub 2jajka+zielona sałata 3)świeże owoce Dzień pierwszy LUNCH:grillowane lub gotowane owoce morza ew.tunczyk bez oleju zielona sałata 2 dietetyczne tosty(plasterki) DINNER: cold cuts(zabijcie nie wiem co to jest) zielona sałata dzien drugi LUNCH:grillowane mięso zielona sałata DINNER:świeże owoce dzień trzeci DINNER:grillowane mięso gotowane warzywa LUNCH:gotowane lub grillowane owoce morza ew.tuńczyk bez oleju zielona sałata dzień czwarty LUNCH:grillowany kurczak gotowane warzywa DINNER:gotowane jajka 10dkg cottage ser lub parmezan zielona sałata dzień piąty LUNCH:grillowane lub gotowane owoce morza ew.tunczyk bez oleju zielona sałata 2tosty dietetyczne DINNER:świeże owoce dzień szósty LUNCH:gotowany lub grillowany kurczak zielona sałata DINNER:świeże owoce dzień siódmy LUNCH:grillowane mięso gotowane warzywa DINNER:gotowany lub grillowany kurczak zielona sałata grape fruit,pomarańcza lub canalupe |