MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

Jak efektywnie schudnac

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Strona 11 z 46 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 10 | 11 | 12 ... 44 | 45 | 46 ] - Skocz do strony

Str 11 z 46

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

uliana

Post #1 Ocena: 0

2008-07-28 22:07:27 (17 lat temu)

uliana

Kobieta

Z nami od: 23-06-2006

Witaj,czy karmisz jeszcae dziecko ,jedz tylko potrawy gotowany to znacz;warzywa i miesw tym ryby co najmniej co drugi dzien,zadnego chleba,ryzu,moga byc kasze i platki gotowane co najmniej 30 minut.
napoje to woda gotowana do 2 litrow,gimnastyka ,dablle celulosa ,biocynk,biowapno herbata antylipidowa z tiens.Pomaga:-P
Urszula Renska

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

E-mailStrona WWWNumer MSN Messenger

voody24

Post #2 Ocena: 0

2008-07-29 10:57:58 (17 lat temu)

voody24

Mężczyzna

Z nami od: 15-07-2008

Chcecie schudnac ? nic prostrzego Herbalife moje gg 750176 gwarantowane zrzucenie wagi 10kilo!!!

Do góry stronyOffline

Post #3 Ocena: 0

2008-07-29 11:29:12 (17 lat temu)

Uczestnik nie jest zarejestrowany

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

voody24

Post #4 Ocena: 0

2008-07-29 11:39:52 (17 lat temu)

voody24

Mężczyzna

Z nami od: 15-07-2008

do megane86 tu na stronie masz wszystkie szczegoly jak nie cchesz kupic w polsce tylko w angli odezwij sie na gg do mnie http://www.herbastyl.pl/

Do góry stronyOffline

Post #5 Ocena: 0

2008-07-29 11:49:29 (17 lat temu)

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

KopnijMnieWTwar

Post #6 Ocena: 0

2008-07-29 13:17:38 (17 lat temu)

KopnijMnieWTwarz

Mężczyzna

Z nami od: 27-07-2008

ja co prawda jestem samcem, ale mogę powiedzieć jak mi się udało schudnąć

ZASADA 1 - jedz mniej

Jeżeli jesz posiłki duże w dużym odstępie czasowym zmień to. Jedz częściej, ale mniej. Nigdy nie jedz w pośpiechu.
Nie jedz potraw, które są mało sycące, np. ciasta, torty ze sklepu
Masz ochotę coś przekąsić? Zamiast pączka lub batonika niech to będzie jogurt/banan :D
Pij wodę mineralną, ale ważne, żeby NIE GŁODOWAĆ

ZASADA 2 - więcej ruchu

Najlepszym sportem jest chyba bieganie, nie potrzebujesz żadnego sprzętu, tylko buty :D
Bardzo dobry jest basen, ponieważ w wodzie nasze ciało jest lżejsze no i psychicznie czujemu sie lżejsi LOL
Wykonuj ćwiczenia, np. pompki, brzuszki, ćwiczenia rozciągające
Dużo ćwiczeń można znaleźć www.trenuj.overground.com.pl

ZASADA 3 - sprawdzaj często stan swojej wagi, to pomaga :)

ZASADA 4 - dużo seksu i pocałunków - to spala mnóóóóóstwo kalorii
tylko bez przesady

ZASADA 5 - wspomaganie farmakologiczne
nie jestem zwolennikiem tego typu rozwiązań, lecz nie mówię tu o tabletkach, które magicznie "odsysają niby" tłuszcz tylko o tabletkach, które dostarczają naszemu ciału wystarczającą ilość minerałów i witamin. Wtedy nasze ciało funkcjonuje dobrze :-]

Pozdrawiam :*

Do góry stronyOffline

Numer gadu-gadu

Post #7 Ocena: 0

2008-07-29 15:11:48 (17 lat temu)

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

ASAMAX

Post #8 Ocena: 0

2008-07-29 20:28:14 (17 lat temu)

ASAMAX

Kobieta

Z nami od: 15-05-2008

o odchudzaniu ooo to moj temat konik (bo waga to moj biiiigg problem ) znowu sie odchudzam i z dobrym skutniem ,zadne herbalajf czy co tam zadne tabletki wszytko to tylko odchudzi nasze portwele a nie nasze sadelka :) .Moj sposob ;chodze na silownie od 3-6 razy na tydznien i spedzam tam godzinke .Ale glownie to zmiana odyzwiania poprostu myslec co sie je a ludowke zapelnic zdrowymi produktami i wcale nei trzeba starcic na tym majatku .Salata ,salata i jeszcze raz salata hahahaha ale to prawda ja ososbiscie uwielbiam lodowa bo chociaz chrupie a te inne jak trawa ,zatem jadam salate z warzywami i na pzremienne a to kurczaczek do nie wrzuce a to tunczyka ,mieso tylko pieczone w folii najapiej jak i ryby bo gotowane poprostu juz ma wszytkie witaminy wyplukane i nie ma co jesc tylko trotki :) ,chlebek ciemny albo chrupi Wasa albo w tesko sa taki i w lidlu ,pozatym warzywa to podstawa dzialaja jak miotla na jeslita i do tego zapychaja rzoladek ,owoce owszem ale nie za duzo bo maja cukier w sobie ja jadam ananasy ,jablka ,nektarynki ale nie za czesto staram sie aby zjesc owoce dwa razy dziennie ahhh n oo i najwiekszy moj bol nie mozna jesc slodyczy choc ja popelniam gzreszki ale najwazniejze nie zaluje tego bo i naczej sumienie by mnie zgladzilo ;-) i moj cel ma dlogi dystans jesli sie pzrybralo w dlogim okresie czasu nie zgubi si etego w 3 miesiace -w zdrowy sposob -trzeba sobie dac czas ,Ja pozatym jestem pod kontrola pielegniarki tu bo sie uparli mnie kontrolowac ale nich im tam bedzie (ciekawe kto ich kontroluje jak te pigilki grobsze odemnie )jak narazie 3miesice =7 kilo i to bardzo doby wynik jeden rozmiar w dol :) a tych rozmiarow jeszcze troszke przedemna do stacenia .Pozdrawiam goraco wszystkie kobietki z prawdziwymi problemi z waga i tymi wyimaginowanymi
...pamietaj kim jestes ....

Do góry stronyOffline

_Steve_

Post #9 Ocena: 0

2008-07-29 20:45:10 (17 lat temu)

_Steve_

Mężczyzna

Z nami od: 17-05-2007

Kiedys moja luba zapragnela sprowac jakiegos genialnego amerykanskiego sposobu na odchudzanie.

Jakies tam ekstra hiper zupki w proszku, co zastepuja normalny posilek (generalnie sralis-morgalis).
Nie powiem, schudla - ale zoladek sobie zalatwila na nastepne pol roku.
Poza tym po takiej 'kuracji' jak sie ja skonczy i zaczyna sie jesc normalnie, to organizm wtedy ma dopiero zapotrzebowanie :-]

BTW ja sie nigdy nie odchudzalem - raczej nazwijmy to zmiana nawykow zywieniowych ;-) (poniewaz moja przemiana materii jest wolna) - ale tak czy siak uwazam, ze bez ruchu, to mozna sobie tylko krzywde zrobic (nie zawsze oczywiscie).

Jak ktos jest 'wiekszy', to znaczy ze albo jest chory, albo zle je, albo nie ma wystarczajaco duzo ruchu - innych opcji nie znam ;)

Ja jem za duzo, bo przemiana wolna wiec nadrabiam ruchem. Latam na silownie 5-6 razy w tygodniu - przynajmniej po 30 minut.

Do góry stronyOffline

Strona WWW

Post #10 Ocena: 0

2008-10-17 13:26:46 (17 lat temu)

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

Strona 11 z 46 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 10 | 11 | 12 ... 44 | 45 | 46 ] - Skocz do strony

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,